<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » ~大家話7仔緊唔緊要~
返回列表 回復 發帖

~大家話7仔緊唔緊要~

我宜家仲有5支煙就食完,都唔知頂唔頂得住我睇完一場波,宜家行去買又睇唔到頭頭15分鍾,但係睇完波都已經11點30分,我樓下已經係一個死城咩野都冇得買,要買東西就要行到9哩遠,真慘點解冇一間o係左近!所以話seven仔係唔係好緊要呢!!
Originally posted by 勇勇 at 19/5/2007 21:27:) l8 o/ M: S& }% h
我宜家仲有5...
& ]( x. w1 e, S7 J
唔係, 因為重有OK!~~~~
Originally posted by coolala2005 at 2007-5-19 21:28:
) q  ?8 F) R6 f; h+ b5 J9 c7 l9 V3 f) z( ^7 i+ Y3 A
唔係, 因為重有OK!~~~~
: `# R: e9 i1 }3 C- H但係04開波la,驚唔夠食
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-19 21:27:
+ E6 b; ?  D$ b9 }' `% B我宜家仲有5...
' Q$ ]+ y7 d" d! Q- x- s; ^, A% b5 ~# S2 z% j' n7 u
搭的士去
Originally posted by 勇勇 at 19/5/2007 21:31:7 n: U* V6 Y8 Y& K, z# b0 R# A
9 Y7 E, u7 D- Z9 o7 [3 U$ F/ ~
但係04開波la,驚唔夠食
5 ^: U0 z. \5 }, G! z3 U1 X
叫人幫你買喇~~~~
仲諗,快行!!!
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-19 21:32:6 ~$ a9 k# y9 @7 _) s8 b3 [
) k  v' Z* @5 A
5 }: r/ s- I6 M# r: W& k6 f7 T
搭的士去
1 R$ \0 G5 m8 f  {. b
吓............!
0 |7 O; B' ], F6 T, `搭車仲貴過包煙!
Originally posted by kakeidevil at 19/5/2007 21:32:5 U" }3 ]# P- W" G
# z) l4 o" L! L5 u

O' Q0 m- t1 E: f) ^搭的士去
+ p1 V$ F+ L$ C7 g' _0 J% ukakei 你去7仔幫佢買再搭的士去佢屋企喇!~~~~
Originally posted by coolala2005 at 2007-5-19 21:36:6 W- i+ ]% g3 ~- o9 c2 X; Y
8 n1 A* e3 v( i' `; F8 s) U
kakei 你去7仔幫佢買再搭的士去佢屋企喇!~~~~
# p/ A1 ^% g: O( N+ _& @3 F如果係女我一定歡迎
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-19 21:36:5 H4 \! Y6 h$ t/ p: U
, C4 C# {* P6 X* T$ x( s- z6 s$ D* x
吓............!5 ^! O( N" q' F
搭車仲貴過包煙!
6 x" O; Q8 f$ S% r: L
一陣煙虫咬咪呻呀,
% W% V; v! I2 \& o最好戎埋添.% Y1 {' A: j1 |) |

7 }6 Z( L- x' [6 S+ J[ Last edited by QuiGonJinn on 2007-5-19 at 09:40 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » ~大家話7仔緊唔緊要~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。