<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 做馬主做到咁就死啦,入尼睇下呢個馬主
返回列表 回復 發帖

做馬主做到咁就死啦,入尼睇下呢個馬主

做馬主做到咁就死啦,入尼睇下呢個馬主( k2 f% C/ Q6 q4 ]  ~' p. l/ ]1 x
0 o+ U: t* L5 J; @- P5 h5 D2 S9 t
齊齊發馬主之一黃月成,經營建築生意,但經常遲出糧,連聖誕節前都無得出,最近仲係拍賣會買左隻160萬新馬 有錢買馬無錢出糧,唔好學人做馬主啦24( {# x+ N. n! J5 T
栗色閹馬
" ?' {- ^, k' ]+ |3 m  B+ ? 愛爾蘭
& `! R) k% ]" W, V6 Z7 O Grand Lodge
* |5 b; J- Z4 H0 F; ^ Wannabe   p  y5 {3 r6 Q& _4 C
(ShirleyHeights) / m9 H9 y; o4 q, A; e" W4 b) k
WONG YUET SING
8 g& {; y$ d# B2 {, a3 d3 @; ` 黃月成               
# y3 Q+ Q7 G+ k3 Q4 p 1,600,000) \' z; p; S3 W5 B6 L) J) w9 r# s
206,053
- k! e! w/ {3 u. Q: r 261,652
& q" D; t. |9 _, e 104,987
! `" _1 ~/ s( E" b 299,625$ E( q+ G, L: H+ {/ A3 @
155,1894 a' H3 Z2 I, F/ Q5 j0 O7 H
http://www.pcicbvsrs.com.hk/comp ... istrationNo=R000594
係咪你老細黎架 特登開個ac入黎唱佢
/ b2 H0 O+ g" y6 W. m; r: _! V' g1 c$ m/ O* A, z
垃圾馬主 7 }8 |0 x' Z7 f% s' \
Beginner
& R3 Q# B/ T+ s  d  v: K2 `0 v8 Q& k8 I1 g
狀態 在線    積分 1. _) N: R0 c& B
發帖 1! G4 M" {7 |9 o. {* c
注冊 2006-12-28
Originally posted by 王晶 at 2006-12-29 01:02 PM:
+ v$ j; }7 W1 b: P係咪你老細黎架 特登開個ac入黎唱佢
& a1 ?+ ^' s- Q2 g' k. M$ V9 x
: Q' f# I5 h* v' W3 K# Z5 I垃圾馬主   ~/ z& ~" y) m$ z+ `
Beginner, o# i! q  M# R' i9 p
$ P. P: s7 d! d$ F4 O$ Q5 p
狀態 在線    積分 1
8 }% p& x4 I! F. H3 G% `發帖 1
" u3 j1 k! P; r6 i" Z: _注冊 2006-12-28
9 D  Q% r! T2 R- Q/ k( a係我老細,我實話實說
Originally posted by 垃圾馬主 at 2006-12-29 01:05 PM:! I( n- V0 i" @( W
& q3 [+ k- E* B9 B
係我老細,我實話實說
...我老友現正同黃王郎打工,據說佢用細佬 黃x強 又係衰到死..弧9寒到死...我老友現又不能轉工...好慘......! U& v& P. f8 ]1 m+ _$ |+ O6 E
D有$佬....好衰...
Originally posted by magic at 2006-12-29 01:17 PM:! e2 l$ t! P* _2 O! V
...我老友現正同黃王郎打工,據說佢用細佬 黃x強 又係衰到死..弧9寒到死...我老友現又不能轉工...好慘....../ W3 n& K7 L+ w- Y. G" E  j
D有$佬....好衰...
2 A- z; Y) v' s1 P% K咪係,有錢又唔出糧,一味拖
咁無良,咁不對
Originally posted by 垃圾馬主 at 2006-12-29 01:19 PM:
" ~$ L% k$ t, o; o7 Z; K% g, U, g# g) k. ^' m
咪係,有錢又唔出糧,一味拖
* {, p6 s9 y+ \/ j; w
: D3 C' B3 }! S
咁你有無去勞工署呀~
Originally posted by 王晶 at 2006-12-29 01:28 PM:
0 H; w- D5 k" X# a* x7 L5 @; }* ?6 b% k4 [/ ]1 F
2 y! P+ t# p: Y* V
咁你有無去勞工署呀~
6 v$ y( f2 y3 I$ |! Z/ v去勞工署咪姐係搏炒,我想傅開去比人知呢個人幾衰
Originally posted by 王晶 at 2006-12-29 01:28 PM:( b1 @% u% R( M( h# M$ o- S

: Q! F$ n: y8 |2 t
. y8 g# z7 @, T2 d7 t  S咁你有無去勞工署呀~
( ~: P* i& C4 @+ ^; g" S. l

" `3 P# _, v/ `佢仲做緊啵~去勞工處會唔會唔係咁好~"?
Originally posted by 垃圾馬主 at 2006-12-29 01:32 PM:* e8 f  {& g; X( Y9 b

9 X0 }! `" w1 I; f去勞工署咪姐係搏炒,我想傅開去比人知呢個人幾衰
; D- o, s! U# d8 O/ D, j, F
; q) C. R. J; v9 O# d
佢仲幫隻馬改名叫齊齊發
1 F7 w% f9 g7 T2 z* J0 N! o0 p唔怪得隻馬搞到你咁火
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 做馬主做到咁就死啦,入尼睇下呢個馬主

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。