<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家最近有冇遇到d傻人ar???(只供分享,交流)
返回列表 回復 發帖

大家最近有冇遇到d傻人ar???(只供分享,交流)

我而家返part time 聽電話
9 N- R: m/ f8 B9 {& e& A時不時都會接到一d痴線佬/婆ge電話...
$ c9 d: y1 Q4 d4 V+ c# d$ [" s5 U佢地一d語無倫次...# m: Z. c, H/ _8 O& H7 i  d/ I/ W
一d傻得混循...(eg.話要約邊個邊個局長同佢見面ar..要x9邊個ar..咁...)5 V8 o6 i2 [# A; @
一d...好似allan ho..我諗大家都知邊個..# Y! k/ Y+ R. U" L$ m) G
其實仲有個叫patrick wong...都係果類人...$ |/ U- Q9 Z6 j6 W% B6 \
呢2個都係好多call centre ge常客..6 H5 p% x- L; s: _$ L) V( b4 I
佢地又唔算係真傻...果隻...  e) u4 P# }$ ^4 u% H9 c2 c8 J
只可以話係神經病果d...  ^. D! t0 N, }3 Y" `
唉...+ D* B8 r; b0 v4 p: e2 O
香港真係多d咁ge人...- V4 m$ J/ c. Y7 t' M; X! ^

4 [, w8 f' z. K: k/ X  ?4 W
2 e8 W- u) _4 |3 N3 {: \( Q唔知巴打有冇試過相關ge經歷呢...??
* Z) g, o, ?$ J! G6 X9 N( g2 x$ y6 [: R' \! c
呢度只供分享,交流...% @- i4 e# ]6 z( B/ M
唔好同我講埋d...「你睇佢傻...佢睇你傻」之類與題目無關ge野...+ B' w9 T# c( L- ~1 ~; y4 }
敬請合作!
其實我都係傻傻地嫁
: h# {2 H( S$ b( |& I" _你得閒都會見到我嫁
Originally posted by pigcat at 2006-10-25 03:02 AM:, D' B9 {- }  P3 u
大家最近有冇遇到d傻人ar...
- K! l4 }; \5 n! ?
d228216 算唔算???4 D: ]( W$ B( {4 X$ G9 Y9 ~  l! Z
: ~" ]& C5 ~3 A- P9 l$ e. [/ n
Originally posted by BarristerSpring at 2006-10-25 04:55:/ e2 J7 P2 g. U. a3 M2 i: t0 o* l
4 r4 P- a' E6 r
d228216 算唔算???
) Z+ |5 q9 D# U5 j) {- _5 g! j( p5 n: R
" G0 b& X+ U5 Y7 _; b* x" p% L
3 e7 N3 R- R+ t- J5 f
" A0 t% ~2 H* v- a( w8 c3 X
! K2 y8 P3 n" t- n: x2 D6 H
你夠鐘食藥喇呀院友~
Originally posted by BarristerSpring at 2006-10-25 04:55 AM:/ @% t* K' {6 Q+ `& M- T

, J) j( V% G: M5 a9 }; g' K6 k1 G( p5 ?d228216 算唔算???8 l" f" x8 u1 N% j/ r1 H5 h, k
1 v8 D' H+ W4 H* n3 u
# v& H  o: y3 @# ^
夠竟: "傻" 同 "燒鵝" 有乜特殊關系
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Triangel at 2006-10-25 12:04 PM:
* t: d4 D% B$ o夠竟: "傻" 同 "燒鵝" 有乜特殊關系
& C) Q2 e# M& `% g邊個話你傻, 你請我食燒鵝!
Originally posted by gn00987333 at 2006-10-25 03:05 AM:
/ t7 v* R: y; w  }0 S& F其實我都係傻傻地嫁3 b! r' \; H( L$ A* E
你得閒都會見到我嫁
% w5 n5 N0 V  G$ W/ o6 [0 Y
有次我朝早七點幾o係我樓下個公園行過,
9 k  L* f9 Y, h- H0 a0 V個公園好靜,無咩人。. r; |6 N7 _* A9 ?, j. W
跟住有個中年阿伯走黎細細聲同我講"打劫!"% g8 R/ ~4 U/ ^+ r4 P/ L. S
我同佢講:咪玩啦~
0 k1 R  ]; `8 c3 Z6 l佢就行開左...
Originally posted by YingTung at 2006-10-25 04:12 PM:
; b5 q( w, ~! P3 b( t, q# h有次我朝早七點幾o係我樓下個公園行過...
, |" L: U( p. C: w- }, H; I4 t/ U: v
佢.....on嫁!話打劫又唔夠膽!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家最近有冇遇到d傻人ar???(只供分享,交流)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。