<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你能對媽媽說句,我愛妳嗎?(母親節快樂!)
返回列表 回復 發帖

你能對媽媽說句,我愛妳嗎?(母親節快樂!)

單選投票, 共有 0 人參與投票
28.57% (6)
28.57% (6)
42.86% (9)
您所在的用戶組沒有投票權限
祝全世界的母親,母親節快樂!  y+ X: i9 ]+ P
5 \# ]" `9 w4 E/ x  s0 u

5 `( K3 A" U( ]相信成年人都唔敢講句:"媽媽 I LOVE YOU"  lu + N4 b2 l8 G' }! \* Z5 V8 [: E

) Y) ]& J2 M. `/ C[ Last edited by alan123boy on 2006-5-14 at 06:32 PM ]
懇請大家踴躍捐輸四川地震同胞!福有悠歸,多謝你們!
我覺得做仔既...只要係將來能夠比個好既家庭環境比媽咪...# `8 o9 D: Y, Z2 d- g) }0 m6 K/ j
佢就會好開心嫁啦...對佢黎講日日都係母親節啦
0 m# V0 h. n1 v- c5 Y不過我今日都有同佢講母親節快樂
佢已經去世,要等到下世先有機會............
.
Originally posted by 155220 at 2006-5-14 04:55 PM:
! T. x6 i8 c! b1 ^# _! `4 ^1 b佢已經去世,要等到下世先有機會............
3 F6 u8 N% U; \1 D  @, F
Originally posted by FRANCISE at 2006-5-14 16:57:
4 c5 K, e9 D& ^2 M; H
$ o  o9 ]5 H' m7 k" ~7 b, W; T# i# z
6 d3 S- T) f/ E: B
# m  |3 Y9 c: t& @% `
最後一次機會係兩年前,但果時佢已經...........唉!
.
TO dear mum. `! Q* @7 m) E* Q* \: N
- |$ z* N; H, b$ A7 A7 D. v
[center]無論我幾多歲、無論我身處任何地方、無論我係邊種身份,喺眼中. \6 M$ z" F  T3 m, }0 V* L

( m, T" y5 ^! a3 g1 h我永遠都係要担心、要操心、要掛心嘅寶貝仔~
, q! B" ?* J% F, |5 Y' A( e' E9 [7 s" K7 j: L8 i
媽媽,我愛~

. u* M0 u& `+ O' J4 o
, [5 K) z* V7 ?2 O( x. R母親節快樂!
Originally posted by 155220 at 2006-5-14 05:07 PM:
% K$ {1 N3 x; t& }  r2 J; k6 t) ^4 S( R  N
+ ]& C1 k! s0 w( F+ N8 J
最後一次機會係兩年前,但果時佢已經...........唉!
* n$ t4 j* T: q2 `只要心裏記掛著媽媽,懐念她,愛她,相信你在遠方的媽媽總是會知道的!
懇請大家踴躍捐輸四川地震同胞!福有悠歸,多謝你們!
Originally posted by alan123boy at 2006-5-14 17:28:
4 T" `; ]* [3 J( }, u8 T7 J
; V3 U  M2 D5 N4 \5 U只要心裏記掛著媽媽,懐念她,愛她,相信你在遠方的媽媽總是會知道的!
( B/ a7 b5 L" f& s0 R
9 q2 g6 J- r8 |/ ~$ d. _# _  K希望啦...............................
.
Originally posted by BOYDWAN at 2006-5-14 05:22 PM:
& x3 _' F8 [7 S9 eTO dear[/co...
6 i: R7 Q6 [& v3 r你媽媽有上這個論壇?
點解唔敢講7 U8 ?3 E# X% Z& k: j' j2 `
呢d野又唔係"收"家6 q5 I# O0 j2 e; }0 I
想都想阿媽開心掛
* I5 x4 a! }. k# X* ]4 a. V
  H; H) I0 C' k$ s& Y8 x媽咪:
% T8 {( T  X: i2 H母親節快樂~祝你身體健康~青春常駐~
+ g" f! Y# v, N7 P9 Y
' l9 _+ w! T1 F) l" E! Q. N% e. mps.今晚去酒樓食飯~我出左錢買左個蛋糕送俾佢~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你能對媽媽說句,我愛妳嗎?(母親節快樂!)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。