<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 李連杰新戲悔辱華人? [樂+]
返回列表 回復 發帖

[討論] 李連杰新戲悔辱華人? [樂+]

李連杰新戲悔辱華人,為拍西片連狗都扮,各位兄弟點睇' E& x- d$ o$ l" m3 ?- ^2 B7 r* c
6 ~7 x- ]- ]2 ~& p1 [# f# g
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-15 at 12:55 PM ]
Originally posted by charlie007 at 2005-4-13 07:11 PM:
( |8 {: y0 J& m' ?- Q  C* V: G李連杰新戲悔辱華人,為拍西片連狗都扮,各位兄弟點睇
% d; Q- `  G+ @, }) e/ J* y! G4 z; w, s" ]- b% V, u: x: a& r" M
可唔可以講我知發生左咩事?
Originally posted by crap at 2005-4-13 05:22 PM:+ b% B4 t: |' ~8 E& Z+ o0 u; F/ ?
. i3 x0 a2 ^1 g4 G
8 O& }3 n, X3 S
可唔可以講我知發生左咩事?
) U# j2 m2 t7 n' R
佢係片中扮白痴,仲帯狗 cool ,做鬼佬嘅打狗
Originally posted by charlie007 at 2005-4-13 07:30 PM:) R3 Q$ l& ~, d% I- c( f
# U3 t/ c# x, q% ~8 c+ }4 S* q% R
佢係片中扮白痴,仲帯狗 cool ,做鬼佬嘅打狗
( v9 t8 o+ x" X

+ S3 R3 [, X2 N# _會唔會劇情真係須要呀?
# D8 F. C, c8 P( g$ G- i$ ~3 P佢海嘯果時好落力嫁喎, 唔似為而錢做呢d野
Originally posted by crap at 2005-4-13 05:35 PM:
7 r- v* u4 ]% P5 @+ v# ]$ e
1 h: R7 v# R4 t3 t( G+ y& U0 a  s9 E( c; z8 f7 V1 j7 V; R6 P
會唔會劇情真係須要呀?
: |9 p* q; d* p5 B, X( f佢海嘯果時好落力嫁喎, 唔似為而錢做呢d野
) S4 z# j; b* ^' k劇情真係須要佢可以唔拍啫
我只能說:
& f2 h% O( T4 O0 W: c中國的情緒神經實在太繁感了!~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-4-13 06:11 PM:8 B6 k. d* x1 B5 o8 M2 {) u
我只能說:1 h0 [. U, o2 ^7 N& J" f
中國的情緒神經實在太繁感了!~
, \( a7 Y0 D: w2 C* V
! r2 ~  x4 r( P5 a對,拍戲之嘛。中國人一定要拍中國人正義先得嗎?# I) a: ^3 T7 u% q! F% Q
中國人也有衰人。
3 e: t" e' c+ y; Y6 ]3 y# K$ r5 X, [5 z# R* `5 F# ?
[ Last edited by 傑傑 on 2005-4-13 at 07:41 PM ]
Originally posted by 傑傑 at 2005-4-13 07:38 PM:% }1 b) P% c. K/ H& j
) ~, K6 h# M# R2 x3 `

J, p, x9 L1 b+ y5 x+ b  p& D對,拍戲之嘛。
3 t3 d* R) c" |* K8 T中國人也有衰人。
& F8 t; p. F$ B* @0 r- u. a
咪係= ="
摺吧啦
umm...8 _9 K- A( C) T/ ?- m7 u9 N, `6 b
still better than jacky chan
0 Y0 p+ L2 R; |4 Zfake.....
Originally posted by 甘國武 at 2005-4-13 06:11 PM:
* Z7 i, L9 F) V! G我只能說:# v  s7 c2 l, u. s
中國的情緒神經實在太繁感了!~
; J4 @: g" f1 t5 j" F% O. F
今次我覺得你(口岩)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 李連杰新戲悔辱華人? [樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。