<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » play氏病毒.... (小心)
返回列表 回復 發帖

play氏病毒.... (小心)

『由今日開始要錫晒我~3 I  L- e; d# z4 Y4 X
縱壞我~唔可以呃我~
. k+ J1 F% `4 X7 i答應我既野都要做到~8 `" `% \9 l; s  n% q! G
對我講既每句說話都要係真心~3 ^( v* z  W- H/ l8 ]# D3 N
唔做得恰我~話我~要信晒我~% Q8 c% u8 E) \
人地恰我~你要第一時間出黎撐我~
# q& {+ \: A8 O1 b5 J: P( w" T- S我開心時~你要登我開心~
0 o, B$ b: ]) a) s& ?2 E  i我唔開心時~你要氹返我開心
- G) a7 F  q! Y1 R( e, j永遠都要覺得我最靚~7 N, L6 n' l. q/ F( K7 s
發夢要見到我~心裡面只有我!』
- d( C% w8 L3 B

) h5 b& K' b( g. r# ^我...我....中左上面d毒.....嗚啊~~~~
% N, d+ ^9 x7 L# G  d) R大家....快d....將...e隻毒...傳出.....去去去去去去..... ~~~
Originally posted by playbr2 at 2007-7-7 05:29 PM:
* n, L8 X! w) ?6 y$ y- C9 P『由今日開始要錫晒我~
+ r2 f0 k1 x3 [5 c8 D...
# l. f9 S6 f5 s4 v) U& y+ n$ Z; X# m7 G8 l2 {7 E
我見你中毒好深呢...
) P8 C, ^+ H6 o8 }" G* j6 L) j% J" R6 c7 y
需唔需要我幫你手通櫃急救
Originally posted by pkbrian at 2007-7-7 05:31 PM:" u# S' b8 g/ M9 u& U. z2 ^& k/ ~
; T+ d) g/ A4 e2 L6 e) M- m3 ?

- M6 [! w3 r7 b4 U7 p  T- e6 }我見你中毒好深呢...$ h; x( t+ {/ l7 _, s

# i3 \; I/ g% b: b; x6 w! L* x需唔需要我幫你手通櫃急救
% a3 z. [* F0 X
& D- u; F0 z0 ]
7 r3 H+ g* r; Y7 |. C' D* ^3 |

4 T0 f1 U  P/ {! ?8 V3 n不如灌腸排毒' L# B1 S7 ]6 V2 q

. }/ H/ X# x( |. V' Z
Originally posted by playbr2 at 2007-7-7 17:29:/ ~, l% A4 n; P; N4 {; i2 D
『由今日開始要錫晒我~( d. T; ^: n5 E! I& N- e
...
1 y* j# {# W# W0 a
8 M  f" d9 w, U; J
呀朱培play ,你係咪將呢篇野抄10000次同你老婆補獲?
Originally posted by pkbrian at 2007-7-7 05:31 PM:4 q6 F( h! c8 P

# d0 F: M6 N6 R0 q
6 D# S/ z1 R/ W. b! [8 w我見你中毒好深呢...
7 e1 r7 p8 ~5 ?$ z" ^; _$ _  U" P; t7 S; @
需唔需要我幫你手通櫃急救
! J& P: ~& \7 Q搵某某八達通高手杜夫........ 幫佢排一排毒
Originally posted by autod at 2007-7-7 05:43 PM:7 U; S( v' U/ B! h: V# U8 a
3 K/ ~* M0 E4 P
搵某某八達通高手杜夫........ 幫佢排一排毒
* h" j7 N/ H) U  ?9 U0 X1 ?0 Q
  c. s5 `9 I+ S1 G  o
八達通高手杜夫一出馬
+ n- {% f$ _1 C0 s0 s" S. V4 P% [! c0 O
一定無晒事
0 S" N* D' f# @" E) L2 y仲聽講好舒服架wo
Originally posted by pkbrian at 2007-7-7 17:54:' x# Q- D! f0 F* }: `% D( p- Q

# p* I0 m1 T; Z! `. p! M5 n: h# i" i3 w" H- p" R7 n
八達通高手杜夫一出馬4 e/ c! p; \6 Y; D3 c# }
3 ]8 l. x2 t$ Q  @
一定無晒事3 O4 B8 C: u6 D3 t( f* U3 S
仲聽講好舒服架wo
" a' ^7 r& E. b9 A* e/ H4 d: U1 q& n; v+ z+ t3 P  ?; t
+ Z$ ~# z/ c; h
聽講咩呀!根本你自己試過!9 w$ }5 V* V! y3 B
話時話,相比起今朝,你覺得邊個舒服啲?
playplay中左毒,想唔想解毒? XD( [/ S% q/ ]' X7 K  H% Q+ z
不過睇黎你中毒太深,唔死一身潺~8 v+ l& }4 i+ k5 m. o+ x
你等死吧啦 haha

【緊急通告】
) {+ K1 i/ c2 f6 z/ J4 t
0 P- _* g/ W; t, x: \2 Y0 |3 b! Z監於事態嚴重~ 為免病毒於社區大規模爆發~
' M, R* V+ l1 C- o  I  u$ i! ~" Z7 _* K6 b5 x
現封鎖本區及各會員不准進出~ 直至完全清除病毒為止~
6 c3 T0 l  }) b: h* U8 s

. k, w) [) _7 {3 v4 l: l帶菌者受死吧!~ 開定第二個acc 喇~~~~

好..我應承你
4 c: W9 E2 I" M7 [; J/ h! z! P: M0 [  d. W9 F: V9 @
你開心時我會登你開心 / d! f" P' ^, F6 h* h3 I
你唔開心時我會氹你開心
! G% L# `! w! V+ @好鍾意依兩句
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » play氏病毒.... (小心)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。