<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地去salon時會點樣同個髮型師溝通?
返回列表 回復 發帖

你地去salon時會點樣同個髮型師溝通?

你地會唔會同個髮型師吹下水?
" @! ?) Y1 @% [% Y) Q我就唔會,都唔知有乜好吹~1 Y; ]4 O7 t: J$ _9 q+ v5 \

5 v* D1 a9 P3 ]7 _愛靚仔的你地,佢問你剪咩髮型時,你會點答佢?# P! \6 y; A' \# @  {. Z
我就唔係咁識答,次次都係話"剪個短髮,剪薄d就可以"# G1 @9 ^" P* M
1 B3 o4 }0 M& Z0 p6 W) Y
by the way, 多唔多男仔係salon到玩負離子直髮? 如果同佢講話做負離子,會唔會好怪呢?
例外reply
Originally posted by happylion99 at 2006-1-21 12:17 AM:
) Y( o8 a; M1 U: X/ b2 g; K你地會唔會同個髮型師吹下水?, W' T3 r, }* t: {6 B& ~/ d
我就唔...  p2 a8 _3 {5 m: M# @7 K1 ?
by the way, 多唔多男仔係salon到玩負離子直髮? 如果同佢講話做負離子,會唔會好怪呢?
8 @# v  u/ j6 A% a; |  e7 v+ D8 |6 Y5 a# G
怪,諗返吳健豪之前個款就知有幾怪
夏天, p- P, _4 d; B$ Q% s, Y7 q
平頭裝,同我剷短晒佢..+ ?! y/ X, U5 M2 R

$ _$ d0 w3 l5 O" l6 M; D( O2 Q. l+ O冬天
" `8 o/ L$ P3 {. A: C6 F) `# k- D前後同我修薄d,留的水..
+ c* J  @  j6 N8 A: s: E; |/ o( q) ]( Q6 F
[ Last edited by 龍九州 on 2006-1-21 at 12:41 AM ]
我會0係magazine 或髮型書度搵一個自己鐘意既...同佢講想剪個類似咁既頭~~# o% v3 ~3 J/ d9 I0 h0 Q9 j
如果個師傅係ok 既,剪左出黎都起碼唔會太差...
Originally posted by happylion99 at 2006-1-21 12:17 AM:0 [$ P' i- ~* P7 D
你地會唔會同個髮型師吹下水?: }+ e+ G* J( g. O4 Z- |
我就唔會,都唔知有乜好吹~
4 P( m4 J+ Z) G7 @* \; a3 |9 l. P0 U3 k$ l: [) p
愛靚仔的你地,佢問你剪咩髮型時,你會點答佢?8 e1 `7 a. I" S  C& n. M4 F
我就唔係咁識答,次次都係話"剪個短髮,剪薄d就可以"8 W3 F# p) m  e
5 i- B5 A* C( s& q! R. {
haha,我同你個case接近一模一樣~! g4 W! x# m& |- N
有時個髮型師同我吹水,我都唔知點應佢~
5 N+ Z9 U* D) E% w
4 s. U% f' A+ b5 z! M" e/ O. H) ?而剪咩髮型,100%相同~
髮型師係 fd 黎、所以傾開計、佢知道我想點。好方便!
Originally posted by 龍九州 at 2006-1-21 12:38 AM:9 Q% O$ _; |' n2 G. N# K5 M+ X
夏天
) h% C- Q0 n' Y. A: _, s平頭裝,同我剷短晒佢..# N- C2 S2 G" I( }/ r/ a

$ w) j& j+ f( y# ]/ X) g# \" y冬天
7 L+ k' ?6 g+ x7 |1 Y: S3 I前後同我修薄d,留的水..
' E8 k- n4 B- p* Q: k' \- q
8 _4 Q3 j( g" }' Z. O. N[ Last edited by 龍九州 on 2006-1-21 at 12:41 AM ]
; c+ ^1 u; T$ e) F

+ h% V0 o8 _3 N* S6 v# t* E同你 差吾多.....
$ D% ]2 }) n/ \7 I" p, Q+ [6 w6 u- Q3 ^7 S" u8 i0 J1 I0 u
我是 整齊 就 OK 的 人 !
靚仔娛
我就一句講曬......出到o來睇落係直同長長地就ok......
Originally posted by Yui.i at 2006-1-22 01:08 AM:
/ x1 M7 w1 B2 `$ Q* ^# m5 }+ Q: V& P我就一句講曬......出到o來睇落係直同長長地就ok......
* |" @3 J7 L& g) r* P9 y0 J好耐冇見了~yui.i~~~~can u remember me?!
忽然好想加分...........
Originally posted by yeahchan at 2006-1-22 01:14 AM:
' N' u5 \. n9 x) p5 Q( ^) W2 h: {. W( [$ H. a  A" N% j" P
好耐冇見了~yui.i~~~~can u remember me?!
記得.....猫猫....xdd
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地去salon時會點樣同個髮型師溝通?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。