<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果做唔到自己想做既野........會唔會覺得人生好遺憾
返回列表 回復 發帖

如果做唔到自己想做既野........會唔會覺得人生好遺憾

如果做唔到自己想做既野........
/ i/ t7 E6 J6 u8 g, H; x5 i+ `4 y+ x) k# h) E
如果做唔到自己想做既野,會唔會覺得人生好遺憾,好似咁就一生咁,其實我最想做的就係環遊世界,但我諗我一生都冇咩可能達到而個心願,你地有冇D咩野想做(唔一定係要職業,總知咩野都好LA)但係自己又做唔到 ...如果真係盡左努力都唔成功~~~% m3 z/ `) S2 f
適當Ge時候抽身都唔係一件壞事 ?
Originally posted by yanjai2006 at 2006-5-12 12:08:
0 Q$ |5 A+ _5 J! Y  I8 ?6 S如果做唔到自己想做既野........
9 A, z% T4 k9 m% z5 n/ F. v# ]" P3 o0 z; c4 j! l* s, W1 }
...
0 I1 X; {  s0 k& Y. Y4 _* @3 m
環遊世界咁小事都話要放棄? 平有平遊, 貴有貴遊, 差不多每個地方都有YMCA旅館, 環遊世界有幾咁難? 除非你係跛既, 又或者你要坐"空軍一號"啦, 咁就難d......
7 C3 T2 `! v2 R! H, ^# F9 w5 P
  {) s* y7 D. H) o2 `  I% u其實感情的問題就最難搞, 我十年前同一個女仔分開, 最近見番, 大家都仲有feel, 但我已經結左婚生左仔, 對住呢段刻骨銘心既感情已經不可能再做些甚麼, 我痛苦過你十倍啦......

640 x 480 PIXEL下載

大把鬼仔鬼妹乞食環球旅行都得啦
同唔到個女仔響番埋一齊
Originally posted by d228216 at 2006-5-12 12:33:
3 L4 X; F. s* E8 J  C0 q大把鬼仔鬼妹乞食環球旅行都得啦
  i, `% k; }" b6 {咪就係, 環遊世界算得乜? 坐飛機咁辛苦, 請我去都未必去添, 正所謂: 讀萬卷書不如行萬里路, 行萬里路不如食萬寶路.......
Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-12 02:10 PM:
; B0 e" u9 M7 E2 ~
/ Z0 k+ d+ d( K! `' l$ o- t1 B咪就係, 環遊世界算得乜? 坐飛機咁辛苦, 請我去都未必去添, 正所謂: 讀萬卷書不如行萬里路, 行萬里路不如食萬寶路.......
9 n0 S3 R; l' ~* ~: A$ d5 e; |" _

55 x 81 PIXEL下載

Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-12 12:22 PM:* ^0 E' n* Y; E6 Z( k/ h# a# [
' E" M* a) d" f- s" F  B) p
環遊世界咁小事都話要放棄? 平有平...
: C6 T' L) [: h( H% s) {8 e
9 [: f; x! f' o8 e1 M2 mbro 咁大劑?!
4 e' i$ l' N( c5 h, ^2 M
8 c% Q2 m9 E- C0 r唔睇你既post, 我仲以為得做戲先有jar
我諗住去利物浦同歐洲旅行
# \' _! ^$ X! S; G加埋想去日本滑雪& L1 S$ _, g7 ?6 R1 Z5 i
' ^, D3 x1 g2 Q4 J0 [* I
仲未去.................! Y  l, _' [9 D/ U* _
但係會儲錢 & J6 s3 S. ^4 d! O1 w
/ `& {8 x, G, r
老實講
( R! c! Q( b! z; a' `+ m人一世物一世
6 P2 h" m2 N. H6 h4 r唔去會有遺憾架; K6 t& D% L5 X9 y
d 錢又唔可以羅走, right ?
Originally posted by homan~ at 2006-5-12 14:26:
3 O7 u; d, `. [7 D% I' e  t) Z1 u9 L% d8 l  i4 U+ c8 f

9 {8 B0 v( a0 lbro 咁大劑?! 0 m( O" v" I- m
  B* M* @( U) L7 |
唔睇你既post, 我仲以為得做戲先有jar
) m  u- z3 d$ A; s+ x7 x( s/ j8 c
人生如戲呀細佬..........

350 x 204 PIXEL下載

Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-12 02:30 PM:3 w, I5 g' O8 ]; I1 J4 C" G

9 F$ ^- V3 _$ ^. ~( I- J" D7 z1 x& n人生如戲呀細佬..........
$ ~8 f6 ~* W. z5 G( L
2 @6 @) [# Q; A9 w7 Ebro,2 k- S# H! o9 @4 M# h% f

. a# i% T! K; D3 d4 o我試過同一果女仔好有feel/ l5 ^; x5 U( U$ W# [% u
但係佢唔信教........ 0 Z6 S; s' V# x; o. U
! U+ W0 `& V4 Y2 G1 `2 E
冇計, 8 W  g. ^  E* @
咁就冇一齊啦  # E! _& H& b% M

/ [! Q& `5 v1 n: s0 u講閞都有d 遺憾 .........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果做唔到自己想做既野........會唔會覺得人生好遺憾

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。