<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 便利
返回列表 回復 發帖

便利

大家其實覺唔覺便利係多果d野睇(你地應該知咩嫁啦)
0 e4 W, ]/ ^3 {  D" O, ?. @但係你地覺唔覺佢d報導手法真係有d賤...% g/ ~- N8 I9 p5 T
特別係側田單野整到我有d反感...% Z1 U  |# x5 [5 t
人地只不過係一個歌手...洗唔洗走去偷影人地..仲扲人地d私人去驗...真係好鬼cheap
5 y. g" O5 E2 N/ e5 @果d咁ge記者跟本就唔識尊重
Originally posted by alan999 at 2006-2-15 22:51:; ^' [/ R$ s0 v, T* M
大家其實覺唔覺便利係多果d野睇(你地...
2 C% N' o  b/ T一向都是賤架啦!我已經成十年唔睇佢d野都有啦起碼! 買就是鼓勵,所以最好唔買!講真,睇呢本野就連個人都覺得cheap 埋!, ?9 O3 |' z' f' |' X6 I+ c' }9 x' c+ \
: }5 D8 y/ S6 Z  `
[ Last edited by 機密 on 2006-2-15 at 10:59 PM ]
網上身份誰不『機密』?
其實之前便利係8卦,但講唔上話好賤,雖然本嘢吹水吹得太勁,好似自己作嘢咁;但唔知點解上年下半年開始就愈來愈賤,好似控制唔倒自己咁,怕且佢都就快摺埋嫁喇
6 i! {6 l2 _+ I# `8 O; \我覺得佢個總編唔妥
如果係禁岩撞到可能會好d(我指行街果d)  H3 `" y' D% G
但係如果係跟住人出出入入就唔好啦
呢家D雜誌本本都係甘~
/ u# M$ L% X5 ?濫用新聞自由~8 ?* N- S  P& \* s
又成本咸書甘~
4 s+ ~4 @1 W# g$ ?香港雜誌真係無咩好~
我都 support 呀, 不過有 d 人又要鬧又要睇
7 R. L# Z3 a( z我有個同學好 like 側田, 但又買左本雜誌睇 d 吹水野
$ U, B. b1 I" q) D  b0 P咁咪即係又支持佢地作新聞!!!
我支持創作/ q" x- n4 H6 F8 [/ Y- C& X
我支持新聞自由
% \: \$ ~8 U; S. b5 L但唔支持創作新聞..............................3 e' t3 j4 P3 s1 q8 ]3 `5 W' r& n
我覺得
: V3 Y5 R& ^  H7 O) m$ V你影人屋企就算啦仲要抄人垃圾桶9 G& e% c0 K$ T, l$ m$ t
又話有dom有戰後物資.........................
1 b# q- W1 c. L9 o! z唔好做記者................
8 Q4 Z+ p; w0 _" L  Y4 o& E1 ]做o記啦..........................
Originally posted by ogog at 2006-2-16 02:43:
7 h7 ?! F8 L3 C, p2 h我都 support 呀, 不過有 d 人又要鬧又要睇8 V$ h6 U% S% X# s
我有個同學好 like 側田, 但又買左本雜誌睇 d 吹水野  m8 V5 P$ D  `! C( W. F; s4 Y
咁咪即係又支持佢地作新聞!!!
& b- `0 U# Z6 ]  e# ^/ v; e3 V5 L
中 point~!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by alan999 at 2006-2-15 22:51:- Y$ f# j9 i8 I5 `  V! L: \2 ^3 l
大家其實覺唔覺便利係多果d野睇(你地...
# h: r+ g/ ?! }5 h1 V2 zalan老兄,想講好耐,但終於忍唔住。
: n0 ^& P3 a: S0 e% ^8 c# g! H0 U( C! z* R
請你換換個頭像好嘛? 一來不是人人喜歡成日見到呢d野,二來呢度都好多小朋友架!唔該。
9 ?9 v& t3 Q3 U6 `# k* [; D$ ~- `3 d2 W9 j) v
[ Last edited by 機密 on 2006-2-16 at 10:50 AM ]
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2006-2-16 10:34 AM:
( C0 G+ f5 ?* ]" g2 H4 \' v& @, y3 N9 @8 a2 P* h( n+ c. W) f
alan老兄,想講好耐,但終於忍唔住...
3 V+ _6 b, R! K2 [& \哈哈...好ge...唔好意思
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 便利

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。