<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 去酒樓食飯
返回列表 回復 發帖

去酒樓食飯

去酒樓食飯一定會叫既餸係咩?
清炒時菜!試下個廚師既功力
樓主!我想問呢.......你係男定女呀?, h' ~1 C0 o4 l0 {8 n( K' D
頭先個投票有一票女,而家懷疑係你呀.........
Originally posted by 自由神 at 2006-7-27 14:19:
' ~8 {: u& V3 s& F) f' ^清炒時菜!試下個廚師既功力
9 M* S* r# k, q3 ^! Y$ L
; m1 `  t( S9 j/ m
炒菜都可以試到廚師既功力
Originally posted by 自由神 at 2006-7-27 14:21:" ]7 m0 l% l9 E6 Y
樓主!我想問呢.......你係男定女呀?
$ W3 g) q+ F5 r4 t0 C頭先個投票有一票女,而家懷疑係你呀.........
9 y2 g! R' h8 L% m& S" [/ Y* V- v" d+ M
你話呢
冬瓜"中"~, U* k0 _' s% T$ m' S

. I: g* o+ Z. g3 R" l& L: ^同埋燒腩仔~
Originally posted by loklok117 at 2006-7-27 02:22 PM:+ I, U1 G; D! n
! i/ N$ V/ I; W% u1 H; q
* Z( J; T/ U: j+ z( d" x
炒菜都可以試到廚師既功力
8 y) G- ~4 }  N" f
一定試到,最簡單既野係最難煮得好既!
. n: O: Q% \  f; C' M6 U我唔明咩叫「你話呢
Originally posted by negator at 2006-7-27 14:25:6 k, |$ u- k9 T1 T; e' P
冬瓜"中"~
* ]2 C7 p: m' e* ?; F# K. o/ B; r4 M6 x2 F# f  n
同埋燒腩仔~
! l+ r$ h+ M+ Q3 `
4 n8 U- A, @+ N7 `+ k1 l; y3 }) K冬瓜鐘好難整ka woo
) _0 A+ U( m5 U( Q6 T) S" t識食
Originally posted by 自由神 at 2006-7-27 14:26:
2 }7 ]0 i2 m# s9 H* ]3 b% Y1 C' V9 {, O+ e# s
一定試到,最簡單既野係最難煮得好既!+ M  F' s4 x" _4 N0 e4 Z
我唔明咩叫「你話呢
/ ]5 M3 G' H7 U% b) Z

) ]+ s( Q( K( w# Z1 |咩你咁鬼蠢ka
Originally posted by loklok117 at 2006-7-27 02:39 PM:& H  {% B2 I2 z3 n& D. X, J2 A8 V
/ i9 D; P; R; e7 b
4 L' N6 C4 Z' U
咩你咁鬼蠢ka
  B. v/ A, j6 c( c, A9 m! H$ @- B對唔住囉!咁o個票我當係你投嫁啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 去酒樓食飯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。