<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家剝左幾多隻智慧齒???
返回列表 回復 發帖

大家剝左幾多隻智慧齒???

我今日剝左第二隻 , 下星期剝第三隻
* `  d0 y; Y: W% }9 l我其實下面痛 , 但佢話係我上面果隻頂住下面牙肉
4 r( H4 [; X  L! s' N8 l下面果隻又出緊 , 所以搞到牙肉發炎
0 |" _: e$ b1 U) V7 J, J要先剝上面果隻 , 等牙肉好番 , 再剝下面果隻- |" W# n/ S6 ^
" F, y9 X7 i- D; M8 B6 W" }$ Y& `
...." t: B- V$ R2 d. E- E; q# b' ^
講真 , 我係大學果陣 , 旁聽過一課經濟5 C& F( x* j' n" a! ]  Z
個教授話 , 牙醫是可以創造需求的 ...; q0 U( h1 D- s
我唔知佢會唔會為左賺錢 , 剝多我一隻呢???9 V2 T3 Q: s4 K0 B! A2 Y
講真 , 除左d有錢人家可以睇多幾個求證( I% V7 G8 C8 a0 h$ \  L3 V
我地d升斗市民 , 根本花唔時間金額去求證
( @# A: K1 N. E2 q6 d我地只可以信佢 , 同希望佢係個有醫德既醫生
: P7 q9 j  v  O* _2 C0 i再唔係 , 就自我安慰下 : 剝智慧齒可以瘦面~~
仲生緊乍5 D2 C1 O. c8 ~. Q0 t  K( X

! Y) r  `' c2 n  l5 J沒事沒幹我唔會剝
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-8-22 11:31 AM:9 V3 ^4 o' z+ l# L' r' _
我今日剝左第二隻 , 下星期剝第三隻
* D7 e" n+ f( T* ]. }0 X) C...
; T( V, ]# D* l7 z' z5 D6 e, z7 M
  O- _" P$ F1 D2 q6 Y5 S
又幾得意播,有意義。。0 S9 |& v. z9 W' g
我唔知佢會唔會為左賺錢 , 剝多我一隻呢??? <-- 你話呢?
7    6      5    4     3    2    1
廿歲仔, 一隻都未有...
╬無語問蒼天╬
Originally posted by Triangel at 2007-8-22 12:26 PM:# `- p8 z# e% K" Z# t

6 N3 {3 ^6 G$ }% Q3 q9 a% ~0 b, ?& R
! w& S* i* ]+ c5 q5 m又幾得意播,有意義。。
) Q; T8 B6 @' o: T我唔知佢會唔會為左賺錢 , 剝多我一隻呢??? <-- 你話呢?
5 m6 @- Q! V% Q% Z2 T6 J. e得意 ...
Originally posted by 但丁 at 2007-8-22 12:34 PM:( q2 x1 a! h: H! {" s; K9 q
廿歲仔, 一隻都未有...
( E3 M* x$ W' @* p( h7 |起碼廿幾先生
* Y5 B' J, Z& I/ @生左幾年
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
Originally posted by mhkk at 2007-8-22 12:36 PM:
* v! m# W$ v- G0 J8 F& N) H. V7 H# Q2 k) f) ^
起碼廿幾先生# R6 \" K3 S+ D6 w  N. C1 N1 d) a
生左幾年
' C! p, d2 B0 bI don't think so......5 Z" a- K' ]# x4 ~
不過就真係生左幾年啦!
所有醫生都會創造需求
Originally posted by 自由神 at 2007-8-22 12:56 PM:
2 V5 y9 y" Q1 P9 e. f2 Z8 y, z' a- |
I don't think so......2 c6 i6 B1 |7 m* i) H
不過就真係生左幾年啦!
7 Z2 V# S3 d% _1 \
每個人不同9 B# F) O6 S( i3 Y, j2 C
有d冇得生
請PM我

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Originally posted by mhkk at 2007-8-22 12:36:, b# e, v: R; y: Z
& l* U% a% `8 v; n
起碼廿幾先生0 ^% A/ G# L7 G# ]5 k3 p2 q
生左幾年
5 L  J; v6 H# s+ \) L# }, i4 A) j7 `) R! ]: C1 U/ F$ ~

+ _& E, k6 g1 x6 z  g8 V你無野呀; A# q, {$ b- d6 C0 _

% L1 Y; f8 ^7 P& q, Y勁多人十八歲就生晒啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家剝左幾多隻智慧齒???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。