<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [新聞片] 埃及車禍~~ 香港人見死不救
返回列表 回復 發帖

[新聞片] 埃及車禍~~ 香港人見死不救

埃及車禍~~ 香港人見死不救   + V& J3 f" A; o. w

6 l% k+ s# X# o" V0 H# p) z--------------------------------------------------------------------------------/ d! ^) C6 @) e5 \. k- U. O
果班人如果一個叫停車,有一兩個落車幫手的話,
- r% T* }3 s# i  B+ o$ H" ?, Z咁就會有其他人一齊落車救人,
( b& K, L3 N2 ?9 V, ~可惜呢班仆街冇咁嘅心呢

, X$ S2 X$ J* qhttp://www.badongo.com/vid.php?file=Egypt__2006-01-31_Produce.wmv
香港人正是這樣
你肯唔肯定果班真係香港人先,果個人可能誤認大陸人or其他華人做香港人
, q) j. B  R6 x係未清楚係唔係有香港人見死不救 o既情況下,你唔應該咁怏就插香港人
唔關香港人嘅事又咁鬼熱心幫 d 韓國農民 .........????* e! G0 L& N! \  x$ @/ s1 \

7 a% J! K7 ?6 O. ]9 |我知啦 !!!!!!!!! 因為車禍果 d 唔係韓國人,所以唔幫 !!!
7 X" K* j8 j# k# s1 \% A唉 ..... 而家先至知 !! 真蠢 !!
Originally posted by mayin at 2006-2-1 03:19 PM:7 O/ G2 d: @1 P# r
你肯唔肯定果班真係香港人先,果個人可能誤認大陸人or其他華人做香港人$ A7 m8 X8 ?, e5 Y& @1 h  I; R% _
係未清楚係唔係有香港人見死不救 o既情況下,你唔應該咁怏就插香港人
咁係唔係中國人先 ????
Originally posted by Gunnar at 2006-2-1 15:23:
7 m* }" K0 n/ P# `: b7 C2 W6 n咁係唔係中國人先 ????
) }0 x$ e: t1 v1 ]# x: [

) c1 q- O  E( }4 P/ \8 J香港是中國的一部份!
Originally posted by Gunnar at 2006-2-1 15:22:
; p0 t1 _' \2 w/ L7 c# C5 r唔關香港人嘅事又咁鬼熱心...
* ?% x. n  |7 ^! h& T. S

: l$ }4 I- W+ Y; u. o香港人是虛偽的:cool:
咁如果係另一班香港人有意外8 Z/ F) V* U: {' j; {: p
佢都未必去幫手啦
Originally posted by 151515 at 2006-2-1 03:26 PM:- e1 P, x1 }+ X8 g) z& X! B# p
0 G# Q! \$ |* T$ N7 R
* q, ?2 P1 w' R- U6 O
香港人是虛偽的:cool:
你講得啱,再加多樣 "自私" !!!!
Originally posted by Gunnar at 2006-2-1 15:49:0 s, {- k; [& o) r- y' |( V
你講得啱,再加多樣 "自私" !!!!
" D6 {( V$ z6 p9 q1 K3 ~! o) ^" O

8 j. r3 g  Z; T1 o* B% H所以我唔認我係
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [新聞片] 埃及車禍~~ 香港人見死不救

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。