<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果係條街見到自己最鐘意既明星....
返回列表 回復 發帖

如果係條街見到自己最鐘意既明星....

如果有一日
/ n1 @" M5 t2 G* G' p. |1 S係條街見到自己最鐘意既明星
: E" g# f' P  V$ f& w大家會做D咩?
如果係function,咪走埋去睇下0 d* b+ P0 M$ I+ T8 S2 k
如果唔係function,就咁見到未必會做d咩...黎得太突然,可能掂行掂過...
會望佢一陣..再行埋去請佢合照和簽名@@
8 u0 _8 T) D: ?7 R6 X9 k" ]" r可惜我鍾意d歌手藝人都係外國-3-"機會極微
雄抱$ C+ o. Q! v/ ^2 _/ _
影相+ a' A' X. H8 ~- Q  C
拿簽名
Originally posted by makin at 2006-5-27 04:03 PM:
& D: u. [% Q" ^# N: \1 @會望佢一陣..再行埋去請佢合照和簽名@@0 l+ X/ b5 Q4 l9 `8 [3 t& K
可惜我鍾意d歌手藝人都係外國-3-"機會極微
) a% R, @) j; T' u
me too  y6 H- a8 s, y! Z# h+ }, I
機會真係極微
我試過係mk見到我鍾意既mc仁..
; Z# B- n5 D& }" C6 t) y" U我望佢佢又望住我...
* o* L# Y( Y) m, ^7 r但係我又唔敢過去同佢影相..~
1 R: ~( n. K9 S2 _  S8 T7 T5 `$ O( `* N因為o岩o岩訓醒覺落車..) Y2 h( w' k8 [! h8 e9 S; A4 ]
見到佢實在太凸然..
我見過周慧敏
0 F7 |0 |9 ]1 L1 S/ z果日佢一個人去時代廣場, ~+ m6 u7 q" I  c/ b0 n" N6 e
果時得我同佢2個係度等"車立"% l+ u' k3 G. z' M" X
去停車場
  A- v& x9 \2 O  q. `同佢傾左都好耐耐到最少10分鐘9 y6 w3 `  i  A9 L
之後發現個"車立"制原來壞左4 g8 a/ O7 X1 Q. Y
上唔到黎2樓.....
* x( i2 _: s1 g( h7 B
/ Q. e0 Q0 v) C/ D1 S7 F最後一齊去左搭另一部"車立"; @5 D* j( X/ U/ {$ V. ^
臨走唔記得簽名影相
5 X; |5 N. _4 ~$ |: q" |2 k3 q不過可以同佢一齊過左2x分鐘+ ?' k3 z$ {$ Y, q+ k9 N! S
作為fans已經算係咁( ?5 o1 v- d* p9 Q) g$ B% w) ~
* ]9 O, ]' X% S) d
如果再有機會# S9 g9 Z# Y* F& F: M
我要補番簽名影相8 u. O; M0 q' C
不過要好似上次咁傾計9 K( e$ o% z& H- r! ^
應該冇可能啦8 w8 j: Z1 ^( [- G- g+ H. t) I
因為佢出番黎實大把記者跟佢
Originally posted by austin666 at 2006-5-27 06:15 PM:% i' E& P  `% {3 O, N7 _
我見過周慧敏
0 R( v8 J2 p/ d4 n4 x+ y& z果日佢一個人去時代廣...
* S7 u! }- r' h9 e3 a  U
+ R$ f) B0 E/ v# m' y) n5 W' T5 G有冇化妝?
# v. L& F+ Y6 i5 a3 H0 C係唔係好殘?# c% \4 T  U. Y# M
定係好靚?$ D4 j; O3 J5 \$ T9 m

2 ]/ T1 l5 `3 [, l2 L[ Last edited by ronald001120 on 2006-5-27 at 06:46 PM ]
Originally posted by ronald001120 at 2006-5-27 06:45 PM:
" J( ]$ t6 M1 H9 @
& n9 v! X% B4 W; u- o, s4 v* W# t3 _; \# B, B, ^( x8 c
有冇化妝?3 @6 v; J# i! p9 W
係唔係好殘?+ a4 b- K# c- s# K& L
定係好靚?% T2 i. E" C3 d/ r: P& u4 c  k

- R# ]/ J# k+ M[ Last edited by ronald001120 on 2006-5-27 at 06:46 PM ]
5 e. U' E3 U0 l2 _5 d4 f, A9 }% s
7 O) r3 ^1 {- C4 f6 O8 ]) M
: O! y8 N+ z+ L, y+ @; l, p唔殘
  |! B- h$ v* V! U- ]好靚
2 W" F: }5 M; Y2 q9 I
' F1 L+ s! c# P9 f$ f9 ~% @仲好大添
* q+ x5 y, o8 f5 K/ F佢果日著件粉紅色
9 S, S, c, {8 K$ T貼身衫% \3 k) i; D$ }' l: Q4 n0 D& b7 c
冇戴太陽眼鏡
Originally posted by -o- at 2006-5-27 05:47 PM:
9 {  {* X! N( F" r' K3 v' f我試過係mk見到我鍾意既mc仁..6 _# m" J& E& k+ d+ W
我望佢佢又望住我...
- l5 b4 s$ V- B0 G6 W但係我又唔敢過去同佢影相..~2 E, N( E" `: E' w
因為o岩o岩訓醒覺落車..! U* k  u' q8 s: G
見到佢實在太凸然..
* n* c$ h0 ^! U! v+ ~# j/ C
咁正!!! mc仁....; v# U8 p# B- e, N5 Q/ f; @
不過正常,我都應該會乜都唔做... 因為太突然
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果係條街見到自己最鐘意既明星....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。