<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?
返回列表 回復 發帖

情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?

情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?% J+ B. T1 A! b( R9 k: ~( M* S
' B6 Y, `( G/ J
我諗住自己整軟心朱古力同埋諗住係屋企燭光晚餐~好唔好?
Originally posted by 卡娃兒 at 2007-2-7 10:02 AM:6 t& T" R( K9 X. K) D. @7 B4 z) b
* q2 ]0 i8 s8 T; J4 Q! s+ ]- \1 Q) W0 C/ r
我諗住自己整軟心朱古力同埋諗住係屋企燭光晚餐~好唔好?
5 {- U3 I$ I3 L3 I

* [0 C+ @; a5 V/ b5 ]% [我都岩岩稔住開個情人節post,
4 O7 L" o1 u) t4 [' z唔該晒卡娃兒
/ [& U) e. Z$ x, @+ l# O9 S會員答得精境,最好圖文並茂
6 B( d7 l2 ~( k$ F+ J. U5 {板主會定時加分/ l% I7 ], c* y; O, |$ E
! f% N4 m9 ^1 q$ J, G' J
[center] http://img454.imageshack.us/img454/508/heartsshotmcry2.gif    http://img454.imageshack.us/img454/7455/valentinesheartrotatescun4.gif   http://img454.imageshack.us/img454/2108/heartbowmcvo6.gif[/center]7 E% p  ^- T: t* S5 \
$ i  \8 r) q2 i/ i9 E" O
[ Last edited by Triangel on 2007-2-7 at 01:22 PM ]
7    6      5    4     3    2    1
禮物最好係飾物. tiffany最好啦..尤其係D吊咀,女朋友收
+ y( \0 E- S8 p到個籃色包裝已經冧哂啦0 [/ @+ O7 D" ^+ q
朱古力唔係唔好,佢我試過因為包裝太靚唔捨得開嚟食而2 j9 t) i7 W5 }# J) C# `  l& z
發mould....
Originally posted by Triangel at 2007-2-7 10:41 AM:
* c5 Z7 I1 Q( i0 H6 p- I+ u
; K% b! \) z1 M
  \5 q) ~. o7 v0 v1 w9 E我都岩岩稔住開個情人節post,# L. F2 B* G' v$ Q* G
唔該晒卡娃兒/ \  j, @- W& h2 L( H$ o
會員答得精境7 p1 `% g3 y# i9 L' n3 I/ u/ i
板主會定時加分
9 w. ?6 V" f3 T( `2 P4 b
: [* N; y. H; T! u
yeah~加油
6 G9 ^. j2 f6 w" w0 P: ?thx唷~*
Originally posted by ronja at 2007-2-7 11:23 AM:9 O( ?5 Y5 r2 A8 Z
禮物最好係飾物. tiffany最好啦..尤其...
0 n% p/ ?/ b6 N: w
1 S1 u6 T) ?7 u& {% U, m& O! R
ys ar 飾物幾好仲要係tiffany~good~你gf肯定好開心
6 ~8 j# s. I" t0 {0 F你係男仔問下你意見~咁你會想收到咩禮物?
Originally posted by ronja at 2007-2-7 11:23 AM:
6 j9 z2 \: ^( A禮物最好係飾物. tiffany最好啦..尤其係D吊咀,女朋友收6 n& m$ W2 u: W9 C2 k5 }
到個籃色包裝已經冧哂啦  k" m- _+ M! F1 ^" d2 W
朱古力唔係唔好,佢我試過因為包裝太靚唔捨得開嚟食而  L5 h: c% M0 L7 m- R& }8 G
發mould....
. T9 F; w3 G* K, U  Q% v
* G% ?2 ~4 N' S幫佢開埋盒朱古力咪得羅) Z" E6 u4 _: w  I: p% u
    朱古力係最好既催情劑4 y) O" a# h  C8 F$ |5 d' z
http://img46.imageshack.us/img46/1148/heartchocolatecloseamcnc8.gif* \5 ^3 m9 C6 |8 O: C* G

+ ]9 y. M; C# F* c- w9 v/ `3 U[ Last edited by Triangel on 2007-2-7 at 01:59 PM ]
7    6      5    4     3    2    1
禮物方面,我會選擇買一套名貴禮盒裝沐浴連護膚and spa嘅用品,其實價錢都唔會好貴;因為女性每日花响沖涼及護膚嘅時間好長,而且亦係佢地最relax同享受嘅時刻,你可以話俾佢聽,佢每日最放鬆嘅時候,你送嘅禮物可以時刻都呵護到佢,可以同佢有最親密嘅肌膚接觸,非常貼心,閒時更可以一齊泡泡浴,所以此禮物嘅實用又有心意,最重要係價錢都係有限數o
( m, L1 o8 ~( R( f! K" P1 E" i9 ?1 \食飯方面,自己煮燭光晚餐就最好;更重要嘅係能夠整到一個美味甜品or蛋榚,因為女性非常喜好甜嘅食物,主餐反而佢哋未必食咁多;做甜點有一定難度,所以亦可以展示到你嘅心思及心意,就算唔好食,佢一樣唔怪你之餘重會勁冧tim,所以就算決定出街燭光晚餐都好,自製一個甜點結尾,肯定效果更好: A; s7 |! U. T9 ]
以上是小弟小小意見提供,希望幫到大家
Originally posted by ronja at 2007-2-7 11:23 AM:
! _0 d% ?: A4 P8 l4 l/ J  k/ `' d禮物最好係飾物. tiffany最好啦..尤其...
. j1 ]' ^% f' N( G$ ?! H
Tiffany is my best choice~~, n7 R5 X$ I' K, a$ X5 j) S% H
剛剛送左一條necklace比honey,佢不知幾開心~~
5 o4 P( z  ~( v
. s  x* J) d5 q+ `3 `2 @http://www.tiffany.com/shared/images/products/product_images/18981564_FL_LRG.jpg
Originally posted by cyc1 at 2007-2-7 12:19 PM:, z, i" o1 _! v5 @" b
禮物方面,我會選擇買一套名貴禮盒裝沐...
. r0 A2 k4 e8 P1 A" t

$ C; x$ f; v+ o" J閒時更可以一齊泡泡浴9 {9 j) e/ X! P

1 x, o% e% ]6 j4 |" K4 d) o呢樣最緊要~
Originally posted by 卡娃兒 at 2007-2-7 10:02 AM:7 h( m0 O  b8 {' v
% F# L4 c' Y+ u- v1 x
: F* D  g" b  J0 P  m  R! N" t5 V+ I我諗住自己整軟心朱古力同埋諗住係屋企燭光晚餐~好唔好?
. L- ?4 `5 z8 K% c% ?

1 m% @4 B9 W7 r- z" Q/ J; v: F9 ?  W. j4 y9 u
整得好故然好, 整得唔好除時拉肚* P: ~  q* V( s2 U  A
http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 9731&download=1% D. |# s6 i% {1 S6 }! O: l  u

/ m; Y+ r9 V% ]2 k216+3鼓勵
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。