<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 急求助!!!屯門市中心應該在那裡搭巴士去??
返回列表 回復 發帖

急求助!!!屯門市中心應該在那裡搭巴士去??

好急呀,我住將軍澳,唔識去呀!!明天就要去喇!!!仲要一早就要出門,唔該幫幫忙!!!
我愛長澤
相信呢度幫到你
& x) I- J7 T! M3 |3 F9 |% ?8 qhttp://www.kmb.hk/chinese.php?page=search&prog=route.php
搭58x或60x la~~~長沙灣道有站
Originally posted by AWU at 2006-7-16 12:05 AM:
3 g3 i+ @0 R( [& h7 S相信呢度幫到你" W% M, L# I8 H/ U
http://www.kmb.hk/chinese.php?page=search&prog=route.php
+ m6 w- ?% c4 r2 G, t* M* k/ E5 ?' u9 e2 d/ ]6 f
Load得好慢......
我愛長澤
Originally posted by cheery at 2006-7-16 12:08 AM:0 h% Z7 h5 \+ a: ?
搭58x或60x la~~~長沙灣道有站
9 c, f; q. H; u係咪要去長沙灣搭??
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-7-16 00:10:
* [3 P9 u7 L  Q# W7 I% B
4 P# p0 b" n, D. S1 t6 x
' a. |8 X5 y( [, i# Q. [; MLoad得好慢......
, f; ^( H& a, O# _/ A- W咁去apm門口搭62X啦
KIAN762 H: R& D9 I, `) ]  |' N5 Z
坐地鐵去荃灣先啦% ?5 o1 z! T  {' s* N
荃灣有唔少車去市中心
6 N% c' m8 B0 [. e3 z% ]2 o6 H仲有個巴士總站係mtr station附近3 C" t* p# w# x! B
自己查又得
8 ^8 y  S) w* \  u# C! _! q唔識去到再問人又得
Originally posted by AWU at 2006-7-16 12:11 AM:
5 M' k: @2 Y0 a" }' a* @4 _/ D+ Y; F; J7 h) l9 _% ~5 l7 H% N
咁去apm門口搭62X啦
6 v! b6 n1 z0 I$ R& F; K0 v' |* _4 s
好呀,呢個近我呀!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-7-16 00:15:4 Y5 ~4 P9 J( l* `3 ]5 R

1 y0 d! A8 v7 S7 E
) O$ E: a# o" w8 S: o好呀,呢個近我呀!!
9 `# F# D8 U4 z) ]5 C應該最快添
Originally posted by Azuma at 2006-7-16 12:12 AM:
" Z. D3 v" ^5 w) iKIAN76# x& H4 ]! E5 T6 w. V
坐地鐵去荃灣先啦
& I3 N+ u7 s1 _9 P3 h荃灣有唔少車去市中心- ~* I' o# J! J5 L8 Y: t
仲有個巴士總站係mtr station附近
" e* U, ~; q  |" [$ k自己查又得
: T' m, V4 c% \+ ^: ?8 `& O唔識去到再問人又得
& X7 O1 S/ m# T$ j% @5 e8 A. t0 g3 o0 k' Z! e
等我計下去觀塘搭快定去荃灣搭快d先。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 急求助!!!屯門市中心應該在那裡搭巴士去??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。