<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 去酒樓食飯
返回列表 回復 發帖

去酒樓食飯

去酒樓食飯一定會叫既餸係咩?
清炒時菜!試下個廚師既功力
樓主!我想問呢.......你係男定女呀?$ J) t$ q! e+ f$ L0 s# Q# n9 ?' ^8 ~
頭先個投票有一票女,而家懷疑係你呀.........
Originally posted by 自由神 at 2006-7-27 14:19:4 x" _  G. C! Y6 j2 _: r2 E
清炒時菜!試下個廚師既功力
! V3 t/ o& s+ `; b
8 v2 W- c( Y) g
炒菜都可以試到廚師既功力
Originally posted by 自由神 at 2006-7-27 14:21:, M) m, ~8 h1 s. q, W  r
樓主!我想問呢.......你係男定女呀?
0 \5 v- |( \& d- X. [頭先個投票有一票女,而家懷疑係你呀.........
" K0 L1 N% A; x4 @, h( F
4 y$ ^& H3 X- u; @
你話呢
冬瓜"中"~  `0 n  O7 z, I. ^, }4 B; N
/ y# @" k8 w7 c/ d+ W- g
同埋燒腩仔~
Originally posted by loklok117 at 2006-7-27 02:22 PM:
$ k9 B- b( @1 s
. x4 b; G  H& Z9 ?2 y' `- d& W# W! c
炒菜都可以試到廚師既功力
# v# i* a5 Q$ a8 o一定試到,最簡單既野係最難煮得好既!$ [3 n0 P; g2 ]" S$ k/ T( o: L7 R1 a
我唔明咩叫「你話呢
Originally posted by negator at 2006-7-27 14:25:
) _) d7 W: e9 |/ U7 a0 P4 m冬瓜"中"~
1 a7 i- A% t* e* ^" z2 ]! d( P, w4 M0 C! V% J  b
同埋燒腩仔~
: Y+ h5 r5 N0 X5 k0 D

* w1 D8 f0 m7 z' d$ p4 W5 F) S冬瓜鐘好難整ka woo
3 O. l- u. r1 y4 u6 c" f8 s% E+ L識食
Originally posted by 自由神 at 2006-7-27 14:26:( K4 e" O1 \3 E7 [, x, i

# T- L( ?9 W( i' k- f4 K2 F1 V一定試到,最簡單既野係最難煮得好既!) \& g6 Y$ Y* S; y
我唔明咩叫「你話呢
  e2 k( d. p2 L9 U' {+ y

8 E( s  E/ R, ?: n咩你咁鬼蠢ka
Originally posted by loklok117 at 2006-7-27 02:39 PM:% B, w3 K, X. S% s5 e3 j
9 W5 [+ x2 \/ |7 C( J9 v- B
& N- `: g7 \/ m: X; D, r
咩你咁鬼蠢ka
, X$ Q% U7 ~+ f8 L
對唔住囉!咁o個票我當係你投嫁啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 去酒樓食飯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。