<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 棋樂無窮
返回列表 回復 發帖

棋樂無窮

有無人鍾意捉棋呀~圍棋,象棋,黑白,5子等...! q* K, t5 Y2 H2 k
通常係邊度捉?....我多數在sina,圍棋就多在LGS,但最近要收費%*@$&^
黑白,五子棋,中國象棋........以前有玩o個d軍隊棋,鬥獸棋,飛行棋~.~9 Y& p% b4 o7 K1 `0 u2 n
圍棋唔識玩~.~"
你up既我都識' q+ W7 K% x* F1 i' H
最like都係中國象棋- t! i! N8 G/ K
少去sina,多去cycgame同奕天
1 y. d* U' v7 l' A' k玩過下公開賽咁啦
我諗我有6/7年無下棋了....
Originally posted by aiqidejiao at 2005-4-15 11:37 PM:" o1 A) O7 ]" \7 j! e4 r! z' L
你up既我都識
  |3 x/ n' E' X' ]# q5 d. H/ h- h最like都係中國象棋
) t% H# O5 I. h/ ]5 i5 F8 x: ^少去sina,多去cycgame同奕天
$ n8 k+ a# \; ?/ Z: D& d' u玩過下公開賽咁啦
& P9 T; D/ h% v8 \5 O) ?8 P8 J% p
$ Q" C: p$ z# ^$ J! v
我都想去奕天,不過要搞一大堆野~好煩
: k6 }) X% }0 T/ R) y8 t$ ^% z我都唔知自己棋力幾多
我係玩棋熱愛者,lgs我都有去,但佢收費,沒去好耐
愛國不是只支持,擁護某種主義,某個政權或某一位領導人,而是愛祖國人民,大地山河和傳統文化.

.人之作孽,莫甚於口。言語尖刻,必為人忌。

最戇居的水上活動,就是一個人跌進愛河.
情場不是超級市場,請勿薄利多銷.
Originally posted by 絕風 at 2005-4-16 07:18 PM:
! _" N0 Q+ _" k4 v9 A( L8 u  s: R我係玩棋熱愛者,lgs我都有去,但佢收費,沒去好耐
! C' [% y1 P. ^% Y# b) @敢問兄台棋力幾多??
+ |; E7 Q- `$ J7 ^1 S7 X
. S/ c3 [, U8 n' usina無咩勁人,lgs又收費~都唔知邊度有得捉
Originally posted by at 2005-4-15 11:53 PM:- R* @$ t9 X' U! d2 g. A

! A+ v9 p# L7 e# A2 g  P% o$ ^- ^2 p% H: G& ~
我都想去奕天,不過要搞一大堆野~好煩+ [; L" g6 h! b  w0 r' c+ i
我都唔知自己棋力幾多
% i+ Y: P" j* G  n9 h$ X8 v8 ]2 d9 e
" a5 }% B6 z) {: b) @" c1 Q+ n' t! a/ o' C" G: k. d3 r: ^5 g; C
好簡單0者6 D9 e6 l. V& q4 {
咪又係install左個程式0 a* f  \, |4 R8 t6 c1 X
之後再申請個acc
6 X. U* ?4 w2 `8 O如果你唔知個應用程式係邊到搵到
& T3 ^% R$ W6 Q你比email我send比你啦
Originally posted by at 2005-4-16 08:40 PM:
0 q# Z8 \) F. @+ y' b! u0 g- q( v+ m( _% A/ o. l; p3 _# |: U
敢問兄台棋力幾多??
3 y- u7 x  n) t# e, ~- w: n( g% i$ h8 {% P" \2 O
sina無咩勁人,lgs又收費~都唔知邊度有得捉
) Z5 Z  T0 B& D: b; K9 d9 j/ G1 W6 J

$ N: ]: U/ s4 S, M7 Q# P棋力幾多點計???
' e+ `; I/ q& m8 l% z: n等級分定係網上捉棋分數?; T4 P8 R8 M4 |
小弟兩樣都有
Originally posted by aiqidejiao at 2005-4-17 03:47 PM:
+ H- D4 [0 Z, I) i
( i$ |7 d6 z; y, {2 x
3 |7 F4 F9 L* O. O* U0 B9 }4 O) J/ V  a1 V+ b
棋力幾多點計???
2 k* v" N# t2 }& o9 U等級分定係網上捉棋分數?; H/ S7 x2 h5 S. D2 h
小弟兩樣都有
' y; }; E( b9 \# A8 X( V* I( D7 x7 o" @, x+ Q
等級分!
+ F: [' X8 ^$ N% G$ m$ R9 H我在lgs的棋力是5k
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 棋樂無窮

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。