<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 流量少既網站可唔可以放廣告架?
返回列表 回復 發帖

流量少既網站可唔可以放廣告架?

除左google,yahoo同百度,重有邊度可以搵到廣告商?成人廣告都得
流量少就關門大吉啦!4 X& ]- }* M$ c
我玩開嘅網站就係流量少關閉了,我先過EF玩之嗎!
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-3 09:52 PM:6 V2 |& h% `% X3 B" O# W# |2 i/ n
流量少就關門大吉啦!
+ ], C- V/ w: `  G我玩開嘅網站就係流量少關閉了,我先過EF玩之嗎!
: }; o. x# {& I5 [2 b好彩我玩果個forum係香港七大論壇之一冇咁易執粒..小弟仲係版主tim...
終於搵到個叫bloggerads,不過要每日流量100,仲有冇其它??
Originally posted by J.T. at 2007-6-3 10:05 PM:$ e/ Q7 M/ q4 U- q2 r0 v# }2 F; v
4 ^3 r% K: V( Q1 e8 Q! A
好彩我玩果個forum係香港七大論壇之一冇咁易執粒..小弟仲係版主tim...
0 T6 T3 I+ T5 c* b
邊個先
Originally posted by 自由神 at 2007-6-3 10:09 PM:
9 x) F9 @* ]. C; R7 K0 M, o: ^- _, J* u
邊個先
" g# J: b3 c) p
Web字頭...
' j8 y( d6 }/ h
. k3 n! n1 X6 x, w8 I會唔會俾人話宣傳ga..." l. E9 }& t6 F* z7 w* M8 p

: X; u* f# z5 Z3 a) R[ Last edited by J.T. on 2007-6-3 at 10:12 PM ]
版主 好叻咩?
靚仔娛
Originally posted by J.T. at 2007-6-3 22:05:
' K4 ~, F; \, |# n7 ~& t
% P9 \* ~9 e# ~* B好彩我玩果個forum係香港七大論壇之一冇咁易執粒..小弟仲係版主tim...
+ O4 l8 _; J$ a3 F* ?
我本應都係,可惜................# I% R' g) R& |  I0 E
宜家又要打人工la
; Z6 A0 p! M! k2 H8 R3 Hpm個網址比我丫,得閒過去吹吹水丫
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-4 01:37 PM:/ r" `4 s. v  m$ Q( X
版主 好叻咩?
% H+ h: h; `4 t8 J6 K
唔叻ga...其實做版主冇咩好, 又辛苦, 又有無形壓力, 又要隨時給人挑剔, 甚至慘過上學罰留堂, 上班開OT, 仲要沒人工, 沒津貼, 沒福利~ % z( _; w; f5 _5 Z3 _
做版主好在可以發展下自己所長, 可以做些自己興趣上的事情, 並為各位會員服務, 就好似做義工, 又有意義, 又開心lo~
  K& v( l6 L, I5 f# }3 E8 s, b見到自己所打理的版塊, 得到會員的支持, 而d會員又玩得開心, 又可以表現下自己的才能, 又能夠與大家分享自己的事, 有時其實都唔錯ge...
6 }2 n; ]: r& `/ f我們為論壇工作只為興趣, 有時付出過也可能沒人知道呢...
Originally posted by J.T. at 2007-6-4 14:02:$ T" t0 s+ V) _# e* B: F& t
% K- V2 H: J$ ^" W) l( z8 _6 O' a
唔叻ga...其實做版主冇咩好, 又辛苦...
+ W6 c" a6 _. p8 s& n
哈哈!lee句講得好岩啊!上班開OT, 仲要沒人工, 沒津貼, 沒福利~
( c/ ^5 |1 P7 [+ S& M5 ~  F
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 流量少既網站可唔可以放廣告架?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。