<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果今期mark6一注獨中6千幾萬幸運兒係你......
返回列表 回復 發帖

如果今期mark6一注獨中6千幾萬幸運兒係你......

大家會點用4 J+ Q, n; A2 p1 k9 S0 C
8 ^, i5 z: w  ~  C2 u% y1 Z9 z
我第一件事係劈炮唔撈
6500萬都唔係好多姐" R% ?* {$ ~3 ^5 I% y
你買層樓都已經無左囉; i8 Y" h& O, M2 {0 o- I
所以你千齊唔好劈炮唔撈呀!
; P+ {+ R" b, M6 n. f盞害左自己
Originally posted by cgdmzlam at 2006-10-24 09:10 PM:# ]0 k7 [, g( |+ a3 f
6500萬都唔係好多姐9 ^# a3 A1 O  r$ [, }
你買層樓都已經無左囉
, T3 t- j* ^' R9 H3 B所以你千齊唔好劈炮唔撈呀!
5 ]5 _" u, J8 `9 i1 ^- z/ M- w- K& P盞害左自己
$ l. P7 [- i* {7 q& t# W
+ c/ r1 V4 p  V$ V: `7 O4 {6500萬你買層咩樓咁架世
( Q4 a/ v9 b6 c& ?+ A* U+ X$ S: W
, v1 v0 u: A; ], ^' |, v6千5百萬喎 放銀收息你都笑喇 再唔係買哂5號仔
Originally posted by cgdmzlam at 2006-10-24 09:10 PM:! V3 t2 t& N6 s
6500萬都唔係好多姐
$ n" X9 r7 x/ q" |( f你買層樓都已經無左囉
: E& I: y2 U! u# `0 I所以你千齊唔好劈炮唔撈呀!/ J# k9 p- O) `( H% j- y1 N# j" I
盞害左自己
5 ^/ s; a. X! s& u: C1 ?! N一家二十口?
Originally posted by cgdmzlam at 2006-10-24 09:10 PM:/ X- `7 N" \# e9 w. l
6500萬都唔係好多姐! v6 m8 }7 D5 N. q$ o' L, W
你買層樓都已經無左囉
1 d  Y% W7 Z/ P" H2 P所以你千齊唔好劈炮唔撈呀!% f; Z  ~! o  C' N$ }1 ?! J* i$ R+ K
盞害左自己
$ l2 \  m2 U4 u- v9 C2 e- J
4 t( t) l; n  [$ P/ ^. o- K$ L哈哈...豪宅...複式單位...6千幾萬都應該ok....
4 t2 Z2 [8 x9 C: V2 S一係用曬來買d 幾百萬既樓...$ E, u" f4 q% F0 Z
都有十幾層樓你收租都夠啦...
" p5 `, y2 ?& Z8 @7 L/ @3 `! X* n7 U8 \' g" ~( Y
香港地有6千幾萬...都重打工...把名...風流工啦...
, N+ V7 ~/ ]# s% a4 H. A香港有錢搵錢非常易...重要去打工可以叫羅來辛苦...
呵呵  人係貪心嘛~
Originally posted by cgdmzlam at 2006-10-24 09:10 PM:% k" H( r0 b+ r, n- h
6500萬都唔係好多姐+ n* M1 h( o0 a0 U0 `% ^' T
你買層樓都已經無左囉
2 B! @4 @3 Z$ j  J  h+ P所以你千齊唔好劈炮唔撈呀!
! W/ O' p- p. Z  D5 O盞害左自己
! z# j1 N$ s; L" q

, i7 e; {* J: B9 z9 M如果你買層6500萬既樓,
2 Z4 t: ^) h8 V! a( @咁真係要努力打工囉..: c( I/ X0 F8 D8 x5 J" m2 H4 [) K1 X
努力打工黎交管理費。2 d5 V8 H2 t# ^
我諗好似比華利山既豪宅,一個月成萬蚊管理費唔算貴。
$ \- o7 N* R' u, A; t1 Z
Originally posted by YingTung at 2006-10-24 23:17:7 W+ Z' b: e# f$ o' M

& s  D+ s; Q1 i6 y: \$ f2 Q* Y  x  A& c
如果你買層6500萬既樓,
" h  ]' Z$ {+ G* `; E% O) \咁真係要努力打工囉..
; y1 Y: g* d; B! _努力打工黎交管理費。
4 {+ v: U% A4 I- g2 W/ I- t我諗好似比華利山既豪宅,一個月成萬蚊管理費唔算貴。9 y" d" t% v: W$ }6 I
+ l9 D) Z% s: f- o! k6 Z5 @+ }) `; I/ Q+ y; q
) a9 J$ q* `8 o$ B& t( N
* h2 ?/ v9 C& W# n* \" L1 K, ?2 }" d
唔值呀~ 成十幾年樓齡,殘喇~
8 N, d! [1 V& R- g/ A維修要另外再比,一個月成萬幾蚊管理費邊度值?
Originally posted by 王晶 at 2006-10-24 09:08 PM:) z+ u3 J% B: m9 E
大家會點用
4 N% C( E3 R! D2 ^: f  A( B5 u6 d" V
我第一件事係劈炮唔撈
( q- s! m5 p& g5 }0 d
5 y' i: ?) `3 f; p7 N/ H) \
假如中過千萬 ... 7 c* ~) k' h& c& v
) p# O  U7 H4 e# L/ r7 V7 C
我都會劈炮(唔做而家呢份工)
$ A6 C% w$ S: y  x! |1 q6 A+ W) L8 Y+ v& o
過份自己有興趣的工
好好改善生活- p* b; m, p- B% [) f% I, V
用大量做定期
' Z& ]+ s7 L# S1 |捐好多出去...' r* T" g0 x4 ?* d8 j+ z$ R
6 [5 I1 U: r1 y- h- g' Q
" Z: ?; J7 b! F( w, z! h
最緊要係...要時時提醒自己% u; c3 v, b6 H3 I
唔好因為錢多而使自己失去更多...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果今期mark6一注獨中6千幾萬幸運兒係你......

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。