<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 喂......
返回列表 回復 發帖

喂......

我終於有關100貼喇!我仲想問記唔記得
6 J7 D  Y, X! ], T! S你地第100貼果陣係咩貼呀?

1024 x 768 PIXEL下載

你有100分先出個POST興祝啦* f- \, Q) L0 r  F
100分個POST我就記得
我平時都係睇既多..回覆次數都比較少..
, K: l. K( n7 h* g而且甚少會開post...3 R" L* w9 z$ ~2 P: R+ h6 X9 S
睇來我都係有排先有100分.... `6 i5 m  `0 H) q& r( i* _" m
不過..我唔會拎分而係咁開post..
Originally posted by 無奈 at 2007-9-4 15:44:9 f' g/ K/ o9 [
我平時都係睇既多..回覆次數都比較少..
. [4 c3 z4 @' c. e- ~而且甚少會開post...
6 v0 \- K2 |; ]$ a5 ^  ^+ K9 K睇來我都係有排先有100分...
. u. d- z! b% C% R* {不過..我唔會拎分而係咁開post..
- e2 X. K9 _+ m( E5 r我都只係出過26個POST
- F4 q% U3 M! B: W' X8 h唔出POST冇問題,但係唔回POST真係好難會有積分喎,如果唔夠積分又好難睇得到D正POST正相喎,朋友你話係唔係
Originally posted by YoUmEhEsHeIt at 2007-9-4 15:38:
+ \2 O6 t  q2 R  Y8 ~我終於有關100貼喇!我仲想問記唔記得& ]7 v. J1 Y3 t) u3 {, Z
你地第100貼果陣係咩貼呀?
* o6 s& R+ H' m8 c& x- u
7 V  Y- v6 G' x9 H. J
5 a. \- ]8 ^& {; e咁都得.............
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-4 03:58 PM:
7 G: r+ B- y6 A# C2 _1 x2 T3 s0 }" o* M6 p! F' B' k! b7 R
我都只係出過26個POST:...
% @  w" d% ^. D0 A* W+ ]
/ I$ x: x. |6 D# F  g5 d0 E
& G" z" U( t6 D/ W我明白..所以我都會開始回下post...
: \) [. I# s- \! \) N2 }2 M不過..有時見到有d post都唔多想回覆(個人感覺)9 ]3 c2 i; b# d* ~, r
請唔好介意..
Originally posted by BOYDWAN at 2007-9-4 16:08:7 j6 i. J6 h4 q" J
, v# h* e1 M7 F' T& x% j% M

; A$ y& k, p* J% _) e4 A; D9 S3 D2 k& q
咁都得.............
. j6 i2 m7 C% Q; B
BOY BOY你第100帖係咩野帖啊
& Z# Q- ^& }$ ~, V不過你有26727張帖又點會記得
Originally posted by 無奈 at 2007-9-4 16:18:
. ~0 w% f* u, V. s; {0 L) F6 k5 |1 d, D1 c. g( M, A" K

: f! n" ?; k. D- s! g4 F+ j- R& r, \' _3 d
我明白..所以我都會開始回下post...
7 s- w% N7 R, o5 R6 ~8 R不過..有時見到有d post都唔多想回覆(個人感覺)) j" k+ h- M0 ]% C& K
請唔好介意..
& Z9 `' C4 M4 w$ {
我都係唔會係POST都回不過又唔好一D都唔回
不錯ma^^. y. s; f4 w$ P& o9 m4 Z3 q
努力發d有質責的帖子% g4 p- {2 G( A. r8 I
好快到600分/ O# [4 g, j) r7 y8 F

7 v# f% t0 A- T# Q我記得我600分時好似開過一次貼(定係用左黎回覆呢?)
: P& j# z0 T# u1000貼時好似都有開過- g& o0 w1 `& F( p4 G4 {2 P" i) V
下次目標係2000,5000同10000貼
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-4 16:27:: e  _; O7 K- y1 w% E/ q  e7 [
7 Z/ L7 E( J0 z" u2 W$ ~9 y, z% E
BOY BOY你第100帖係咩野帖啊; s: `+ T+ E; u( d0 P0 x
不過你有26727張帖又點會記得
$ n$ X+ L9 X+ h# }
. g9 M, e+ s  K5 D. m5 Z4 l
4 R% h- Y( H* {; f
; x* h: n8 \$ a8 N
哈~其實我一直都係回帖多~
% n) u( a1 w3 h9 _' S" e8 @" k+ E唔計"性版",我喺EF第一個出嘅帖就係"頑童俱樂部"咯~
% W& e1 W1 Q7 c; S# ?! b嗰陣成日比版友話我咖,淨回帖唔出帖,出吓帖同大家玩吖嘛~. ?- e- R* ]6 J5 V! L! e% f) e
經佢地鼓勵下所以我先學人出帖咯~
; H  A5 O1 A+ P  @9 Y: M  @
1 |/ D# e' t4 B& i# S我都真係要揾吓我第100帖回覆係乜先得~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 喂......

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。