<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 家陣好灰,我想知大家幾多分...
返回列表 回復 發帖

家陣好灰,我想知大家幾多分...

5 \- `- o, ]1 x) ]! t8 u8 E4 s) l本人得9分,7 C) p$ a- {: o" |
我見十幾分都搵唔倒學校,,,
唔好咁啦!又唔係得你一個係咁!
% K" ]' w& F4 {3 `2 i有好多人都唔係咁好,其實你已經好好喇!' c# z( l3 i4 B7 o
你不如去多幾間學校搵好過啦!
& X/ ^) N2 d3 a+ E如果唔得咪毅進囉!重讀都得啫!唔好咁啦!
Originally posted by chanbb at 2007-8-8 07:29 PM:6 M: j# i5 @& H3 [/ |
家陣好灰,我想知大家幾多分...7 ]) V; s' \8 x7 {. e& a/ r
本人得9分,
! m; L0 S9 a) F$ I8 q$ \我見十幾分都搵唔倒學校,,,
) j" t  ]5 B/ h, A2 G1 d0 {( T' S
依家係咁現實! g) ^" \* r5 l% J* ]  I
如果問心你真係有努力既話
2 c. v+ ~4 Y6 T7 f8 _8 Y$ [就唔應該咁灰 要對得住自己+ O& R5 a, L2 t6 C9 |$ [
至於搵學校方面% ^) J# k. @/ [9 c! x% O: D! {
有冇考慮過重讀) m- M1 F& z" @6 Z. K. M; m
下年考多次9 U1 [7 }5 g8 q2 O* [7 h
因為9分都係一個幾懢介既分因數1 Y9 V! j% Q+ p# v) W; p% x
搵工會難d
Originally posted by 渭d肆 at 2007-8-8 07:35 PM:  f  l+ W" K5 }2 n
唔好咁啦!又唔係得你一個係咁!
* k: E4 j0 _0 K6 K5 d5 \5 |有好多人都唔係咁好,其實你已經好好喇!
8 ]- C0 j6 \9 l5 [6 L你不如去多幾間學校搵好過啦!
% ?2 I* O" r. M/ m$ {如果唔得咪毅進囉!重讀都得啫!唔好咁啦!
( H4 p5 p: H5 L! f# ~) y9分唔使入毅進咁慘   IVE好多科目都收
$ g; s  B, R9 a2 ]% T* ^你想重讀聽日要搵朋友幫手搵多幾間, n; }/ j: b# U* ~
/ E& f$ o) y: A& r  x
但你中英數PASS?
Originally posted by chanbb at 2007-8-8 07:29 PM:# G8 ^2 r# N+ `( r* s6 G
) I% r0 E5 b/ H7 E/ ~9 {# K( I2 m本人得9分,1 w; e1 |# `' U
我見十幾分都搵唔倒學校,,,
1 P4 G" Q; r8 y8 Z  C4 h, I# K* _$ t1 \! A" g/ t
咪係lo......
' F+ m1 Z0 h# A5 o: y8 S# ~唔駛咁灰心.......
( q; E: w& d: f7 T3 U6 D3 p) r; [& a1 ^; B
我1x分中文唔合格 (全部科都失手-.-)
0 R& \" E7 u( ~2 ]/ Z暫時未搵到學校
' l- U! V- W  m4 o我都係諗住試下原校repeat....
我相信上年既我果d 慘d- H/ z1 N6 \5 j5 G
考得差都唔緊要,,
8 Q2 t2 \$ p' h' J最緊要連repeat 依條路都無..(中英都改革,又話要交校本評核)
4 w3 T4 d( }3 r# l- j9 h依家起碼你可以先!
9分就灰=3=我4分都未灰wor=3=而家諗住報毅進,讀一年再升去IVE@@
umm...u study IVE higher diploma
5 U; v0 R& S8 D) e3 years later, you can study Poly or City if your marks are 65 or higher(reg 33 credits)6 U- U0 [. m. F, m5 |- O
it is a easily way to study in Uni 8 \( d  l. |% y7 r; `& _/ L! Q
i am studying in City part-time degree now(HKCEE 9 marks and chinese fail) ..." ?7 Q* C& ]/ `; E+ f/ T
cheer up guys
: a+ l6 D# V$ t2 D/ d( l8 G( s5 L& ]; F, W) C* r, E; h
[ Last edited by gergerger on 2007-8-8 at 08:39 PM ]
Originally posted by cazykiller at 2007-8-8 08:34 PM:
4 O  F' H5 Y( ?( ~9分就灰=3=我4分都未灰wor=3=而家諗住報毅進,讀一年再升去IVE@@
1 T2 E( M( v! s1 o毅進畢業=5分?
Originally posted by 自由神 at 2007-8-8 08:45 PM:) n3 _/ f3 a* T& }

6 W9 T9 O+ g: B/ b) G$ g7 k毅進畢業=5分?
* g, f7 _& T1 \
& B3 g1 ]" \% D( Z& B6 K2 C- [/ t
好似係會考5科合格
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 家陣好灰,我想知大家幾多分...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。