<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 尋人...
返回列表 回復 發帖

尋人...

突然間我勁迷戀e個紅衣大波少女...5 P# J4 c! d7 Y$ @5 t# ~( n
有冇佢多d相...

634 x 475 PIXEL下載

Originally posted by 大波仔 at 2007-5-5 11:43 AM:
$ i$ \6 T- U* j1 Z6 ~. G突然間我勁迷戀e個紅衣大波少女...9 w& @1 u$ n8 `8 Q: t: n
有冇佢多d相...
; p$ g5 y% k. P/ Z
  y. x7 D# X3 [0 X! M+ g2 v邊個可以幫會員大波仔," x/ w/ b" E& e. Z  D
優先搵到呢位紅衣姐姐既
3 @- \! a; z, f8 F# ~; Z/ T小妹將會加分以視獎獎勵
7    6      5    4     3    2    1
難怪身旁既女孩都頂唔順.
Originally posted by Triangel at 2007-5-5 12:55:
! P; `7 ]. A7 v* P3 q1 Y/ s( h' |. r

# Y5 s0 {7 |5 ~# a$ m- @8 E邊個可以幫會員大波仔,3 V. a/ j% h2 {& i/ F$ k% r+ B5 k; E
優先搵到呢位紅衣姐姐既
- g5 B6 \" L# O$ s5 L4 D3 V" n小妹將會加分以視獎獎勵
/ [/ `+ w) j2 t: [; g3 M

: `4 V' ?) r( n. ~我其實響Forum見到人係咁Post佢=.=
/ v8 S" p3 i- I覺得唔差,所以好奇問下...
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-5 02:14 PM:
7 m4 r: y- e* C' Q7 K8 w
+ }# S1 v" D/ H- H4 f
( D' S; Q1 p! b$ U/ d我其實響Forum見到人係咁Post佢=.=
6 |; A. E1 r9 Z) @覺得唔差,所以好奇問下...
# m; j) R5 {+ F, j
o係果個forum問d人咪知囉
Originally posted by waikong at 2007-5-5 15:43:' a& j$ t2 v" [$ Q. E
) ?: X" C6 L. x: W
o係果個forum問d人咪知囉
; ]5 N: e/ }4 m6 W7 x
人地都唔知!!!哈哈哈
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-5 11:43 AM:
8 K& \) k* J* @0 F7 j' p' ]4 S; l突然間我勁迷戀e個紅衣大波少女..." b% e+ c% t! L5 V% j( {
有冇佢多d相...
& G% z0 F+ Z6 e5 J' F8 H; N! u- A: w% z2 Z# O1 o
導彈
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-5 11:43:% [+ t9 U  b5 {6 @8 J3 w( d
突然間我勁迷戀e個紅衣大波少女...
0 y7 d' y  e6 d6 R' ]6 V有冇佢多d相...
1 T+ z3 l$ J  G+ d+ E
2 o' p' d4 ?" r, L8 C  n) P( t
% Q% P* `! x/ X..哦....佢個名叫..........大波妹
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-5 14:14:
5 D: I+ `8 X. i8 e: l1 F  i% Y. c6 t/ `. d/ M% {3 J8 _
2 O+ v8 y7 R3 L5 {9 a6 I
我其實響Forum見到人係咁Post佢=.=" q: v9 j# F  p# X4 ?+ i
覺得唔差,所以好奇問下...
. t  q! T; C/ D3 y/ @2 p8 \
她係也水
EF小人物

Originally posted by wer at 2007-5-5 21:01:
8 ~8 @/ r$ G2 K
: \4 I' ^# A$ j她係也水
" B, E9 c# r+ M0 R0 X  J1 N. o0 P我都想知...睇佢個款又唔似波大無腦...( s% _9 T, t( r9 ~; E- ^% o
都幾靚女下...唔係星都有咁既質素
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 尋人...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。