<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 用過winmx都大件事, 唱片公司見bt都入到...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2005-11-17 00:17:) o) Y$ Q, C9 e7 G* N
+ O+ k) M4 D1 T' K* C
saving private ryan 係一出戲 好出名嫁
7 ]# ^( |: A0 w' Y- xhttp://www.rzm.com/pvt.ryan/main/pvtposter.gif
6 t' B/ [0 M1 c' y
) Q& y7 X1 R1 B  z7 F1988太細, 應該冇睇過
. U; J$ F& f) ~1 h

4 y5 Q# s8 [, @6 B7 Q, h0 J套野真係好正
' p/ b- l" _4 d/ ]; A睇完再睇都覺得劇力萬鈞. w/ Y: F( S/ t8 ?: ^" w) o
tom hanks演技一流
Originally posted by d228216 at 2005-11-17 00:17:& W. }& O* H9 c9 }7 h+ e
0 \, X8 @  ^: t/ R( T$ _
saving private ryan 係一出戲 好出名嫁$ F7 q' G& z% [4 t$ n8 B" \
6 ]1 k) U! B5 d$ v, X
2 {4 E! h9 g3 t1988太細, 應該冇睇過
8 u% G4 G& |9 _7 l6 p+ ^% \what is this???
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-11-17 12:26 AM:7 S# e! t  W. \1 j" U' k
! U. J, l6 v, r6 a  |6 P
what is this???
9 |+ S' x- ^! G, w雷停救冰
如果用過winmx同BT都o賴野既話.....
8 k! g7 J! B, P6 ~+ y0 ?3 }至少八間大學死硬先....曾經有報導話過用得最BT既就正係本土既大學生"宿舍"既互聯網,8 q4 t- J' |7 a' |% m4 U: R. r

" o' k' ^6 Z. D) H- ~要"翻帳"其實就好難...分分鐘唱片公司入面既員工自己都有玩啦,
* s; `" w  r8 O9 j拉人根本治標唔治本,SIDE氣既......
# U7 m( O8 \& ]1 `$ _: J  }
* }: P6 P% ~" n8 p5 Y要人地肯花錢去睇戲同買CD,根本就唔關價錢事,反而係本身產品既質素,5 A# U8 v7 C) n2 T& B; {
我地做消費者既,套戲好唔好睇我地事前都唔知,係要比左錢入場先知,
3 ^% ?% I1 |4 Y' t咁即係有"博一博"既成份,咁我地花左錢自然梗係希望係睇"好野",但而家入戲院睇港產片,, F. t/ N, t( X. y5 f# u. n
套戲值唔值50蚊真係五五波...THAT'S WHAT I WANT TO SAY我地用BT同WINMX
; @) C4 j5 {$ X0 \) b5 o9 g唔係我地CHEAP,而係我地對其"產品"失去信心.至於追溯到令我地對香港電影缺乏信心既源頭,你地話罪魁禍首係邊個...... v0 F' q9 j/ n+ }% |# m

) m; K  Z* m& L7 }" V至於買正版CD就梗加搵笨,而家阿豬阿狗都出cd,由其某某唱片公司,求其搵個新人又出碟,個新人如果比人彈唱得唔好,就話自己仲係起步當中,希望繼續支持佢,但我地就要舊幾水買隻碟睇佢進步,如果隻碟可能其實係想聽碟入面某一兩首歌,咁即係話一個歌星出一隻10首歌既碟如果我地只係鐘意聽一兩首,我地差唔多要用成50蚊去聽其中一首歌,因為無人保證到其他無做宣傳既歌會好好聽....唔好聽無貨退架,咁我自己就覺得好唔抵,有錢都唔好咁side....我而家都玩winmx好耐,但就連所謂既香港歌手既新歌都唔係好識,但我亦唔覺得值得我花錢去買...
0 y5 G1 X$ R$ K* H3 p# _
5 N8 b0 z6 s7 c: h[ Last edited by redstick on 2005-11-17 at 01:12 AM ]
HKHK
一於杯葛香港音樂同電影啦! 3 r3 k% e$ h9 z3 F
* J( i) o2 ]' \% j9 m7 D
[ Last edited by DILLDILLDILL on 2005-11-17 at 03:53 AM ]
Originally posted by d228216 at 2005-11-17 12:32 AM:
6 `2 z7 b" }( v  C' e; R+ \' {7 e( e5 I
雷停救冰
7 H. X/ H$ `" ?" X0 [+ N8 m2 l7 J( ^& {
101傘兵
Originally posted by d228216 at 2005-11-17 12:32 AM:
$ P0 a) y& z( ?8 W
5 P3 M; V. M" m, Z! [' [) [- m雷停救冰
3 `: z- L3 j6 J

* f+ J6 S3 X* N
% s4 M& c) T: A  Z呢套戲我睇過,
+ M! ]" D* h" ^4 K, }仲有一套叫雷霆傘兵又係好好睇:cool:
咁危險3 j! _; T( B- T- @# q) H% q* l* c
我把winmx刪除先!!
落場後只許盡力去跑
之前明珠係唔係做過嫁??$ |: P  g& c. O: [( n
本來都好想睇...不過個排掛住打機...7 g: h" n* `+ M4 }5 V- T2 R9 C9 q
等我睇下邊度有得睇先...
我winmx,bt都有
0 h1 `/ c3 s( o" D如何無得用bt,電腦對我來講無用了
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 用過winmx都大件事, 唱片公司見bt都入到...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。