<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唔怕生壞命, 最怕改壞名[樂+]
返回列表 回復 發帖

唔怕生壞命, 最怕改壞名[樂+]

單選投票, 共有 0 人參與投票
22.22% (4)
77.78% (14)
您所在的用戶組沒有投票權限
有冇人對自己的26FUN名感到不滿,想改...
  v0 \0 T9 w$ f( S; d6 ]3 t我當日諗住都係睇下相, 求其一個名無咩所謂.... P9 r! n& T6 r( t
結果post野post上引...... 背負住一個賭徒的名子~! d/ T9 W( ]2 r
8 O6 _/ f% T% P+ e8 T7 s
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-5-26 at 12:45 AM ]
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-5-24 02:04 AM:% E* y/ o& B( r: `% R! M7 D: _
有冇人對自己的26FUN名感到不滿,想改...
# n0 M* c: h* k
?
唔想改,因為我本身個名已經夠照!!!1 a+ {: q7 u1 k/ ~$ A! B$ ]7 Y
我叫:戴洋炬
我細佬叫:戴蔭松
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-5-24 02:07 AM:( i9 }0 h0 P6 R4 I
; X; l) V' z( H8 C+ b0 N
?
2 @- }" ?: x  [' w2 y
你重未訓呀?7 p$ t/ L: w- r, C- s
重咩又通街走唔返home ar? asu 有野比你呀
Originally posted by JCer at 2005-5-24 02:15 AM:
6 u: Z3 K! |) r7 }7 t% Q+ D2 e. v8 p
你重未訓呀?
% F2 [$ |9 w  I! [  o  R4 B重咩又通街走唔返home ar? asu 有野比你呀
( l" s% {( U# M8 }& g0 D
吓!咩呀!
Originally posted by benny0105 at 2005-5-24 02:09 AM:) W9 e4 o8 s. ?. ?4 i$ E6 S
唔想改,因為我本身個名已經夠照!!!
/ J: i' h  D/ D( v我叫:戴洋炬
+ f# H( ]) J8 C: X冷笑話.....
& x9 L/ Y' D- J" y- D$ I2 |你果個唔會係真名呀麻...
我唔使改呀,我個網名不嬲都叫左仔
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-5-24 02:17 AM:
1 M, N8 @; p4 J2 |( |
5 {6 W2 j5 m& E8 j吓!咩呀!
) H" Q- f5 z5 y9 G# |
返去屋企先講
我都想改囉
. D( D( D( o$ l1 y不過已經太遲喇...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唔怕生壞命, 最怕改壞名[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。