<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家有冇呢個習慣
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sfxc00000 at 2008-7-8 01:55 AM:2 g# s5 @  m; ?( G

9 o' r' `# A  z7 w1 W8 H4 ql hope you ban my original a/c
# F/ ^; O9 ^  u0 m1 Q- D9 e0 h; n
8 y! Z* a/ f% R4 u0 @Really
Originally posted by sfxc0000 at 2008-7-8 02:03 AM:. O6 r/ w2 F# |# u2 S& z# _

5 r* _& g  c( {2 b" q& k5 g. Q6 L. z4 g: B
Really ban original a/c =ckyckk
- h* N/ V3 ]0 W: Y5 y' h: N2 X1 {
哈哈 香港人  我得閒開左呢個post幾個鐘就咁多人
% T2 _% Y9 k, x: o  o證明真係好多人咁做   但係勸勸各位  真係拎第2包既 又將第1包拎走既朋友
1 V, {* c' T. Q唔該將第1包放返原位  因為真係好煩的   有d客將第1包 10蚊既野 拎起 放係d 1包5蚊既到
: ]3 o4 h! `& |/ _, O9 k7 X% `! \之後拎第2包又唔放返佢   第2d人黎買  以後5蚊 比錢先知唔係  插!  我地硬食 都唔知咩事
" q+ Z8 i- Z( |3 l( g5 G# n所以係到 呼籲下   拎第2包正常 但係唔該第1包唔好拎走+_+
* t+ l: |4 X' r5 A# ]1 Y
9 ?1 q+ w$ |. V係到分享下多一個故事' t  O0 Q3 G7 n3 M" a& `
之前 我返工 食飯 係後房食  睇雜誌 [西方新x] 之後我食飯 拎返出鋪面
3 ~0 c2 F/ k) {6 A  y! A點知 我發覺本雜誌賣晒 淨返我個本 咁岩有人想買  我從我手上拎比佢  K$ K7 O9 a0 c  x" z& e) ~
佢用好奇怪既眼光望住我本野  (重點 我本野係新既一樣)! {' J" O7 d& n# h
佢見我拎住  唔係放係雜誌架  話唔買    哈  之後我放返係雜誌架 有人入黎 即買

評分次數

Originally posted by 17317328 at 2008-7-8 02:06 AM:
: j3 W" C: v- T7 c5 g係到分享下多一個故事
, j) E2 y9 M- N之前 我返工 食飯 係後房食  睇雜誌 [西方新x] 之後我食飯 拎返出鋪面$ y3 L; c4 s' x" X* E) |$ p
點知 我發覺本雜誌賣晒 淨返我個本 咁岩有人想買  我從我手上拎比佢( C' O. c/ Y- J0 e) e5 E% N
佢用好奇怪既眼光望住我本野  (重點 我本野係新既一樣)
: {% d0 W5 D2 R6 i6 o1 o; l6 n/ L- |1 J佢見我拎住  唔係放係雜誌架  話唔買    哈  之後我放返係雜誌架 有人入黎 即買
1 A+ t6 }% `7 Z, d; g+ ?# n# F4 r6 T" }# E7 l6 z. x# A
果個 mhkk 黎架
Originally posted by sfxc0000 at 2008-7-8 01:53 AM:
  |7 c  T# P: B: ^- I
8 }" ~  N- M* ~7 o! C+ T7 F4 l1 L9 z  _. X" M

) \* L+ I; W, {& f$ M3 [9 V! i4 m- e% K  ?! i9 ~6 _
買成人雜誌通常我會拎第 4 本或以後果 d
8 {! J/ Z9 ]7 |' K, Q* U我見過 d 報攤好多人睇完半價回書
+ U9 L) u. q3 f
% W2 T) h+ p$ M7 V$ x( P- @" r* Y, {6 O+ ~
[ Last edited by toy739toy on 2008-7-8 at 02:11 AM ]
Originally posted by sfxc0000 at 2008-7-8 02:01 AM:
9 E  H' {! H# Y8 \( v
) B, M; ]9 L; `" \* e- t, p& Q7 D5 n1 _, F( ~+ e( q5 L0 u: A
麵包一定會
$ Q  H, [* f* p% |: E8 m感覺上第一包好多人摸過
: d! P4 j* O/ \3 P' ?3 Y5 |

. X' R1 U# Y2 H1 e. {8 N5 `1 ~某錯呀, 通常第1包多人摸過及較快會到期麻. 一定是揀第2包.
Originally posted by toy739toy at 2008-7-8 02:10 AM:. H% M( ?2 k9 r) ]

& g% R) ]  g' e* d" l果個 mhkk 黎架
6 A" ]9 t3 E1 w, L0 h
9 r7 W* V( q5 g/ C) l# T/ R; y$ l8 N
" G6 D) C9 h1 m  ]2 s9 [( X9 ]+ `

5 k5 w9 T; O7 a+ W
同意, 放響最上通常都殘d
) e5 y: i- K" P$ X$ c7 d2 S8 r) x+ }- ^4 y) N; e
順便問問...; X4 D1 F; U) L
sfxc0000同sfxc00000有關係嗎?3 ]& k0 y* c2 I* u. K: m. D
sfxc00000 original a/c is sfxc0000
Originally posted by mycomic2005 at 2008-7-8 02:25 AM:
$ b, n! u6 t0 m  i同意, 放響最上通常都殘d4 O. i: W' v, t. y( s& `
+ K! W+ h% Z! v. o! r/ i4 O
順便問問...' x- |/ |  ]9 ?" C
sfxc0000同sfxc00000有關係嗎?2 E  r- v, u( X1 f
sfxc00000 original a/c is sfxc0000
; }8 D0 Q: ?. D0 c# n
+ V+ m% L! ?: ]( k6 |* |" k: P: `

( m& F& R, s7 E' H- d, n1 U6 Qso smart
我由細到大都係咁,鍾意攞第二本或第二包
2 F. X, U* ^8 P% ]加埋我阿媽都係咁教我,細過果時~' Z, ^+ C+ ^( c
. j( K$ z: g& e* W
但其實第二本或第二包通常會跌過或污糟D

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家有冇呢個習慣

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。