<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 剛剛開始看神鵰俠侶
返回列表 回復 發帖

剛剛開始看神鵰俠侶

真係唔錯,特別是小龍女被強姦果到,個心真係有D想殺左條友仔佢
& `/ k: k) f( e# i加上個女都演得似,我發覺個男主角都幾似古天樂的9 n( F' K( p( n: [3 Q3 u
不過頭3集都幾悶的,唔知粵語會配音成點呢5 \0 t$ }3 q0 E  w3 \
有無人會睇睇,星期一TVB,8:30就播了
我都看完整套了!
5 w$ B9 s. G; m$ d. J真的拍得不錯,人靚景靚!6 ?, H9 _# s! q& l; o6 n7 m. G
意景相當不錯,尤其是小龍女,跟小說描繪很像,
# i% L' N, l/ r但美中不足是...楊過斷手之後,跟鵰兄練功那一段,- f( {& r& I! _; N) K' X' |
不夠精采,馬虎帶過,可惜,可惜!0 S% U- l( J( N  |) x3 |
但絕對值得一看再看
Originally posted by kjkj at 2006-7-10 04:40 AM:
6 ^* x; h% m5 G0 O3 s# d* g# P真係唔錯,特別是小龍女被強姦果到,個...
1 n. s- j, W" _+ p# Z. A
' Q, x# }+ D. P' x
完全冇興趣睇0 S+ B5 [" J' d7 y
不過你講果集有d睇頭0 x+ u2 D& c% C
睇緊無線版頭半個鐘.......+ U- g  G  x/ W1 t
只係覺得楊過小朋友樣唔夠靚仔唔夠可愛...
* y. S. }* X+ m" j/ B: C4 S但係我都覺得佢拍攝好認真......
3 O" A* d; L2 M* f5 b7 a- a; s好過無線果d多多多多聲.....
Originally posted by 極樂 at 2006-7-10 09:24 PM:
- n8 K4 v3 q/ ^' {, ^9 [" W睇緊無線版頭半個鐘.......3 j: t9 W0 ~, G9 t
只係覺得楊過小朋友樣唔夠靚仔唔夠可愛...
( x$ w! W6 q. `4 Q  A但係我都覺得佢拍攝好認真......
2 T$ w7 q! P( ^! [7 `7 B9 p5 Y. J/ f好過無線果d多多多多聲.....
' G4 I/ m, m/ R$ ~# H% e楊過係有dd邪氣
1 O" [9 O4 s; Q9 F( ~! Z. W, ?, {但黃曉明就演得太浮la ...
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by kjkj at 2006-7-10 04:40 AM:1 \' U' E& l* g# i7 f
真係唔錯,特別是小龍女被強姦果到,個...
+ L( U( v1 }, G, h* @
8 G6 _) M1 L) z, U" S( Q; I- j" T請問是在第幾集?我沒時間看全部,只想看果集
d特技好假
我好鐘意劉亦菲佢真係好靚,做小龍女就最適合不過啦,所以我會睇落去
Originally posted by jacky60724 at 2006-7-11 05:43 PM:; B. s# `$ z, Q& N( @0 |
我好鐘意劉亦菲佢真係好靚,做小龍女就最適合不過啦,所以我會睇落去
; |, b; W# J- d

/ D- l: b4 V! o% O* @李若彤先係真正o既小龍女
李若彤都靚,不過我都係鐘意劉亦菲做既小龍女多d囉,真係好有仙女既感覺呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 剛剛開始看神鵰俠侶

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。