<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » ~有冇知道點搞啊~
返回列表 回復 發帖

~有冇知道點搞啊~

我父親節食飯嘅時侯,一唔小心d魚豉油彈左落件衫,我已經立即放落洗衣機洗,諗住可以洗得去,點知今日先發覺原來洗唔去
, u' n! k4 n- |: ^" q2 A我件衫係綠色唔可以用漂水,宜家都唔知道點搞好
( \3 q1 i9 p& m8 i7 j- U有冇朋友幫下手,有冇方法可以洗走d豉油漬啊
快啲搵個勇嫂番屋企咪唔使出post問囉
Originally posted by kakeidevil at 2007-6-21 17:58:3 {/ z; D/ `* ~9 V4 D. f
快啲搵個勇嫂番屋企咪唔使出post問囉
; S' M0 w$ \/ v2 ^# C' J9 j5 H, Z咁你知唔知道點搞啊,有冇得救啊
http://hk.knowledge.yahoo.com/question/?qid=7007011202325
+ t5 E* M- R: T5 ?' R5 A2 @) S3 w
: S# S6 t* l; P2 k未試過唔知得唔得  試完分享下
Originally posted by head at 2007-6-21 19:18:
3 h: z5 g/ ^  ahttp://hk.knowledge.yahoo.com/question/?qid=7007011202325 % N* G* A/ D# r2 q$ U

; [4 M+ e: @( C6 l6 j6 z未試過唔知得唔得  試完分享下
0 M) G" V6 Z& Q  {( [我已經打電話叫我媽咪求救,佢居然教我用洗頭水8 f+ H$ O  c) i# H- A' D# W3 ?
如果唔得我再用你個方法啦,唔該晒head head比我個提意啊
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-21 19:32:
9 ?. E$ L* j& V8 ]3 X
9 p- o. M; m3 V- i- i- z我已經打電話叫我媽咪求救,佢居然教我用洗頭水# Z3 x% S& L: V# o1 O" r
如果唔得我再用你個方法啦,唔該晒head head比我個提意啊
+ O4 E6 l+ U1 a# K+ q
* a' m! U' n+ D% V7 y- P: y) f
應該係我唔該你  我想搵你試下姐
6 s0 m& ^0 J3 h6 C* l: S如果得   下次中招都唔洗咁驚
Originally posted by head at 2007-6-21 19:37:4 h2 x/ y1 v0 J, R! B

% y" j- V# ?7 ]* l* y
( M8 R3 O) c) Y' ~0 V7 E應該係我唔該你  我想搵你試下姐
$ ^  H+ j0 ]$ W5 [如果得   下次中招都唔洗咁驚
7 h' W4 v% A+ {0 j1 `
我試完.......就算唔得都話你聽得,睇你點屎
你試下用一隻粉紅色既野搞下. j: s( U5 Q9 V" K: _0 s
碧蓮萬用去漬霸
! o6 N1 N0 s% b! H
" A; Z' f) R! |  Z& `& j' t[ Last edited by tree728 on 2007-6-21 at 09:30 PM ]
Originally posted by tree728 at 2007-6-21 21:24:0 {. l1 \' O5 h9 z/ w
你試下用一隻粉紅色既野搞下
3 W) f4 E  G) n% N4 Y& W% A2 [6 o叫咩去漬霸' x6 O- A: P6 N( D# e- u
8 Y* ^, @5 u$ O, ~( ?* o8 g
[ Last edited by tree728 on 2007-6-21 at 09:25 PM ]
0 H" t  c- G, b! `朋友!係唔係超市有得買架?
是啊    百X  個D都有
2 k6 k  W1 r% c7 z我之前有墨整到件衫都整到9 ]3 |  ~* K" ]( {* U
叫碧蓮萬用去漬霸
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » ~有冇知道點搞啊~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。