<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 所有女會員:你0地有無「著鞋潔癖」呢種習慣?
返回列表 回復 發帖

所有女會員:你0地有無「著鞋潔癖」呢種習慣?

單選投票, 共有 0 人參與投票
50.00% (1)
50.00% (1)
您所在的用戶組沒有投票權限
其實香港有好多女性(老、中、青)都係第2項!
我的社會&人生經驗與年齡成反比
我反以想知道邊個投左票..ha
我羅
Originally posted by xylitol25 at 2006-4-1 08:07 PM:
% V4 ^+ Q  ]) L. [- |1 t# _$ y我羅
, ^  `! F& h1 o甘你係有定冇個個呀
想用呢個方法
' y, ~4 m% C/ _& T知道有邊D係女會員6 F& m- r6 C7 O3 a4 Q& C/ O
諗到呢步, l. Q8 I) J5 C& S' j- I. j- O/ Y
你已經好聰明
+ a9 r, D6 C6 m1 {1 A6 g2 k可惜仲差一D先得...
差D唔記得' G& w2 R" t$ C- D: W- Y; D
有人叫我提你$ E, Q. I" S+ V
- t* V4 G6 A3 Y% t
7 I* {. e/ u& m$ ^8 s- z! Y
『所有女會員:』呢句' I  J" a3 t( Z3 j) T. M$ @
係敗筆之處( n( ]# L. K9 m* n" k. J/ g  E. m. e
下次記得咪打呢句...
Originally posted by austin666 at 2006-4-2 03:31:2 N7 P6 C  K! \3 t" X
想用呢個方法: L5 ~2 L3 E! e9 l2 [
知道有邊D係女會員
# ~' b" X& p5 D( C$ U3 ~諗到呢步% L! |+ T1 r6 n/ t) |) n- e
你已經好聰明; Q: X$ G) H+ P1 Q( T& ]
可惜仲差一D先得...
0 {, t2 a. `& I' H" E. _6 N' x5 V

; ^; X3 `/ q$ q2 p* @$ c9 K
8 ^1 ~, O% ?; ^6 q, H我知其中五個女會員
.
Originally posted by austin666 at 2006-4-2 03:35 AM:
5 r4 Y7 B- ]7 I3 q  w差D唔記得% W4 x* r+ t* ]1 E) l
有人叫我提你
1 g! i( }) T  H( N1 T& C, F7 Z& G# b3 w0 G( A4 L% ?
2 `& i( a( U. i* D) W
『所有女會員:』呢句2 C  f6 g0 @1 l& c5 D6 a
係敗筆之處2 ?# q7 ~& c% n6 j
下次記得咪打呢句...
3 h+ _& a  p: E  J8 [2 a+ I
唉...仲諗住汁雞....哈哈
Originally posted by 155220 at 2006-4-2 07:05 AM:& {+ g% q1 U! N

" |* b) q  v+ w( f# \! \  N3 x! J- m: P2 {5 n1 x5 q1 D: p" V

0 o! Z$ I& |: ]3 l0 c7 e' }$ G我知其中五個女會員
' T+ I: `' z- A& |+ C7 V, n4 y; w* P, r

9 {8 U9 Z- o" u& z
5 r' P" L& |  b我知7個4 X; U# d+ q3 Z2 ~2 Y
識4個
* d: r9 |- P$ b, D/ }* h9 r3個唔識
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-2 09:19 AM:
9 ?) M5 h9 V; F% p# R, g: K
  T2 Q+ [% r6 X! a3 ]8 j唉...仲諗住汁雞....哈哈
. c, W  f  |5 G, L5 z, s* |
7 U+ I' H8 b  ~: N: g' j4 d& H- r. w- j1 W% o9 j' j8 W0 z" a4 X
哈哈...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 所有女會員:你0地有無「著鞋潔癖」呢種習慣?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。