<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我終於有 600 分喇~!!!!!!
返回列表 回復 發帖

我終於有 600 分喇~!!!!!!

哈哈哈哈哈哈~我終於有 600 分喇~!!!!!!( ^& o7 c( ~+ J
可以睇 d 相喇~!!!
/ Y: j4 |+ E2 i0 [% `咪夠分既海外會員加油喇~!!!
Originally posted by Maxson85 at 2007-8-5 12:15 AM:
- y9 m+ _8 D3 @1 ~1 I哈哈哈哈哈哈~我終於有 600 分喇~!!!!!!& G; {: ]+ {! ~0 W
可以睇 d 相喇~!!!) t3 e& |5 A, h+ X6 b- i
咪夠分既海外會員加油喇~!!!
( ^6 `  q: i3 y! H* N

/ @7 Q5 }4 @* r9 ^; P% \$ rMaxson ~ 你.....知唔知尋日有人開左個同你類似既Topic
% Q5 ?$ F' D5 M8 w/ o; p- f+ i
/ i! @  e# k: N0 b& N5 o+ j0 b0 s" ]: V落得乜野下場
/ K0 u2 I5 t3 c' A$ J5 u, B' L  P
& i% x0 _3 S( B7 X5 ^. phttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=157876
恭喜哂喎85( x' u) @% y7 B- l' q, Y& R
我未有耐到600分,不過我會加加油
2 i3 _( p+ _3 m  S* k$ i$ W' [5 Y我唔知點解阿B哥個老婆要受2年,不過我試過跟佢回POST就比你班版主扣分,所以我唔會再跟佢D回貼(見到佢好似見鬼咁........)
Originally posted by Maxson85 at 2007-8-5 12:15 AM:0 W( C& z# e- D7 f$ \+ X
哈哈哈哈哈哈~我終於有 600 分喇~!!!!!!4 k# A- p5 D7 q! a, q+ N0 x8 G/ I
可以睇 d 相喇~!!!* X" _) G  K; L& ?* j! z9 D
咪夠分既海外會員加油喇~!!!
* ?0 c& m; T* [( a; R5 C' d
7 w6 ~9 ]5 v4 Z, b唉......我都想快點有600分,但又唔想post啲無聊野,亦唔想係又覆唔係又覆,所以依家得咁少分﹗
0 v4 H# j* L7 h9 k
Originally posted by ckyckk at 2007-8-5 12:18 AM:
6 g! b; ?) F5 c: S3 G* B
8 H2 m( ^9 M+ Y' g6 R7 x0 M6 j5 h( d
Maxson ~ 你.....知唔知尋日有人開左個同你類似既Topic
5 i( d2 I+ q7 z5 M+ d5 l/ \# @, l' x  ]  v; T0 J3 Y
落得乜野下場
+ K7 B& Q, |* H  R, a
. A, |1 d. g" o% L2 G0 lhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=157876
% `. |3 M! K7 d
我寻日就系见到拒出匿个 post,
5 H: P- L( o/ D; c结果咪加分咯~!!!* }$ k& ?0 V4 o, R* ?$ f* F
哈哈哈~吓得我吖~~~
( g7 U* V+ k+ A  I+ I- j鸡鸡你好鬼衰既喈~!!!系都要吓吓我先得安乐既~~
Originally posted by 勇勇 at 2007-8-5 12:30 AM:  t) L% r. ^8 m6 c; E6 j3 `: i6 L
恭喜哂喎85:clap...
& [$ E, U  L; x0 }3 r$ p系度多谢你先~
: U, J# G9 |7 ?3 B4 }7 I1 g0 Z阿勇勇~我仲以为你会快过我储到 600 分添~
: {$ B3 Z7 R: u' r6 M' I点都好喇,加油、努力、加油、努力~~~
Originally posted by eric911 at 2007-8-5 12:34 AM:* A" n8 m8 U$ `% c! ~6 r
/ N7 N0 Z" j9 w
, g+ V  D4 y# J
唉......我都想快點有600分,但又唔想post啲無聊野,亦唔想係又覆唔係又覆,所以依家得咁少分﹗
0 @* P( F$ k. F6 s
6 I) D* k5 Q1 m! e4 @" y3 v
好事黎既~起码个论坛 d 回复比较有水准 d 咯~. Q3 _3 `& I& k+ |8 p/ G; {, z. r
慢慢黎喇~唔洗急既~我都努力左好耐先储到 600 分架~
Originally posted by Maxson85 at 2007-8-5 00:56:
( U) u) a1 U+ F/ v' J5 u8 z- E3 C3 T
系度多谢你先~8 C$ {1 n2 O0 c; E9 e3 {
阿勇勇~我仲以为你会快过我储到 600 分添~
0 A; d9 g  u8 I: A, Y4 ?& W3 q4 ?点都好喇,加油、努力、加油、努力~~~
3 U- ^# W' q, \1 [- X我少出貼丫嗎,你成日都出貼,不過我會努力!!!
我得30分,不過我到幾多分都未必post出來.
恭喜晒..!!!
! L# m* o' m) x$ W+ V7 W, i" o1 p) L
; k4 W- V7 `1 Y- l9 \, f
0 {+ \, i# Q8 c5 _  t: a我都唔知幾時先有咁多分9 m+ P/ \* \& H& I

$ n. O  l+ ]( M9 p# r* L註冊日期同分數唔match
民主定民粹?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我終於有 600 分喇~!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。