<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家要人回定想要分
返回列表 回復 發帖

大家要人回定想要分

單選投票, 共有 0 人參與投票
41.67% (10)
58.33% (14)
您所在的用戶組沒有投票權限
我玩左呢度差唔多一年0 r9 D( q/ s2 y5 |
做左半年忍士    下半年多數係港男OR體育版吹水1 e- c4 F( k4 m& z9 t5 ]6 a0 V3 t4 h
' L. y1 t& A; M2 s
呢度係我去咁多個論壇    少數需要分數既論壇
/ J6 i# \5 l  ]% h. I個人出貼想人回多D    分數都好重要
; k/ \6 V/ r) N+ O3 y6 I但我認為比人回下   答下人   吹下水比加左分但無人回更好
" |' @2 l* t) X. b5 Q5 M  k0 @
9 X1 V9 T) u8 @6 z3 P( u1 W6 G1 T唔知大家點睇呢
夠分下載正野打jj最重要
Originally posted by 155220 at 2007-1-21 07:55 PM:  Q! h1 Q. \9 G0 u
夠分下載正野打jj最重要
3 e7 m# U" u1 N; |7 ~

% y; U4 U; k7 y+ E5 a呢度吹水版黎架~衰仔
Originally posted by ckyckk at 2007-1-21 20:11:
) B5 z8 u& h; Y- S/ X: S# i. K, K2 D; G6 I7 |. r

3 C, e$ F. c' p- J+ E# }呢度吹水版黎架~衰仔
0 a2 {  w/ Z- p2 i* t0 E! Z
, h! m8 q8 _2 P, F我都係講事實姐
Originally posted by 155220 at 2007-1-21 07:55 PM:
6 }3 c. N+ P2 L1 P. ?夠分下載正野打jj最重要
2 T4 D$ c* E/ m$ m9 q& n你講得岩既
4 \3 U5 p% L: p9 D' H4 p$ I呢度真係要好多分先睇到好多野3 K9 K  o* Z6 h* ^
好多都要600以上
Originally posted by tree728 at 2007-1-21 20:16:
6 i. H0 k: u! c+ |4 |. s& X# e/ R8 e8 c( f/ W
你講得岩既
- V6 N; V, {1 `7 d呢度真係要好多分先睇到好多野, R8 _8 e$ V7 D3 c( {( w8 |
好多都要600以上
# }( ?9 Z8 ^0 A$ v/ r' L/ y+ G5 Y2 t, Y) t
1個月前的改左做100分喇...
1 v5 U9 O9 m# g4 [其實宜家易拿分好多,努力吧
d人為左加分求祈回d廢話,寧願佢地唔好回
Originally posted by 阿感 at 2007-1-21 20:22:
2 V, h+ R+ k5 Xd人為左加分求祈回d廢話,寧願佢地唔好回
5 _3 a% @- |( ~2 t. ~0 O- _9 ~( t3 J  L
咁我想問,點先至唔係廢話?
Originally posted by 155220 at 2007-1-21 08:13 PM:
$ o3 ^1 e9 Q& k0 M. f  ~0 X, [$ y: A9 J- v% c* ~9 A' {
我都係講事實姐
! v1 }! f4 Y3 k2 C8 q( O9 w, H8 r% Y
打咁多冇益架
8 j; G# H- ?; R識返d囡囡好過啦
Originally posted by ckyckk at 2007-1-21 20:32:0 V+ E3 R- e! X: y/ e
- d7 G- T, V/ e

. d# K) \' W3 T打咁多冇益架
8 u5 A3 W$ v$ a* Q識返d囡囡好過啦
/ T! x1 Z  M+ x: R- Q! n7 Z" b* l3 e+ q& T! Z0 P& L
我又無話我有打; v  R: Q' q2 W

9 q& Q4 Q; {8 Y3 [- D至於識囡這個問題...再過一,兩年也未遲
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家要人回定想要分

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。