<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » play氏病毒.... (小心)
返回列表 回復 發帖

play氏病毒.... (小心)

『由今日開始要錫晒我~: h; E+ O) q" p) L  l& |+ g
縱壞我~唔可以呃我~& ]8 l& \3 H& ?! B* d2 G' m+ q
答應我既野都要做到~
+ ?, ]' D+ J+ h; u" G對我講既每句說話都要係真心~
7 J) g1 G6 h1 O7 U/ z. \% T: T, @唔做得恰我~話我~要信晒我~
1 u( X3 a" L" A  C9 b人地恰我~你要第一時間出黎撐我~
) p* J# d) k% ^我開心時~你要登我開心~! x; S/ w( Q, G1 q
我唔開心時~你要氹返我開心
! Q6 ^) I# w  @  o7 M& R8 f% l永遠都要覺得我最靚~8 v. L# H" a3 q8 D( n
發夢要見到我~心裡面只有我!』
' [0 K* h* _; k
4 f& |* S6 O- ^9 a: s7 g
我...我....中左上面d毒.....嗚啊~~~~
# a2 n; R; l( x3 \1 f  k, @& _大家....快d....將...e隻毒...傳出.....去去去去去去..... ~~~
Originally posted by playbr2 at 2007-7-7 05:29 PM:$ }1 `3 N% _4 _* Q5 k9 ^# y
『由今日開始要錫晒我~* {* e( A/ `8 w: I3 r. J
...
4 A3 X7 O% ]8 `) m3 o7 e9 ^/ \

" @' m1 d& @, B/ `+ s$ n我見你中毒好深呢...7 w3 `! x. a+ a) G2 u" o

0 b+ ?) D- v" m% O需唔需要我幫你手通櫃急救
Originally posted by pkbrian at 2007-7-7 05:31 PM:
! W- H" T% P; q) x5 {
$ k4 Y( K7 C# f6 G. ?" B# L1 L4 T- z$ g$ s, o
我見你中毒好深呢...
$ l; m6 p; F* h" q: K, i4 b. i; k9 h: _3 c2 Y" F
需唔需要我幫你手通櫃急救
  X. ?0 b8 x/ S  _5 P
( t- |+ W4 V9 ]9 S+ D

/ |; N  x1 x9 E" Q# W$ O8 w: |& [2 K) L8 Z$ B4 @
不如灌腸排毒1 s2 D, ]! ^6 f( d, p

: Y- f; j. z. M4 f8 V! y& j
Originally posted by playbr2 at 2007-7-7 17:29:. O, n4 g$ [. L  S% K" R4 R
『由今日開始要錫晒我~
3 G! E) z5 Q% A  O...
% x9 ]! G3 `# e9 u6 r' N3 k: s8 V# y+ u! g0 j; m
呀朱培play ,你係咪將呢篇野抄10000次同你老婆補獲?
Originally posted by pkbrian at 2007-7-7 05:31 PM:3 W: o. ^$ G" R8 y8 X" P$ R
$ G7 N1 G0 B1 ]  z, K

+ @1 f( w! W+ x1 B7 V" l  o' u我見你中毒好深呢...6 Q/ e) B% J$ k: `) k
4 h3 a8 b' n9 W
需唔需要我幫你手通櫃急救
+ C- S: }- |4 F3 X$ |. d
搵某某八達通高手杜夫........ 幫佢排一排毒
Originally posted by autod at 2007-7-7 05:43 PM:6 k  b4 A' v4 ?

! ?- P% m+ M: \$ e4 X# j& F搵某某八達通高手杜夫........ 幫佢排一排毒
  f! J/ R' |3 P% R/ A5 I  }+ J, m/ A# n: S- P7 E
八達通高手杜夫一出馬3 j! e: B  ?! _: C! o/ \* x  R* J

6 s: P& u+ H) ]3 u' |3 \; z* }一定無晒事
5 Q2 P! q+ r' ^+ F8 V1 M# Q' u仲聽講好舒服架wo
Originally posted by pkbrian at 2007-7-7 17:54:
0 ]/ j# v6 c) w3 i! u# c& P
4 D/ _/ I1 ^( F' Q
0 `0 G- t4 k4 g( g( h0 t( V八達通高手杜夫一出馬
/ ~- O8 L$ J( l- @  W3 @3 G& @, L6 \2 h3 P
一定無晒事# E& w  c2 E3 C! c* ^1 F
仲聽講好舒服架wo
6 G+ f+ f* P$ \! b* W2 V8 m% \) U# ]

( t, A) Q) t, f4 n9 N1 R3 p9 M聽講咩呀!根本你自己試過!1 m# z0 z# v- c/ C: v( D
話時話,相比起今朝,你覺得邊個舒服啲?
playplay中左毒,想唔想解毒? XD- z  X9 p1 H. [7 x
不過睇黎你中毒太深,唔死一身潺~2 ]$ \& K& ?7 x! l& D
你等死吧啦 haha

【緊急通告】
& U9 q  l! w0 Q8 q
, j; I$ o& h. d) Y監於事態嚴重~ 為免病毒於社區大規模爆發~
0 a8 Z! K+ N) i% Y2 j
( d2 @2 Y4 e: I0 o% K現封鎖本區及各會員不准進出~ 直至完全清除病毒為止~

% m+ ^+ m( [; Q6 c6 w, {" o- ?; ^) j4 Y$ V
帶菌者受死吧!~ 開定第二個acc 喇~~~~

好..我應承你
+ m0 s2 d2 ^& a9 L
2 M" [9 e5 a0 v4 U你開心時我會登你開心 9 h; F! P5 a- J
你唔開心時我會氹你開心 & r9 g. I! e2 W" B8 [$ O
好鍾意依兩句
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » play氏病毒.... (小心)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。