<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 無線正仆街, 無端端改左美女廚房個時間
返回列表 回復 發帖

無線正仆街, 無端端改左美女廚房個時間

佢本來話 9pm - 10pm, 今晚無端端改左 8:30 - 9:30 !!
: Y! l' {6 ^3 l搞到我錄唔哂!! 錄得一半!
只可以話你唔好彩
Originally posted by hold_find at 2006-9-24 11:53 PM:- M4 ], _' H% M5 j7 q& z' X) I' U
只可以話你唔好彩
8 B* Y! x* j# C2 d- {2 n1 F; J1 R- l% o2 g3 ~2 o- g9 `' W# Y

* G' a# q. `7 U# \( O我大安旨意, 諗住錄左, 咁就出左街, 本來可以在家看.....
BT ...... 我錄左
Originally posted by hold_find at 2006-9-24 11:53 PM:; X4 \! R) k0 d! a* k+ m
只可以話你唔好彩
' D& E8 e+ y( E  `6 W+ ~) J0 f3 Y
agree
Originally posted by nikeatmos at 2006-9-25 12:06 AM:% {7 ^6 n0 B8 q1 S" g. Y
BT ...... 我錄左
& q1 ?9 Y9 M4 M& D, p& J8 |
: d# z# e4 N- i" W
2 ^: t) A; O! W) j我唔鐘意 BT 的, 我用 DVD 錄, 質素較高
Originally posted by bt-forum at 2006-9-24 11:46 PM:
1 D) ], ]) U3 w佢本來話 9pm - 10pm, 今晚無端端改左 8:30 - 9:30 !!7 g% j; l5 j; |$ ~: F
搞到我錄唔哂!! 錄得一半!
5 N! y, B  a, V% w' I; q& p. N7 f) o) q  `& {  k* Z
下? 1 [0 `. G5 g# V
我係幾日前(可能唔止幾日添)睇佢賣廣告已經講左係 8:30開始架喎!!" Z; E+ E+ Q/ u, X9 N
可能賣廣告果d野你無留意到啦........
Originally posted by bt-forum at 2006-9-25 12:17 AM:0 `+ F4 s4 j  p/ I6 x

$ R: s* P" S, z1 o" `( h% K8 j7 ?, ?1 D( ?+ g
- h8 v1 ~/ m& q. [
我唔鐘意 BT 的, 我用 DVD 錄, 質素較高
- B1 E0 J, |4 v6 z- A我都係,不過我有錄
Originally posted by hold_find at 2006-9-25 12:59 AM:
2 {% z# _+ c3 z" J; P/ }8 z4 P; y( O6 u2 a+ p
我都係,不過我有錄
9 x, t0 `2 `; ]+ Y, F( S9 v1 W0 e3 Y  |9 ^* R) x1 R3 o

7 T2 j9 n$ F; `頭果半個鐘精唔精彩?  有無 d 人物頭半個鐘有, 但後半個鐘無的? 因為我只錄得後果半個鐘!
Originally posted by bt-forum at  12:17 AM:$ i: \2 w0 i. ?- {, ^6 p
# T: M# c/ M, r+ v- {. J3 \( V
" s5 C/ G" ~2 Q5 V' N- F/ D$ [. V2 x
7 C  r3 u5 u# P! K
我唔鐘意 BT 的, 我用 DVD 錄, 質素較高
0 h% O) F' p! N! _8 L) Gnikeatmos 叫你個名bt
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 無線正仆街, 無端端改左美女廚房個時間

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。