<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大部分香港人都好好人!大家同意嗎???
返回列表 回復 發帖

大部分香港人都好好人!大家同意嗎???

我就覺得香港人幾乎個個都好好人
* \' M5 k0 N: ]* P/ P/ a3 G有d雖然表面好古惑1 J' `8 k+ f( r- ?# e
但心地都好好嫁~, L& Z* C& l  k% b- ?8 a2 y7 O, ^
令我出乎意料~
唔係咁講... 真係一dd
; u! T: p" K/ U0 i* x你咁o岩遇著好ge je~~
5 q7 _8 N6 k" i2 y. J4 v有d真係好衰,乜都計住,乜都想拎著數
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-6-8 11:56 PM:
. F8 Z1 k5 _2 r: }8 ~' Y/ e唔係咁講... 真係一dd
1 X& m3 _. a3 l$ s7 e你咁o岩遇著好ge je~~
! Y3 O! u0 X9 z: ~* e* }9 H: [有d真係好衰,乜都計住,乜都想拎著數
0 k* S$ x# @9 @7 ]( Y# R3 j, l
做咩話我??
哈哈~~~~~~~
" x3 F1 j( x( w/ O# d3 S      此地無銀三百兩哦~d228216 版主
Originally posted by cgdmzlam at 2006-6-9 12:37 AM:' m0 O" p0 d' M' @
哈哈~~~~~~~# `6 H" ]: a& E  i& x
      此地無銀三百兩哦~d228216 版主
( L( [" T) t4 ^" K- F* y

# K# N) y; d, |7 N( u' r' f# i: Q
& M  i! u1 Q. z) V- poh my god
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-6-8 11:56 PM:2 m5 m2 i" G0 v: D7 ]; G# x
唔係咁講... 真係一dd* r5 Y8 W. g$ q4 v4 q( z4 H- d% ^
你咁o岩遇著好ge je~~
, ~5 @/ n' b$ z7 d, {. _( q: X( }; l有d真係好衰,乜都計住,乜都想拎著數
% @2 x6 B; c7 o$ j, ?我好好嫁...你幾時比你屋企條門KEY比我
唔同意,香港無咩好好人,但又唔係咁多大奸狗,普通人唔算好唔算唔好平平庸庸如我的人最多。其實可能你自己待人接物唔錯,香港人一般人都係人對你好你自然對番人好,加上心情好無受刺激時就可以特別好,不過如果對方本身低九能白痴無腦,辣興呢D大多數人,肯定讓你改觀。
Originally posted by cgdmzlam at 2006-6-8 23:46:& g) f7 [. z( C& x# a, T
我就覺得香港人幾乎個個都好好人9 [9 @( S" P6 e) v3 |
有d雖然表面好古惑
  F$ B; ^5 l1 @+ r: w+ n' v4 m' X但心地都好好嫁~. D" p' {% }2 h1 M% g& p
令我出乎意料~
+ K" k5 J6 l( q* Z1 E( f不錯, 香港人好到近乎迂腐, 7.1幾十萬人上街反董, 竟然遊完即散? 難怪中央當你地港人冇到, 君不見近至泰國, 遠至烏克蘭, 上街人數比香港還要少, 元首即時下台; 所以港人大都是鱷魚頭, 老襯底, 善良得可愛......
在香港,衰人佔80%以上
.
Originally posted by 155220 at 2006-6-9 18:59:
, `. _9 i4 k! e( E% T在香港,衰人佔80%以上
3 a  I$ p( C8 s' {% h真不幸, 我係20%d人...........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大部分香港人都好好人!大家同意嗎???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。