<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我的女兒
返回列表 回復 發帖

我的女兒

我的女兒得意嗎?

350 x 275 PIXEL下載

Originally posted by fabric at 2007-6-14 02:33 PM:
% e9 d  ?( ]  D" s/ ~- x2 S8 }我的女兒得意嗎?
4 e+ P7 d/ x- y2 ?5 X; ~
好得意呀!# s5 @* Q( e3 Q$ ?+ Q2 U" d' P
食手指呢!
依個bb係你個女  
/ f/ H+ t. {& q; \( j
$ h& ^7 Z* X6 }" N咁你個大陸工廠女同事生左未  定係依個bb係佢生  4 K. P2 K. g& n3 }4 _2 ]. D/ Z

/ @0 y; T2 q( H, w- [3 L9 whttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=152019&fpage=2
幾得意喎,我諗個個BB都差唔樣
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
真係好得意呀!!!!有無多啲?我覺得直頭可以開一個區黎貼bb相!
新加幾張給大家.. 其實我都想她是我的女兒, 呵呵.....

350 x 233 PIXEL下載

350 x 250 PIXEL下載

350 x 263 PIXEL下載

350 x 250 PIXEL下載

Originally posted by fabric at 2007-6-14 15:06:
/ W" k' g% m' g新加幾張給大家.. 其實我都想她是我的女兒, 呵呵.....
& D. K5 K7 b+ H' r. h
7 g, B1 U3 x  N4 G' _) e. \玩野  你想生女呀
生仔好過生女喎
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
好得意, 恭喜你有個咁得意嘅女!!!
- H2 Y. I( K" @, b' ^% @; B( _我都貼幾張我個女嘅相.......
" P0 v+ s0 j% N& ^/ `
$ y$ J) |# A1 |/ f1 \! B* j* J7 r1 c/ r[ Last edited by 打狗棒 on 2007-6-14 at 04:55 PM ]

375 x 500 PIXEL下載

500 x 375 PIXEL下載

Originally posted by 打狗棒 at 2007-6-14 04:50 PM:
1 ~6 w- H4 g: U5 J. R好得意, 恭喜你有個咁得意嘅女!!!
, |4 f& v% p6 d我都貼幾張我個女嘅相.......% G% T+ ~% p1 C5 x7 L+ F' Q. H. w! t: M
3 O3 @  c% F  k( `8 H, f
[ Last edited by 打狗棒 on 2007-6-14 at 04:55 PM ]
) J; m& p/ w, y8 q; e
狗哥個女都好可愛呀!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我的女兒

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。