<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 問問題(英文野)
返回列表 回復 發帖

問問題(英文野)

有咩英文字會有咩特別意思..0 }: y' r0 u9 j  a  b
先決條件要b 字頭
! {4 a; F, o, e  s0 L, R唔好best=.=' a3 W$ ^1 `% p. c5 F: l( V$ V
唔該大家=.=設計班衫用....
brilliant.....
beast?
Originally posted by xylitol25 at 2006-9-13 09:31 PM:
7 o1 n( S, ]$ v. \: h- `% [- @beast?
! [: S& E( t% [+ {- `4 T7 u+ X- `
唔好玩啦=.=""3 Q3 K/ t0 _7 T/ H0 ^( J
Originally posted by CalvinPig at 2006-9-13 09:27 PM:
0 _6 Z, p  Q8 J7 f: q% r8 i. Ibrilliant.....
8 g( P/ V$ d4 X0 j  h4 R6 E9 Se..唔錯喎
* D7 `- Z' y" ]* l/ ~/ _
% T  V1 N; \  y* B4 H% Z[ Last edited by 呀俊 on 2006-9-13 at 09:33 PM ]
BRAVO
boolean
Originally posted by hold_find at 2006-9-13 09:43 PM:
) b. w/ \5 {5 ?7 t7 a" uboolean
0 Z! F( |; o0 L2 ^& S7 e這個不明...上網查說什麼布爾數學....什麼來的?
. B5 R" q5 K' U5 f. f) M3 O! I& q, @1 i- W7 n8 [( c+ Z/ C1 G
bravo係唔錯喎唔該哂
咁奇怪既?7 _5 t) O* N3 z' q
打開本字典...去 b 字頭果到...
) }# f7 I  R5 r% v咪好多字俾你揀囉....: S3 ~0 o! _0 [" \, N: z
2 v8 g7 ]" [6 h5 D8 G0 v
雖然依家唔興用字典唧....
- y& X2 O: k" h2 o8 o但係唔會無字典丫?!- T5 @. }) Y  E6 W. n5 T  n
(唔係讀書時期老師一定要買架咩?)
breast!!
Originally posted by 呀俊 at  09:45 PM:2 ?7 ?7 O  ~; B$ I% |

) K: t8 k! R# @6 ^/ m3 }這個不明...上網查說什麼布爾數學....什麼來的?& e/ O, l, \- f2 \0 j% p

5 o, e/ k% f! f: d/ L0 ]# F3 Gbravo係唔錯喎唔該哂
# Q8 A* k9 j6 E) a5 t

3 k0 A* F% f1 e: Q4 S% q1 dbravo 好似係意大利文
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 問問題(英文野)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。