<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家覺唔覺 ?
返回列表 回復 發帖

大家覺唔覺 ?

E + 香港 d 冬天每年都熱緊  + {$ {$ g: }* k! F

- a+ ]5 H% e6 x' h9 l. w呀爸係咁小我冬天都要開冷氣   7 I5 D' n! I2 a3 ?: z2 J9 J
! r9 ], ]! w$ z: t1 Q& z
[ Last edited by webber33 on 2007-11-19 at 03:29 PM ]
有少少似係秋天既感覺囉
Originally posted by to99170 at 2007-11-19 03:35 PM:1 J7 @) ?, v$ X  q) F+ {, l
有少少似係秋天既感覺囉
; Q- m- k0 S# ?* S2 @+ ^

9 z' D+ l6 x# R: p; B5 u3 \8 [& X我直情覺得係 Summer -____-   你話死唔死 ?
我屋企無冷氣~都仲未死得...仲有就係冷氣唔係必然...
其實近依2,3年已經咁上下
Originally posted by webber33 at 2007-11-19 03:28 PM:
4 N9 A7 P6 C; h  X! ]7 IE + 香港 d 冬天每年都熱緊  " ^6 m/ R1 d* k
0 W6 |& o: ~- y+ j
呀爸係咁小我冬天都要開冷氣   0 e/ ^6 S$ A4 }  r5 @  d) m
8 Q2 v, K/ B+ w/ l
[ Last edited by webber33 on 2007-11-19 at 03:29 PM ]
3 U6 H. T& d/ R9 ]- s+ Q我都想小你喎
+ i* q8 X, Z/ k" V% v5 w依家都重要開冷氣?你無野下?% }. O2 J) ~* _. m/ r$ n
" [* h7 h# ?2 c6 k7 N! _
點解冬天每年都熱緊呀?咪因為有你依類人囉
Originally posted by chong2002 at 2007-11-19 10:37 PM:7 k, \6 b4 d' a# A. Q
3 n  N; Z6 |! c8 B4 ^! |  d
我都想小你喎+ u1 x, G5 l( W0 U% P8 U$ @. ]
依家都重要開冷氣?你無野下?4 d  A/ q) ]; c3 f6 \8 J' d5 }4 [- n

$ V% M) V& b$ ^9 y% t點解冬天每年都熱緊呀?咪因為有你依類人囉
; \1 i: d7 F' O5 H8 |0 w+ \7 t. v9 X. A+ V5 c1 a  v0 c! K
係啦, 咁唔環保, 離譜.# j- n5 r8 ?% b7 @2 J; d
政府都話冷氣要開响25度, 而家得21,22度, 仲要開冷氣!% a8 Q2 r/ w. S2 ]6 N& i
佢老豆小得佢少, 應該幫地球小埋佢一份.
所以大家一定要記住每時每刻都注重環保啊!
覺呀  
/ O: D( @% m; J5 _, L6 ^2 g因為有樓主你依類人小小熱就嘈住開冷氣  5 ^3 k- Q' D% N% X' a
令到全球溫室效應加劇 導致氣溫上升 . c" l! D7 J* ~$ t/ M* s- F1 E2 k
到最後咪搞到香港無左冬天囉  
8 y0 V8 E! Q9 P5 j
0 v: B' h1 G% K; K* @  k/ s想個冬天 係"冬"既請注重環保 愛惜大自然
依家甘涼都開冷氣?, j$ s5 A1 m0 E. m* X
佢老豆小得你岩
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家覺唔覺 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。