<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 會考生入黎發洩下...我相信大家都好有壓力sosad
返回列表 回復 發帖

會考生入黎發洩下...我相信大家都好有壓力sosad

狂溫世史中...! r; }) Q5 b' N+ o( z
7 F8 V: c4 }  l; t7 q
巴爾幹危機....中國特色的社會主義....改革開放....
7 u: o* J3 b, a; @' G- N. e第一次世界大戰.....
6 }2 M; g, c7 {/ x
5 J; f+ w+ B0 u有無人溫緊歐洲經濟共同體呀 ???& k5 Z  {  P5 r" J* H$ |5 X) s3 i

5 s# n& C+ |1 A& M. {好累,但又一定要溫...4 C# ^$ o9 _% \" A" a
1 P: x7 B4 e7 W; V# N& [4 z
[ Last edited by jen01 on 2008-4-28 at 12:50 AM ]
仲有個XX文化大革命....( A8 B. D9 @, U' \+ Y
8 s! D2 O  a0 m9 Z& h0 g; q& \
讀到死
& k; `+ h6 ]0 }6 D/ `
% [5 s) d, S* S. [" O0 M[ Last edited by clkgtr on 2008-4-28 at 09:37 PM ]
睇你都唔係最近先開始溫..
2 P/ U; ~9 i+ u+ w4 Q4 ?宜家休息下仲好啦..同時無精神仲慘><"; o' n9 H, a& r1 H! R+ F5 n
明明識都唔識啦..眼皮都打唔開..@@"
朋友!考試好睇精神力
# G+ e( C# `$ x, h9 g2 ^你考之前一晚仲去到咁盡
# ^8 S2 G* V, j溫書速度事倍功半之餘,聽日會發揮得好差嫁9 K! d6 k: l% e5 C- C) j
無謂勉強自己,唔係聽日應得既分數都可能因精神唔夠而大意失去* U& A) z& r! g4 ?. [# K( g
最後得不償失
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 12:27 AM:
* X3 Z0 i% c/ G7 Y, B5 P+ ?仲有個文化大革命....
( V7 v0 u3 D4 {- {2 R
/ I; ?: Z. ^6 \/ I" z' ~讀到死
, q$ e1 H% ]7 k+ I+ O, D0 h5 `: Z: I
唔好意思,呢度係唔可以講粗口
唔得呀...太多課書啦....
/ o/ U2 c& ~" f+ {# p! l/ j8 D# R- g8 I( J# M6 F
淨係一個"富有中國特色的社會主義"都讀到我仆街
  U3 H9 ^6 [! Y0 v3 X, _$ R6 K- z) [: J9 k3 _0 t& n. }0 F: p
我上面淨係講左阿sir話今年會考"好大機會"考嗰d....# R% D. r2 ]7 E6 c2 W
/ L0 O) l; K& w9 M
仲有香港,日本,東西亞,冷戰....
& ^6 L" g" H% Q3 i5 J% v; C9 r- ?7 A% ]+ C! W' ?
要睇多最後一次.....
Originally posted by 自由神 at 2008-4-28 12:31 AM:# h) f, D! d9 I, S+ q

, X: O9 [1 H8 R" U+ J* Z唔好意思,呢度係唔可以講粗口
+ {, d3 a  R( F$ E7 g9 E, C- B

6 a, K7 u: k) L. Q' w( x9 S( f3 M1 `% _6 [' K
比我發洩下啦...
, @! B3 ~) O5 t$ W
4 F9 [. Q. m$ h. K' A" D; v我再唔講野會爆啦
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 12:37 AM:
; _$ a5 T& J6 c  R比我發洩下啦...  F  c  j# j- }+ `7 |( R8 w+ y

6 e5 ]1 d: l& t4 `# a6 c$ m* A我再唔講野會爆啦
% w1 n8 ?( B3 m3 z! {: l5 R$ |
我可以俾你講野
* g  m+ o  D, _- [7 b5 j3 Y4 G) B呢度大把人同你分享
9 x" G  W* x# \& c$ t" K不過講野唔一定要夾雜粗口既
; b6 K/ s4 A  y# j6 x# L$ P% ]  o* K" C5 J
麻煩你改一改果個post
Originally posted by 自由神 at 2008-4-28 12:39 AM:
" h) i+ {4 x+ l! _% ~- k& S
3 ]; l2 g2 X" s* s2 Y0 P我可以俾你講野6 h0 S4 ]% L% t# ~, O
呢度大把人同你分享: f- C7 o7 w8 T4 M: [
不過講野唔一定要夾雜粗口既! |7 v2 B+ ^2 q

' b8 t# a) E6 x+ L. k麻煩你改一改果個post
+ Y- ]7 |' I6 g2 {
+ _3 H, k4 R" v2 f* t. v2 D0 pok
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 00:50:- U* u; b! s% l

. G: L0 w' W& ~- O9 x# r. L3 A5 f1 m- s- z* T+ y$ I- A  J
ok
; M% _( s* V/ u  A! O& V9 O7 r
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid26450240 a  a; }% |) Z, `" z. \5 H/ v0 O
; z0 r1 V5 [( A. B% c' P
yet
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 會考生入黎發洩下...我相信大家都好有壓力sosad

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。