<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 想問下呢度有冇人自積分制實施後,慢慢儲分儲到去600?
返回列表 回復 發帖

想問下呢度有冇人自積分制實施後,慢慢儲分儲到去600?

我唔係想引起罵戰
, S: L+ F) r% t7 D& D只係想得個知字姐
9 o2 F7 A8 H7 J( Q! ]2 r同埋想請教下心得) \( G' T& k8 [3 `' @
點可以儲到咁多分
Originally posted by 靚仔007 at 2006/2/3 15:03:
) |/ [' r. p9 J; j3 x. A我唔係想引起罵戰' x/ y/ j/ a3 t1 z
只係想得個知字姐, \* H8 \: G6 ]! `3 l  u5 e
同埋想請教下心得7 n2 M! B2 w) t
點可以儲到咁多分
% P1 i4 T- W8 bme
Originally posted by CHECSS at 2006-2-3 03:06 PM:
# i4 E' |; h1 H. k* H% H) Y0 S
$ a9 b" J4 D7 lme
* |: m3 [4 b: h4 g, Q1 G- z# Hx2
Originally posted by ckyckk at 2006/2/3 15:10:
3 i1 `. i  D4 D$ ], c* ?# s$ d5 ]6 k
x2
4 h# z4 L  P! pSister C
我也想知…XD
Originally posted by CHECSS at 2006-2-3 03:11 PM:
( l) }3 k! y) z; X
; h+ l* i$ o9 C+ t$ F' uSister C
' m0 @( D# a/ ?5 j! o8 `
你唔係買分咩???
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by CHECSS at 2006-2-3 15:06:
3 f% ~7 l$ d* n5 i  J0 ]
  H2 D7 P' R9 T* l! v5 o( Jme
$ a, l! u4 n, D. M5 m; C/ A( x

$ e. s! m( e6 j人地話慢慢分呀!
一句說話
+ Y, h  {  f8 M2 _/ o% C5 ].................................2 r; X  B  E1 C7 n, F7 u+ Q# q
( ?: q3 f  A2 o4 V3 x# j

9 ~1 c/ ~8 Y  b' f1 B也是同我自己講; r9 P3 ]9 I$ q* p1 m
: j! b8 D( N: P1 E: \! ^( t0 \

, H# U# U; E6 M9 g/ c3 m6 t你都係算把啦
你地係點儲到咁多分咁?
$ U" C  C( Z/ g; F4 O! W% p/ S5 e勁人
我儲到600分....  既10個%  
( a; w3 y$ Y5 B& Q8 J, P我都想知點先可以甘多分... 我甘樣可能等10年
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 想問下呢度有冇人自積分制實施後,慢慢儲分儲到去600?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。