<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 點解D人鍾意冇貨,先要去買呢?
返回列表 回復 發帖

點解D人鍾意冇貨,先要去買呢?

有冇朋友做SALES架,覺唔覺D客好鍾意冇貨時,就要買果種產品。點解呢?SALES們快D入來吹下水先。
當你無貨既時候...即係代表賣出好多' d5 {% f1 d, R# i7 W( q( \
又即係話街上出現既機率高# h% T. g+ z/ a2 C, B- O
係人有我有既原素下,香港人就會盲目咁追
$ S+ t( A) ?0 n/ ]7 ]' X但果陣已經斷左貨lu~
Originally posted by chong2002 at 2007-8-24 02:06:
4 Z' m0 a; i$ b8 l4 x: e# I當你無貨既時候...即係代表賣出好多1 E( {8 V( n5 G. j% J- @
又即係話街上出現既機率高
9 Q/ @$ M& }# F1 c& e係人有我有既原素下,香港人就會盲目咁追0 B8 {" X2 ?+ q$ L- P4 ^
但果陣已經斷左貨lu~
- D+ ]+ y9 h* W8 j
, q  B/ A( L8 t2 J% c2 _4 d2 I, f- s
你好似會錯意
Originally posted by head at 2007-8-24 02:09 AM:7 B0 v: D) q" s- w! k& m. A) C" c- S* ^

. y2 F" R& ^4 @9 W% v8 {: N8 q8 ^2 s. I0 ?; c/ y
你好似會錯意
/ [$ i# R1 B+ w, Z$ T& Z邊有呀
Originally posted by head at 2007-8-24 02:09 AM:
# i8 e( R* u* L9 t4 H2 ^
( x6 H9 c9 L1 n9 N/ Y* o2 m* J, @% o9 R. ?$ K9 y) }
你好似會錯意
# q0 p* s: V' v5 {, o) M2 g或者咁講
, n( ^% D  b2 u( a2 ?2 l人類係一種犯賤既動物
% N* o8 L% O& I: d' V5 }有果陣d 人係唔會珍惜or等佢減價
# v/ }. ]9 J; m; E$ v, ~* `係要到無左啦先知驚' j8 M  H# B& u5 v: b) d
先走去搵去買
: Q; S5 v- K$ }5 w4 l4 _! f
我明樓主講咩!!!XDDD1 d) u3 z, E2 b. W2 ?
你真係會錯意啦...哈哈!!!!
4 Z# L# @- D$ I7 c5 P# n, ^講緊套套呀呢...??
1 D- Q) ?5 }9 ^" K8 ]( ^' A我今晚收工番屋企個陣,,,等緊馬路...地下有個囉=0=
2 U4 e( q+ z2 V6 R0 P5 B$ g吹脹
Originally posted by sang50 at 2007-8-24 03:15 AM:+ @2 k+ E! p2 L1 E, q
我明樓主講咩!!!XDDD( g0 ^2 j, i" w) _$ p
你真係會錯意啦...哈哈!!!!
. n8 |( N! D. H& a2 u! T講緊套套呀呢...??
5 J% t) e& [! g4 S6 C/ I8 N  a我今晚收工番屋企個陣,,,等緊馬路...地下有個囉=0=
, t1 M5 }, [7 f) y" \吹脹
- {) [- k( H7 L4 R- t+ o; L
% n& [) K0 ], P- n9 U) g* u
domdom 7仔大把啦..未聽過冇貨..
樓主話D人冇貨先去買呀,,,=0=
例子:好似今日出了一隻新GAME,今日我返了10隻,D客人只會問,有冇貨呀,有冇平D呀,完全唔係買,但當有客開始買,到左2日之後,完全賣晒,D人[[又係之前只問不買果D]]就會問你幾時有呀,點解冇得賣呀。真吹賬。
Originally posted by 啜皇 at 2007-8-24 23:15:; j, h& A  M$ ~# D/ T% d" }! H
例子:好似今日出了一隻新GAME,今日我...
* s+ C! l0 Z5 v2 V& I3 q
. b6 F! J& H$ i9 r; E- \& B# J
我唔係sales
" s& A8 u5 Y. m5 {  U+ a# ?) _但我唸.....; W# `2 O) D3 o& X- z- d" @! e6 `. C
頭幾次黎問價只係想格下價
/ S5 k* N/ A9 T2 u% [/ d/ b根本唔林住即係買(就算你話係特價)
) V0 X. m0 T. g; r2 S1 u
& y& @+ ?3 h( n' M+ Y到件貨無咁潮果時1 ^- z  P. ]( P4 l- s2 Z
自然價錢會平d
, ?* `3 Q- Z( @! n佢就林住入貨- Q6 v% N4 s' c  B, a
可惜已經無貨
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 點解D人鍾意冇貨,先要去買呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。