<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 死啦~我依家好驚呀!!!!!!有人話報左警~要我坐監~!!
返回列表 回復 發帖
放心啦!没事的,根本就系交易不成,你1没签约,2没定金。警方唔会受理。
( E- E7 Z$ @( [/ A5 ?3 O  p1 ]一定没事!!, V* N5 p" q8 |, u4 C3 R8 a* J
你叫他收皮都得!
愛情就像離境大堂,可喜可悲,帶你到另一個世界......
Originally posted by 約望保祿 at 2005-11-5 08:15 PM:* X( }6 Y9 Q# ?
佢激你買咋,唔好信佢,何況唔買點算...
/ e  C9 t. Z+ ^5 t0 p3 K5 @5 |: I
多謝哂!
Originally posted by neitly at 2005-11-5 08:26 PM:: u2 P* H' u1 o: n5 j
佢啲衰野我要爆哂出黎!!!
) D4 L6 J' l4 F5 |2 W! Q4 U# p- P" B) J. b
MSN :...
& q/ b4 h2 \  H! N- o
0 I3 d* M7 T: Z! i8 J# T; g" P
報咩警啊,報警理由根本就不充份,警方不會受理,而且有阻差辦公的可能。7 z. H7 B2 Y: R# P
  ~, d0 P' R9 I0 g) }9 _+ [
你唔需要怕佢。
$ j" K, s/ k: H7 i! Q( z/ X: b% T( f5 X
就算佢蠢到真系報左警,警方揾上門,你都唔使驚,警員只不過系向你了解件事,睇下是否真的有行騙的行為。因為你的事情根本不構成行騙,沒有行騙動機,警員問兩句就會收工,散場。
1 Z: w1 @7 r/ s4 c' D% R2 y0 p; _; E- C
[ Last edited by 約望保祿 on 2005-11-5 at 08:36 PM ]
Originally posted by kaixinren at 2005-11-5 08:27 PM:
, a7 f1 i  k' P% a5 p8 D& ~放心啦!没事的,根本就系交易不成,你1没签约,2没定金。警方唔会受理。5 |2 L" ^  T; |7 J1 }  W
一定没事!!
) h7 {, [1 e! `2 \. f; n& l你叫他收皮都得!
3 K1 g1 J: N. J+ P唔該哂你地!!教識我好多野!!如果冇你地提點~我都諗同佢買~驚佢真係報警~唔知點算!!
我把你地教我嘅說話同佢講~佢一句都冇出聲~
+ D: i  _* ^( G- q
" N$ g) |  A8 U0 k8 Z+ d係未佢嗜係冇報過警??
Originally posted by neitly at 2005-11-5 10:40 PM:9 P9 R  y3 L' ]7 P& O
我把你地教我嘅說話同佢講~佢一句都冇出聲~
7 V( y1 X" ~( r: u9 ~0 W# ?* D- H- G: O5 K9 N# |) g5 w) S. V. l- K
係未佢嗜係冇報過警??
2 t+ D6 V+ X: I, F# R4 g' }2 w5 @  v+ Z8 T
知道大唔到你,仲唔收场啊?!当然就系靠吓啦!放心!!
Originally posted by kaixinren at 2005-11-5 08:44 PM:( {/ \4 G% ^, g8 b* ^
% N. q$ i$ O8 V# ^* U
+ |& i' a4 J- p
知道大唔到你,仲唔收场啊?!当然就系靠吓啦!放心!!
8 c. ~3 G& i( h) J+ S, d
我依家都定番啲~啱啱嚇到我死下死下~~
Originally posted by neitly at 2005-11-5 10:47 PM:
' l- V7 R( I" O' {. J3 b) ~& R3 c5 a# \$ r. a
我依家都定番啲~啱啱嚇到我死下死下~~
' J1 \" J3 w& p
- n0 E, h6 l( H5 q1 a以后唔好甘容易给人大到啦。
你做咩咁驚差人? 就算真系報左警又點? 唔代表你有罪,D警員只不過系跟進調查,了解完成件事就會散場。) I2 R0 E4 N6 s( D' i
! A2 Q1 ~" h/ m8 J1 F
因為你根本冇犯法。
Originally posted by kaixinren at 2005-11-5 08:51 PM:
# E7 X( r8 Z: I
3 o; Z# G9 ~. _# n- f
# X8 s9 o( e$ f- `1 A以后唔好甘容易给人大到啦。
9 s- |# a) N7 y# J呢個教訓好勁~~好在冇上當!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 死啦~我依家好驚呀!!!!!!有人話報左警~要我坐監~!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。