<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大陸仔disney成日打尖
返回列表 回復 發帖

大陸仔disney成日打尖

去親每次d大陸仔唔會排隊
2 E6 R, D' X8 Z% T+ J. j. H有冇禮貌.仲大搖大擺打尖
9 b- j) |" s$ H: q) F- d, ?2 ^正pk
應該唔只係狄狄妮卦.... 7 M! K7 g- s. _( X0 \1 k
搭車都係啦..... 上到車重要大大講野, 煩到死.....
係香港比我睇到d大陸仔咁樣我實屌到佢暈
Originally posted by Lung at 2007-11-12 03:16:
& `- ], }( v0 D* c係香港比我睇到d大陸仔咁樣我實屌到佢暈
( N6 y, [1 F5 }6 J

7 D2 X( ~$ _/ @3 I% O9 n' L
! r4 B' A( V4 v( O/ ]% D“精”人 出 口, 笨 人 出 手。。。
; U/ m2 [* {# Z4 I# @9 S$ T. F5 q( b: l) \( M2 r
不過 笨人出手 既時候 你又 接唔接得住 ?!! i" [. b% G1 M) z8 _; m: A

* e" ~1 _4 s2 {3 n; U* [4 Z" e[ Last edited by vv1668vv on 2007-11-12 at 04:04 AM ]
我之前去又無事喎~ 都無打我尖~ 可能我樣衰啦...2 ?1 w* Z, p+ x7 S1 Y% G
1 [3 U" M: T$ `# V0 M
係有d大陸佬想逼埋o黎, 不過我兜o野撞埋去再o卑9佢, 佢地就死9走開o左囉~
4 ^) @- c- T( ^3 M4 x4 w. a- A8 c: p' @8 e6 q7 T
其實我覺得見到呢d 9要狠! 大聲過佢, 惡過佢就ok o架喇~
Originally posted by kalos at 2007-11-12 04:05:
+ R) p, `0 N4 F5 h. Y) `* P+ l我之前去又無事喎~ 都無打我尖~ 可能...
3 F7 I2 Q" G- ?: b6 H, i! v1 {) B
& e: ]) c' y. u4 j: Y& a

" Y- H9 X( ]  d+ Y3 Y  g2 T4 a# l) G0 M  d; F3 s
好明白你既心情。。你一定唔會系一個欺善怕惡既人。' L" _' R4 b' w) p' d; }; P0 ~
不過呢。。如果 遇正 對方 系 武林笨手。。。?
& q, H. k. Y$ B! [* _: P, e% x拳頭在近 官府在遠。。。
4 E4 C  F+ Z0 z/ u真系出手打你, 你會點?
2 Z/ s; B( R6 a# r: b, i5 m+ c1 r' u, F- U% C- C+ B: L
[ Last edited by vv1668vv on 2007-11-12 at 04:31 AM ]
唉~大陸人邊知叫排隊架.我去過一次都唔想再去呀!7 |# R3 Z8 x$ V! e9 i/ |, z
可能外國月亮可能係圓d,日本好好多

1600 x 1200 PIXEL下載

Originally posted by 446622 at 2007-11-12 04:16:
9 S9 a: l2 n' V" X; s) J唉~大陸人邊知叫排隊架.我去過一次都唔想再去呀!6 q0 L* i6 K; T4 m4 `0 ?
9 E! s' T9 j! R5 i

- G' d! B+ W& N; w
) o/ T4 H+ Q. l. B* v& z. t7 M一D 有框架 既人 同 一D無框架既人 可以一齊比較架咩?$ \$ o4 g/ ]/ t5 P0 q- T8 v8 I' L

9 Y8 {3 }% D/ f又確系幾有趣播。
佢哋係咁咖啦....唉...文化問題!!!
. M) A- Q) H4 j5 S0 Z. C' n咪將就吓囉...""同胞""
Originally posted by 446622 at 2007-11-12 04:16 AM:
( Q. M( v+ R9 c( K) U0 N唉~大陸人邊知叫排隊架.我去過一次都唔想再去呀!! Z. @0 |! r+ N
9 F4 t2 F" P9 m* F. i日本d人真係幾有公民意識
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大陸仔disney成日打尖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。