<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 全力要求婦女團體投訴到《一本大便》停刊
返回列表 回復 發帖

全力要求婦女團體投訴到《一本大便》停刊

今期<便利>renee做封面,投訴la
又黎.........??? 你唔鍾意可以唔買唔睇, 但係有冇資格阻止人睇? 點解你唔要求"龍虎豹"停刊喎?
要停刊都唔係因為呢期封面有咩問題,而係d內容「掛羊頭賣狗肉」......
" m, P) i8 |4 B; J4 @, H# @/ e6 d5 \+ a5 g- K& Y# o) w
[ Last edited by kinz on 2006-6-22 at 08:29 PM ]
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-22 19:59:
9 L, l# a) h3 ^7 C- k又黎.........??? 你唔鍾意可以唔買唔睇, 但係有冇資格阻止人睇? 點解你唔要求"龍虎豹"停刊喎?
2 }/ e* T! \! W5 s' |姐係你助長歪風,等天收la
.....有乜好投訴
因某些原因
一隻智障狗=甘國武
Originally posted by ~johncena~ at 2006-6-22 07:08 PM:" k& K5 U5 q0 N5 H% s. G6 y
今期<便利>renee做封面,投訴la
, \6 Q- m8 L8 M
- `/ ?$ c# V* L
d婦女團體真係食飽飯, 無野做,
0 `2 |6 U1 X. g% }+ h咩都去投訴,
" ?# w/ Q( T5 ~博出位咩,
, d$ x& ^& @5 H8 x' n唔覺有咩值得投訴wor!0 [+ L, G7 d' M
成街10零歲女仔都著背心la,
# y# ?" L1 ?, B; _. v& a6 u快d去禁止佢地影相la笨~
Originally posted by kinz at 2006-6-22 08:21 PM:
% N; V# _6 a# Z) a# K7 O, e要停刊都唔係因為呢期封面有咩問題,而係d內容「掛羊頭賣狗肉」......( m( J: e4 @" M( ?0 R% U+ u
; z9 I8 ~- q6 Y! a/ I- z4 L
[ Last edited by kinz on 2006-6-22 at 08:29 PM ]
* S8 v9 J; p. n% Z8 H' H
Agree!
目標唔怕多 ;)
梁洛施夠曾經出過未成年泳衣寫真: http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=76314&page=1, 都唔見有人投訴(唔通欺善怕惡驚得罪羊生?)
目標唔怕多 ;)
Originally posted by ~johncena~ at 2006-6-22 20:40:
5 ^* E. A$ U8 F! p- N8 M' j& j9 _5 Z5 N- c
姐係你助長歪風,等天收la
' [/ Z/ z1 ?( C* V/ p( u1 z歪風? 影相都歪風?
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-22 10:39 PM:
; ~% E5 r, _: W  a3 B: [) S8 C2 K2 f# g9 ~
歪風? 影相都歪風?
$ Z- Z& m" ?- O6 u! y  t( J/ _
( k7 X4 R8 T0 {+ U& G/ o) i
又唔係影裸照~何況仲有佢呀媽監場9 w) Y  B5 B9 V. K. Z: s
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 全力要求婦女團體投訴到《一本大便》停刊

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。