<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » Do anyone watch Ocean 13?
返回列表 回復 發帖

Do anyone watch Ocean 13?

我覺得套戲雖然好多猛人,但係唔係好突出
YES. 聽朋友講到好垃圾, but 我遲d 會同gf睇。
5 f- I: p* I1 ]7 G- k: z: E0 l因為我鐘意睇 畢彼特, 仲有我睇左11,12. 吾睇13 個心吾知點咁。
靚仔娛
<盜海豪情>好睇  <盜海豪情12瞞徒>唔好睇好悶下  13王牌應該睇得過
Originally posted by head at 2007-6-13 02:30 PM:
1 M4 d$ O, ]7 r1 R9 D$ K( W5 n<盜海豪情>好睇  <盜海豪情12瞞徒>唔好睇好悶下  13王牌應該睇得過
% y. Z2 `8 W+ M
& [- c6 K% y$ `2 n/ l+ ^0 e盜海豪情12瞞徒 問10 個10 個都話, 好悶。
5 d/ f0 x. E% {. ?/ H  u! P8 p* X 諷刺ge 系 d 人話13 好過 12 少少
靚仔娛
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-13 14:33:
6 a2 x1 S. J1 b! n0 S7 ^$ H" n2 n% e& n- [4 s& m

' ^, @/ {3 Q' o7 M盜海豪情12瞞徒 問10 個10 個都話, 好悶。; G2 s' ^+ q$ J/ Z+ H) E  D. P
諷刺ge 系 d 人話13 好過 12 少少
8 R0 O+ Q+ D( _  h. b1 {' v
) T3 V5 V+ \; Z
盜海豪情12瞞徒 悶既原因 可能係佢既拍攝手法問題   z, V  a( v4 d) ?  m3 f
我記得套戲 不停回顧  剪接到一岩一佛 睇到一頭霧水
  U) x3 F4 F& J/ H+ g
6 I& |4 z6 g" K) ^( J( v13好過12少少 都會睇 因為睇左11同12 無奶油唔睇13
上一套睇到我訓覺,我估LEE套都會唔多好睇
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-13 14:25:4 r0 o. Q- L( w8 K
YES. 聽朋友講到好垃圾, but 我遲d 會同gf睇。% E6 {- J- j1 l$ D2 W0 e
因為我鐘意睇 畢彼特, 仲有我睇左11,12. 吾睇13 個心吾知點咁。
9 ]1 U0 L) h9 i# A
11係咩野名啊
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-13 04:17 PM:
% \7 M9 a' e( ]# j  q* j5 q8 e2 l" K+ z% `. k
11係咩野名啊
7 G, B: Y* M1 I% W  w7 ?2 |8 P9 V6 e# J5 Z; b2 c9 ]
ocean's 110 Z5 S# C/ z+ k' G! N) p
ocean's 11+1  F- m: y7 g1 o% I) s
ocean's 11+1+1
靚仔娛
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-13 22:09:
! w& P/ B: D0 Q5 o% e6 }& K0 a& z7 B' i

; Y4 a. s$ i( V$ wocean's 11
; w0 ~- A& M" ]: R  M9 Kocean's 11+1
* d1 h6 `# q+ z, eocean's 11+1+1
6 a8 R- n1 c4 O) k你玩野牙=.="
1 P4 `9 X- w% x* M講黎聽下套戲叫咩野名丫
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-14 01:25:5 r; I' Y% K! D' G6 f# T
* u8 c# Y7 i6 L& C* R& ^
你玩野牙=.=": R' F/ q* d2 Q0 Z
講黎聽下套戲叫咩野名丫
0 ^+ M; F- y  W. y! l* i8 f3 s, M+ ]( z- g7 S1 g4 ~' o: P
齋叫<盜海豪情>  4 R+ M/ s! }4 a3 Z0 Q2 T9 R
, z" c9 ~* S$ a3 {( p
想睇嗎 黎緊既星期日明珠台會播喎 9點半PM呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » Do anyone watch Ocean 13?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。