<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唔知點解呢...係呢度俾人加分好開心wor...
返回列表 回復 發帖

唔知點解呢...係呢度俾人加分好開心wor...

以前驚自己影ge野好差會冇人吼...而喺EF又咁多攝影猛人...9 m" o+ g" N8 r4 V1 c$ D
正所謂獻醜不如藏拙丫ma...所以好耐都唔夠膽post自己ge作品上黎呢度...$ p% \; n0 g5 Z2 n
驚俾人笑...但小弟前排無無聊聊咁喺net模版post左d一上年喺電腦展影ge相...
; |& x' I/ ?1 j1 ~8 U跟住被版主加左十幾分...好開心wor...: `) r( V+ b5 l$ n. q
之後又發現喺aio果度post左兩張...上年喺漫畫展影到徐淑敏ge影相...
% |. X* j$ V  Q又加左分...真係好開心ar...
" K0 C* w8 _4 }& J! S& Y  h- w之後喺俱樂部又俾版主加左d分....唔知點解真係好開心ga wor..." t7 U& h  N8 b/ T4 J4 |+ I. {
小弟喺第d壇都有俾人加分...但都唔夠喺呢度俾人加分咁開心wor...
* S0 `" S, W) f5 J- a" X" q不如各位都分享下你地喺呢度俾人加分ge經驗丫...
哈哈~~~~~~~~~~~~~~~~~- W; H2 y# G+ F' U
我都咁話. g1 u* t( X1 z4 A2 M2 X/ J
講真
: |0 p9 H9 F0 Q$ W, i2 f我以前真係好少留言
& c, O7 N% a4 |+ D2 [看左就算+ A5 K6 v2 z! R4 _  z
可能對果個論壇無乜好感掛
( Q/ q6 Q, Y  ]1 x3 A依嫁我都會常常留言/ b  u; m& h, d8 r
好似呢度係我玩樂~開心既地方~!
Originally posted by J.T. at 2006-8-19 05:25 AM:& b6 p+ z% E6 N7 w' Z
以前驚自己影ge野好差會冇人吼...而喺...
0 {6 S+ e& W, s  Y  j9 t你好J.T. 請繼續努力POST好野比大家欣賞.
# d* C5 E1 \2 o  b你在EF的付出係唔會自費o既.

Originally posted by garycheung at 2006-8-19 09:50 AM:1 @4 `/ E3 O8 `8 i

5 A0 S( _3 z2 p) E4 o! c你好J.T. 請繼續努力POST好野比大家欣賞.
* ]+ D2 o( w! e0 @4 s9 |你在EF的付出係唔會自費o既.
4 p# a: f0 M6 P' Q! I
好哇~~我會ga la....
Originally posted by garycheung at 2006-8-19 09:50 AM:  o. L( E) m2 y8 W6 A; h
4 A4 A6 b  |: z% w- g( e
你好J.T. 請繼續努力POST好野比大家欣賞.8 m6 U/ u8 O1 Z4 o' Y$ I0 k
你在EF的付出係唔會自費o既.
0 o" i! P3 D7 o7 l' D5 D* x
唔會費?咁係咪版主俾?
  H4 v5 q3 X! u4 z6 A$ F& ?5 E* G& b! C& N) e0 \
因為呢度加分即係有人認同你,同其他論壇灌水呃分唔同,你咪開心D囉
Originally posted by hold_find at 2006-8-19 10:34 AM:* r; X# L) \5 F' x5 w/ `9 Y

- n& ]6 ~5 E3 Y: v. X3 @. t. }唔會費?咁係咪版主俾?! f0 F! {" R, G' c, w( i; N, \9 \
/ U3 M' y) G# l; [- H" ?+ F( ?
因為呢度加分即係有人認同你,同其他論壇灌水呃分唔同,你咪開心D囉
) I6 |: Z6 K) J/ S$ _寫錯字啫.....駛唔駛寸我呀
  o% M, d0 F: n. d) s更正:應該係白費

Originally posted by garycheung at 2006-8-19 12:16 PM:3 |' i& F4 Z7 _) A# d
7 g- N5 k: c( I4 ~2 Q3 W: e
寫錯字啫.....駛唔駛寸我呀% u, @) G" K) I
更正:應該係白費
5 v6 L- ~2 a- i% R' G' H$ Q
乜原來你用手寫版?
Originally posted by hold_find at 2006-8-19 12:45 PM:
2 e$ a3 L8 q1 t! M/ z- a% L5 Z1 ?+ v3 U  N
乜原來你用手寫版?
) n, z9 _5 O7 {2 ^9 V係呀

你比人踢爆你係扮自拍喎!!!! `. K: i6 e2 B. ^
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=124344&fpage=1
Originally posted by queenly at 2006-8-19 01:48 PM:
* c- }' J( {1 q: h% S你比人踢爆你係扮自拍喎!!!
) J! V+ }1 H. i4 s" U2 a$ A8 hhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=124344&fpage=1
& z# M, H/ o$ s唉.......原來又係一個C O P Y CAT
5 W7 t- J# a' S; Q: c4 [4 o
! u- X* n$ Q( Z% s  {: u; d& Q[ Last edited by garycheung on 2006-8-19 at 02:35 PM ]

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唔知點解呢...係呢度俾人加分好開心wor...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。