<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唔怕生壞命, 最怕改壞名[樂+]
返回列表 回復 發帖

唔怕生壞命, 最怕改壞名[樂+]

單選投票, 共有 0 人參與投票
22.22% (4)
77.78% (14)
您所在的用戶組沒有投票權限
有冇人對自己的26FUN名感到不滿,想改...
9 @+ q4 P) }: b& R6 ]' G我當日諗住都係睇下相, 求其一個名無咩所謂...! l1 ?) J) k1 d" H+ @+ Y) X+ P5 b
結果post野post上引...... 背負住一個賭徒的名子~) h9 D7 g! v# L

" S- k6 _8 y$ g4 v[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-5-26 at 12:45 AM ]
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-5-24 02:04 AM:9 Y2 D9 M. c9 b# ?0 m& }. }
有冇人對自己的26FUN名感到不滿,想改...
# w- q% e/ h% k
?
唔想改,因為我本身個名已經夠照!!!
2 J* y9 ^% U5 d, |我叫:戴洋炬
我細佬叫:戴蔭松
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-5-24 02:07 AM:
) \+ D+ @4 h# ^. q# H
8 W9 V, Z  v/ t: Z* b% B?
. U% M/ d. t2 a) _% o# [& ~你重未訓呀?5 u3 G! v3 {/ @: ^8 n
重咩又通街走唔返home ar? asu 有野比你呀
Originally posted by JCer at 2005-5-24 02:15 AM:" f/ n1 f7 p6 G# C! |
, L1 C& G* e5 n, e# W5 `
你重未訓呀?4 G8 J+ y& U8 W9 k! n
重咩又通街走唔返home ar? asu 有野比你呀
; a9 K' E6 F/ r: m4 [( H
吓!咩呀!
Originally posted by benny0105 at 2005-5-24 02:09 AM:
- u, a5 S8 {0 r7 [! \唔想改,因為我本身個名已經夠照!!!
9 ^, J. `2 c0 p% L! S我叫:戴洋炬
+ c- v0 s* l* A
冷笑話.....  b( e4 e8 p# R, h4 @6 K; t; E
你果個唔會係真名呀麻...
我唔使改呀,我個網名不嬲都叫左仔
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-5-24 02:17 AM:
# C, F, {; F& O1 J0 U' z7 }* ~; s8 w! ]+ f- X" w  i
吓!咩呀!
3 P; q( u3 c, d  [/ @
返去屋企先講
我都想改囉  M1 z+ w6 w9 B' ?, [: H
不過已經太遲喇...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唔怕生壞命, 最怕改壞名[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。