<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我的增磅血淚史!
返回列表 回復 發帖

我的增磅血淚史!

見到近年興瘦身,真係有d眼火爆!6 A" J" ~8 E* M4 W1 n' V1 M: b
佢地身材好地地,都拿錢出來瘦身,究竟知唔知有人想肥唔肥到?!" {0 y7 j7 u$ M( Z- n' j) S5 x  o

2 t" y; b3 R) E2 y8 q  Y( H記得中一果時度高磅重:" E& j& s& s) z" t, c4 F# \
180cm(穿鞋,唔穿實數係178),51Kg,IBM只得16.096!
7 Q3 O* C9 r$ _! \後尾我決心增磅,食多d同狂操體能
7 h4 m, q7 s7 S每晚都食三碗飯(後期碗),仲試過每兩日飲一支牛奶
- l  N) H; M' V; h) l第一次操體能維持左年半左石,因為病而停左7 J8 P1 w$ B( _
之後都半年有半年無咁,但好奇怪,操果時唔重,停操先黎重!4 m& D1 s* y3 e# T: q/ n
到中六IBM先見得人(用左六年!):% h& A5 Z8 T# _4 i# @4 W
184cm(無穿鞋),72Kg,IBM係21.267!
" N7 W, j2 u) K" W" Z9 T: B! |
4 x0 `' W& k7 C( O: f3 y! H(我仲記得小四我都未有40kg~)
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
中一178cm' j6 S+ `; i8 F) }
中六184cm  T/ M7 o! R& `) W1 s# X$ U( I- e) i
# ]/ [. x: z( `4 v" N) O) Q
@@
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-13 12:28 AM:; w" _" Z  e) l& ^# G) C) m4 W
中一178cm
. z! X9 p& _% C* B. u, T2 D中六184cm; l; O5 m% n! L, H+ F
- P! Z0 [1 ~3 S$ {5 C8 r9 ~
@@
" M1 X* B" x. q8 Z' J# G% ~) e) v1 q你想說太少還是太多?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
都六年啦,點會高得咁小 @,@ 得10cm都冇
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-13 12:27 PM:; f0 c$ E9 L& f% u* g
都六年啦,點會高得咁小 @,@ 得10cm都冇
  m3 q% M$ }) `& `4 q0 s( A, ]
果時以為180左右夠高,唸歪左.....
# q' E; e) T! A0 O$ K! K  Z驚拉高左,會將增肥效果抵消.....
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-13 01:13 PM:
4 {& A1 v1 Q8 J- b& l& a7 N
5 G2 Z: Z  y, y( i& V果時以為180左右夠高,唸歪左.....
* W5 n  h" u! e! A, x驚拉高左,會將增肥效果抵消.....
* Z: C1 C2 j' G& I9 S. o+ x) P: I, D
都冇可能啦
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-13 01:20 PM:
$ ^. S+ Q/ g8 l: j% z% i" I* A4 v/ c+ m% L
都冇可能啦
9 _+ X( R# ^# ^
why?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
六年最小都高20cm啦 ~_~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-13 03:24 PM:# X1 t- d2 S% f# C0 L$ v
六年最小都高20cm啦 ~_~
2 g) U9 J" ]% y4 t我咪應該198?
8 d+ Y6 G9 b* y& N2 L我同齡果d咁有一半過2米?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-13 04:44 PM:' }+ }6 x. f5 g8 A' v

! M# X$ q# @8 o1 [8 V" g我咪應該198?
5 l- K( K- M$ }; r; a7 O0 m我同齡果d咁有一半過2米?
: x% A. \$ i  a
唔係,我係話您高得唔正常
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我的增磅血淚史!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。