<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 膠蛙的井底
返回列表 回復 發帖

膠蛙的井底

蛙兄,好耐無見~~~
7 p' M; T: J( Q% R1 q你好嗎?, X$ b3 n" S' v& b! ~# d4 v

; M5 N, q# H% [1 i' p" L2 r[ Last edited by BOYDWAN on 2006-1-26 at 04:42 AM ]
好到痺~~~~~~洗唔洗開post搵我咁嚴重呀?
Originally posted by toro at 2006-1-26 04:24:4 j' h0 I$ u9 }. v
好到痺~~~~~~洗唔洗開post搵我咁嚴重呀?
5 f/ O2 I9 Z- d! @& N
5 C1 V# G6 M+ n5 q: m: g  Y  X7 z
' c$ X* N2 X: r( J, m; ^1 h1 T$ ^$ I
嘩~你大哥難揾吖嘛~~~' F0 \9 s6 c) S( E/ W
又pm唔到你,又唔知點揾你好,唯有開"尋人啟事"咯~~
咦!你隻泡泡龍同我一樣…青頭wor.......
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-26 04:26 AM:
) q; \3 V" D$ z9 _9 h6 j) t* U% |1 r- Y. _. t

: ~2 {) e# C: E
- h! D8 M+ _5 j/ C2 P% K. }4 p% L
) M* P9 L4 J0 [; @5 z( q嘩~你大哥難揾吖嘛~~~
3 @: ?4 C8 Q$ v5 A6 A4 b又pm唔到你,又唔知點揾你好,唯有開"尋人啟事"咯~~
; g1 \) p/ Q5 i. ?7 j1 h1 L
以後可唔可以用呢個post聯絡?得嘅你想搵我就响道留隻字囉
Originally posted by toro at 2006-1-26 04:27:
) ~; q* C( ^! q: X咦!你隻泡泡龍同我一樣…青頭wor.......
# }! q7 |8 x3 a: H+ O
+ j+ n+ i( D" _4 Y  l, ]' Z7 U1 J
; W* k( A( l1 m1 |" Z

$ ^! i- f- z5 ^. G9 y$ c0 Z$ J3 q9 U係呀係呀~~~
Originally posted by toro at 2006-1-26 04:29:
( Y2 A( _2 T& {7 {8 U4 C: o1 O# l, n2 N5 f( _  A
以後可唔可以用呢個post聯絡?得嘅你想搵我就响道留隻字囉
) G" P9 d' [4 A
* k9 g. P* b+ \- u) }% k9 |/ q都好喎~
: L2 ]3 r( R2 \3 [+ {+ H不如改做"黃金吹水人俱樂部"咯~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-26 04:31 AM:
: L5 Z: M/ J+ n7 @# Q( i% i) F5 L0 L7 Y" F6 A

p: a( `" z2 o+ H6 G0 T
1 {3 l- e1 F2 O! [
0 b) w" a0 C7 ~5 g/ @- g! R係呀係呀~~~
7 @# p/ |$ ~4 W9 n/ `  a3 `
不過你個勁d,曉得彈彈下
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-26 04:33 AM:
7 \# E& G( F2 R# }8 X& P
% `/ d& ]' ?- J: v! {$ o! U7 j$ P/ F% }  ~
都好喎~
; P* u7 R4 f% W/ r2 g不如改做"黃金吹水人俱樂部"咯~~~
# d& E, V4 N# {$ @0 n  X
你話事啦,但但你有個竇玩開咯噃,改個咁名怕唔怕亂?
Originally posted by toro at 2006-1-26 04:33:/ H  f0 a8 w$ K$ M. r
+ o, K% G3 \3 i3 y
不過你個勁d,曉得彈彈下
! D& e1 }" A2 z; h0 h4 g) h1 Y, z: g0 H! f
' e2 b: A1 K( h6 z5 l
精力充沛嘛我~, `. Y; v) e3 X% ~$ c) b, H0 p
(其實係比d"頑童"激到彈彈吓~)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 膠蛙的井底

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。