<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唔該各位...幫幫手
返回列表 回復 發帖

唔該各位...幫幫手

我有個fd借左錢比人(數目唔少)點知佢唔還手提又唔聽
8 t4 ~1 E. p6 h4 g  ^但清係得佢手提同相
% j& f* t' |$ `" J1 q/ {有咩方法可以搵到果個人1 W; v  ~/ a: C8 w6 N7 c
真係唔該各位...請幫幫手
報警就搵到仲要快果隻( x6 E0 Z% {& T- s

2 f/ l7 J6 E4 z, w借錢係咪現金先
' m$ K' m& w! \, J9 q仲有有冇其他人在場! B' _6 P/ z" k, v* f
& f6 Z/ j" Q4 j4 p3 m3 \
如果現金唔係轉賬2 ?9 }; \  ?8 G6 O
又冇其他人在場見證
+ H( d  o+ G' {5 b3 y1 H& p咁(你)朋友下次唔好啦
+ Z. h0 [2 S+ a- f3 w  U% ~仲有上網識人小心d, f% f8 g# H6 d0 b" r) Q
唔好咁容易信人
唉...
# e6 {3 X2 F: J+ U1 P, _( _5 |佢係現錢仲要冇人在場嫁..
+ q6 g: _$ v5 O8 T: T) w( a報警真係有用咩
Originally posted by Eric0301 at 2006-4-21 01:45 AM:& ?5 \9 g  W5 Q9 Y1 \
唉...: p6 V7 y' |  A& Y  D" j( T. ~" v
佢係現錢仲要冇人在場嫁..
" p% O4 M5 B# ~5 [$ s報警真係有用咩
( q" b# G. S+ [" |! Q# [2 b1 f. _9 y5 Q  ~$ ?
& S( Q# ^, s6 F6 G
估到
# k, q4 D+ y+ o: e! b$ T1 X所以講下次咪啦
今真係冇方法呀....) |1 H9 B9 C  [
果個係我家姐想幫下佢
應該連借據都無?
1 Q4 h$ |$ V- E; Y5 A$ n+ @. Y0 {% l8 S* i3 V+ C9 X/ i
不過都可以試下報警備案,雖然令佢還錢既機會唔大,佢死口唔認都無辦法) @8 @9 Q  M# J7 s3 n
) f- _2 _* ^, n0 v* y/ q) n
[ Last edited by 迷途小羔羊 on 2006-4-21 at 02:23 AM ]
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2006-4-21 02:20 AM:8 p" U( H6 V) n$ ^/ \: q0 }
應該連借據都無?
2 E2 r% r# g  d+ E* z0 b
係啦............比佢激死呀!
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2006-4-21 02:20 AM:; Q) h1 H0 g' Z: x
應該連借據都無?
1 ]7 G# t% x/ I  H- Z0 a4 J% G" z1 P3 i
不過都可以試下報警備案,雖然令佢還錢既機會唔大,佢死口唔認都無辦法5 d0 k7 p8 c6 F6 V# |% p; k

- S- I8 x! S' [: n# S. e[ Last edited by 迷途小羔羊 on 2006-4-21 at 02:23 AM ]
. A/ n3 L  X8 [$ u
但係搵都搵唔到佢...
Originally posted by Eric0301 at 2006-4-21 02:24 AM:
3 [0 @2 q5 q7 v
2 n' ~+ l( a" w+ ^但係搵都搵唔到佢...
- E% i% ?5 E) d3 W1 `
幅相係咪真相?有無真名?
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2006-4-21 02:28 AM:& ], B4 V" [2 \1 R5 {: E$ L8 R. u

2 q. B) K  t( q- v# E5 ?幅相係咪真相?有無真名?
0 T5 o) D% @" Z4 y
相同名係真既.....有咩用呀??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唔該各位...幫幫手

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。