<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 究竟係港男唔掂定港女太高竇呢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾奧羅斯 at 2006-5-6 05:34 PM:* p( U% ?/ N" D, [' K; K
港女太高竇同埋要求都幾高!; }( v$ ]# T5 [- D+ N0 [' m$ @2 A3 t
香港既女...
1 a# A) D8 H% Y$ E2 F! e6 M唉,...e + d中學生都識男仔首選係有錢wo-0-
& x: o7 D. P1 ~) v# G0 E因為 我學校 果個通識科 話..女仔既擇偶條件係咩/ M& J7 z4 N( ~
10個有9個都要有錢 第2令仔= =
所以我依家先甘比心機讀書...
4 V3 J' O. V- W( ~: j女仔高竇米高竇囉...你有能力既駛咩怕佢高竇呀??
咁..佢咪淨係愛你d錢..唔係愛你..
% h) a; x% Y: z2 A到你萬一 無錢佢咪會飛起你??
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-6 11:17 PM:
2 p4 G0 J$ J* F& d所以我依家先甘比心機讀書.... \1 `0 p* g7 u1 Q
女仔高竇米高竇囉...你有能力既駛咩怕佢高竇呀??
" E7 O2 ~6 g% W, O8 n
最緊要讀好書搵到錢~~有越多ge錢,能力就越大
嗯..有錢係可以做到好多野..例如可以買野送俾女仔
: ~; f) s$ J: Y9 S$ ^如果條仔..淨係搵到既岩岩可以糊口... 咁佢咪要紮緊褲頭先可以save錢錢買野俾女仔囉
Originally posted by 香蕉仔OOOO at 2006-5-6 11:24 PM:
$ p- S- z0 F6 e; k8 L咁..佢咪淨係愛你d錢..唔係愛你..& B; n5 \% Z2 E  _- f% _5 z
到你萬一 無錢佢咪會飛起你??
2 [5 @# Q# C4 b5 P2 \( ^7 l
唔比依一個萬一發生米得囉...
' \$ M) T/ a# H5 W5 h9 D. K- I/ h有料既人駛咩怕一時既失意??
; s; R6 P" u% j/ [& A6 ]淨係愛你d錢...只要個女仔係自己既身邊..6 P/ w2 [: }6 ^4 e! Z8 M1 x4 z
怕咩...佢到最後都會鍾意我個人既..
0 y% \* F- ~# f好過連佢係我身邊既機會都冇呀
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-6 11:24 PM:3 j9 m3 g) y8 C8 Y+ a9 {& C

5 ]- X: Y3 g6 Y" G/ ?, ^最緊要讀好書搵到錢~~有越多ge錢,能力就越大
" I$ A4 C# R9 c  I# A人格都好重要啦...
6 X5 _' x" Z0 {* }; W依個世界都仲有好多女仔唔係鍾意錢嫁
Originally posted by 香蕉仔OOOO at 2006-5-6 11:25 PM:* F4 q& X4 B( E( d" Y" I
嗯..有錢係可以做到好多野..例如可以買野送俾女仔
% |" a7 E' K# W+ e4 G如果條仔..淨係搵到既岩岩可以糊口... 咁佢咪要紮緊褲頭先可以save錢錢買野俾女仔囉
; k: U3 ?" S8 y. e  E$ J/ v
甘就要睇個女仔識唔識諗啦...
8 w' t( _2 x3 ~2 @: }6 H如果唔介意既...真係有情飲水飽...
' a* ?4 I0 A+ m7 O% {$ `就算你送佢一個紙介指..佢都會好開心嫁=]..
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-6 11:29 PM:! }* X0 x8 L! q" n. }  \

# z/ H6 n$ I8 s) p& h; N甘就要睇個女仔識唔識諗啦...
# y$ c' I4 \( |3 R# G0 ?如果唔介意既...真係有情飲水飽...$ k9 u5 ^1 i# q; D5 |
就算你送佢一個紙介指..佢都會好開心嫁=]..
2 h! L: c% d' x$ m* p& {6 s3 j0 T我覺得香港d女仔好勢利,,,
5 K8 N( K9 \* v% |' [* @好難唔介意.. -0- 可能淨係我識果某d= ="..
$ y4 C. I, ?% X4 N7 }; |. l反而..我識果d係大陸落黎果d女仔又唔係幾計教架wo...
5 k% P- j* a' [$ I1 J5 E% d: t" f可以又淨係識果某d..
Originally posted by 香蕉仔OOOO at 2006-5-6 11:35 PM:& z" p3 ~9 w9 _3 ]1 A: R; [

. H( L3 `0 n. ~5 |( O我覺得香港d女仔好勢利,,,
- J- F* F8 h1 K6 K2 ?" m" [* q好難唔...
; T" R) ?7 \% y% n1 ^
唔好睇少女仔...無論佢係咩地方黎都好 :]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 究竟係港男唔掂定港女太高竇呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。