<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果發生咁既事情響你身上,問下大家會點做
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2005-10-11 02:05 PM:1 h/ P9 {; }6 p3 l; F  `7 r
斬左隻腳, 咁你咪活動自由囉, 之後打走隻狗, 搶返隻腳去醫院度駁
3 T3 Q! [- M9 w# v# i+ d3 y0 V
, m5 Z8 Q$ ~: G, a你都好多餘wo~有腳果陣唔打走隻狗,等斬左隻腳先打走佢,你估你隻腳會分散佢注意力?
8 `9 N- e2 b# M定你斬左會戰鬥力高d
# W4 o/ t7 z. i9 B2 w; w6 G你有刀都斬隻狗啦~下話?
9 s/ }' D0 B5 v' m6 I% b( s- D4 O
% `# z8 F% r% L3 @: I: t& f6 ^[ Last edited by 奇 on 2005-10-11 at 05:31 PM ]
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by at 2005-10-11 05:30 PM:3 [- L8 W6 ^: u- c- l9 Z3 `
) y5 s/ o* i! ]  i2 \0 T
( Q2 l& x5 W2 ]% |  q
你都好多餘wo~有腳果陣唔打走隻...
+ ?! m3 |$ D) z2 u你有刀都斬隻狗啦~下話?
" k2 W6 ~2 i4 l& f# }% W: }
係喎, G. \* A# L5 \9 p6 G2 L* {
連我無留意佢提過有刀呢樣% A. d* E0 ~: w( Z. U1 m
你果然心水清
9 b: ]& [: R. N; w. R一刀劈死隻癲狗咪一勞永逸囉
或者試吓搵我引開隻癲狗,8 k4 N8 o4 p% S8 R& S
我都幾好咬架
Originally posted by irisG at 2005-10-11 06:50 PM:+ s- X% @+ \' P( E& u; n4 w4 Q+ z
或者試吓搵我引開隻癲狗,& x8 A8 |/ C3 N- D
我都幾好咬架
5 P; v: m0 {+ O* N' ]8 o
5 Y8 c2 w; W, b9 M: |
9 a7 Y$ }- {, w; w0 H% G
! g7 K3 \+ S1 ^$ c3 b8 }* K
咁大犧牲~~~?講低你電話比我哋知好喎~~~
Originally posted by irisG at 2005-10-11 06:50 PM:
' J1 `2 D: e" r( G' W5 S或者試吓搵我引開隻癲狗,
7 Q! ?( d+ A$ f/ A我都幾好咬架
. f4 D2 o0 |6 L' X# T, v% q2 s係...# T# s% j, u8 V- K) ~) [# J
咁你可否告訴我知, a( A  \  O0 Y" Z5 ^  K' S! }
你邊忽好肉d呀
5 f2 k; K9 `- B1 I0 ^咁好咬
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-11 06:52 PM:
$ {3 e( W3 k1 j& R. q
1 Y4 Z/ ~- ^1 `; x% ?! O7 B; Y+ N; y/ ]( @

0 Y6 g4 }7 N+ U7 w  j1 f6 {2 j4 a8 X  A, X
咁大犧牲~~~?講低你電話比我哋知好喎~~~
9 R# l# u6 L% E+ ]8 `咦...你都驚俾癲狗咬咩
Originally posted by irisG at 2005-10-11 18:50:
: G/ d  t& e# w: }或者試吓搵我引開隻癲狗,
8 u% p9 W+ L( f. Y$ i我都幾好咬架
2 D% O7 ]1 a9 W) R/ }% Y2 [- G2 n4 b4 b8 d" [0 P  f
用漢堡包??
我周不時都唔知乜事比野咬住唔放,
) |% l) y' S: d/ v# t' o所以我至覺得自己好咬
Originally posted by irisG at 2005-10-11 06:58 PM:9 s! E. w5 i- f7 r- Y+ I
我周不時都唔知乜事比野咬住唔放,; {+ A& L6 X8 X2 Z
所以我至覺得自己好咬
3 @- s  p! p# B# d: X
真頂癮7 p3 O$ ?+ |6 H# M+ _8 z/ l
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈- }  B. N- t$ i% a
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
! V) m" T; J) s/ `$ [3 A: x哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
$ [) H- @8 |) w: b# O% h哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
# d( d8 z6 F, U( D哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈" k& z: F3 E0 g4 u
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
: t+ W9 Q0 @5 |3 u& R; H$ A+ X$ I6 s笑到收唔到聲
Originally posted by irisG at 2005-10-11 06:58 PM:; H4 {7 }$ I3 y8 g7 t
我周不時都唔知乜事比野咬住唔放,
2 W/ ?2 z" x- K! E/ H  [所以我至覺得自己好咬
4 _1 v% X& d5 k; m/ A6 F
比條女咬住?
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果發生咁既事情響你身上,問下大家會點做

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。